Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2015

Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΥΦ.ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Κ ΔΙΚΤΥΩΝ - ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ TWEETS ΤΟΥ #PORTAPORTA

Τον ακροδεξιο, ομοφοβικο , φιλοχρυσαυγιτη Δημητρη Καμμενο, αποφασισε να κανει υφυπουργο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο Αλεξης Τσιπρας.
Παρακατω σας παραθετουμε, ολα τα επιμαχα εμμετικα tweets του γνωστου ως PortaPorta Δημητρη Καμμενου των ΑΝΕΛΛ...o οποιος απο σημερα εχει διαγραψει τον λογαριασμο του!
Ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.
Τελος να σημειωσουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρεπει να παψει να λεγεται κομμα της Ριζοσπαστικης Αριστερας απο τη στιγμη που συνεργαζεται με φασιστες και ακροδεξιους.
Ειναι ντροπη για την ιδια την αριστερα.
















ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ TWEETS ΠΡΙΝ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ




ΠΡΕΖΑ TV
23-9-2015

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η Προπαγάνδα Υπέρ της Ομοφυλοφιλίας προωθείται&επιβάλλεται απο τα ανδρείκελα&Υποχείρια της Νέας Τάξης Πραγμάτων μάζι βέβαια με το περίφημο ΤΣΙΠΑΚΙ-ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ-ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ξεκουβαλήστε επιτέλους το μυαλό/την ψυχή/την σκέψη με το κατευθυνόμενο Politica correct=Πολιτικά Ορθό για τα δήθεν Ανθρώπινα δικαιώματα της λογικής όποιος ΔΕΝ είναι Υποστηρικτής-Συμπαθούντας της Ομοφυλοφιλικής Ατζέντας/Νοοτροπίας/Λογικής είναι Φασίστας-Ρατσιστής-Μισαλλόδοξος..Μήπως είναι το Αντίστροφο λέω εγώ τώρα..Ισοπεδώνεται ο θΕΣΜΟΣ της Παραδοσιακής Οικογένειας-οι περιούσιοι θέλουν να αντικαταστήσουν το Όνομα Πατέρας+Μητέρα σε Γονέα 1 ή 2 μιας και αυτή η "ορολογία" παραπέμπει σε Αναχρονιστικά χρόνια-Μεσαιωνικές Αντιλήψεις-Υποβαθμίζει τον ρόλο της Γυναίκας θα πουν οι "δήθεν" Φεμινίστριες..,είναι σεξιστικά,παλαιολιθικά,ντεμοντέ,Φασιστικά κτλ.
η Νεοταξίτικη ρητορική-φρασεολογία μιλάει για όλα αυτά αποκαλώντας "Μισαλλόδοξους-Ρατσιστές-Ομοφοβικούς" όλους όσους αντιντίθενται στην ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ που θέλουν με το ζόρι να επιβάλλουν..ΞΥΝΠΝΑΤΕ ΟΡΝΙΑ!!!!!!!

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ

Αποκάλυψη η Συμφωνία με τους Δανειστές έχει Υποχρεωτικά το τσιπ http://ypogeia-drasi.blogspot.gr,Λίθος Φωτός Τεράστια Διαδήλωση στην Ιταλία κατά των γάμων των ομοφυλόφιλων-Στην Ελλάδα Τεμενάδες...ο Παιδαγωγός Έχουμε γεμίσει σε όλα τα κανάλια σ' όλες τις τηλεοράσεις ανθρώπους με gay-συμπεριφορά με θηλυπρέπεια,Ντοκυμαντέρ με Τίτλο Πως να γίνεις Ομοφυλόφιλος με το Ζόρι pentapostagma,Μακαββαίος.Όποιος θέλει να ρίξει μια Ματιά στα "Όπλα" Της Νέας Τάξης..και τα προωθεί τεχνηέντως....έχει πολύ ενδιαφέρον..

Ανώνυμος είπε...

εδώ βγήκαν οι Dolce&Gabbana γνωστοί Ομοφυλόφιλοι οι οποίοι OΜΩΣ έχουν αυτοσεβασμό+αξιοπρέπεια και δηλώσανε σε συνεντευξή τους την Υποστηριξή τους στην ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ότι τα Ομόφυλα ζευγάρια ΔΕΝ θα πρέπει να υιοθετούν παιδιά,έγινε ο κακός χαμός,διαμαρτυρίες,δηλώσεις για Μπουκοτάζ απο τον Elton john και άλλους διάσημους Ομοφυλόφιλους..Διωχθήκανε δηλαδή...θέλουν να μας κάνουν όλους ομοφυλόφιλους...

ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΒΙΤCOIN
http://www.pentapostagma.gr/2015/09/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%AE%CE%BC%CF%89%CF%82-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF-bitcoin-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B7%CF%80%CE%B1-to-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B9.html