Σάββατο, Απριλίου 12, 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ - 7+5 ΑΛΛΑΓΕΣ-ΣΟΚ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΡΙΕΤΙΕΣ!

ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟ Το ΧΩΝΙ: Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Έρχεται ακόμη σκληρότερο μνημόνιο και φέρνει:
μειώσεις 25% στους μισθούς
εισφορά αλληλεγγύης για πάντα,
κατάργηση κοινωνικών πόρων,
απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων,
κατάργηση τριετιών,
κατάργηση των απεργιών
αχαλίνωτη ενοικίαση εργαζομένων
Το ΧΩΝΙ και ο ειδικός συνεργάτης του Διονύσης Τεμπονέρας δημοσιεύουν αυτή την Κυριακή έναν αναλυτικό οδηγό με τις αλλαγές στα εργασιακά, που η κυβέρνηση κρύβει πίσω από τις εκλογές. 

-- 16σέλιδο αφιέρωμα για τη γερμανική επίθεση στην Ελλάδα - Το ΧΩΝΙ υποδέχεται τη Μέρκελ --



Ο Σαμαράς υποδέχεται τη Μέρκελ μετά Βαϊων και κλάδων. Το ΧΩΝΙ, με τη βοήθεια του ειδικού συνεργάτη του, Σαράντου Θεοδωρόπουλου, καταγράφει σε 16σέλιδο αφιέρωμα -λεπτό προς λεπτό- τη γερμανική επίθεση στη χώρα μας:
- πώς και γιατί οι Γερμανοί αποφάσισαν να επιτεθούν στην Ελλάδα
- η ηρωική αντίσταση των ελληνικών στρατευμάτων, οι στρατιωτικές τακτικές και οι απώλειες της κάθε πλευράς,
- οι μεγάλες μάχες: στο Κλειδί, την Κλεισούρα και η μάχη της Κρήτης,
- ο ρόλος των συμμάχων και πόσο στήριξαν την ελληνική άμυνα.

-- Ανεργος µε ένα ευρώ (από τόκους καταθέσεων) θα πληρώσει φόρο! -- 
Αν έχεις συνολικές καταθέσεις 200€ (!), παρότι άνεργος µε µηδενικό εισόδηµα, ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ! (µε εντολή Σαµαρά).
Στην παγίδα των τεκµηρίων διαβίωσης πέφτουν δεκάδες χιλιάδες φορολογούµενοι που ενώ είναι άνεργοι, βρέθηκαν το 2013 να έχουν εισόδηµα µόλις µερικών ευρώ από τόκους καταθέσεων. 
Τι σηµαίνει αυτό; Οτι νέοι άνω των 18 ετών και άνεργοι µε µηδενικό εισόδηµα θα πληρώσουν φόρο ακόµη και για ένα ευρώ από τόκους καταθέσεων! Για να αντιληφθούµε το έγκληµα του υπουργείου Οικονοµικών, ένα ευρώ από τόκους καταθέσεων παίρνουν όσοι έχουν έστω και 200 ευρώ αποταµιευµένα στην τράπεζα. 
Φυσικά, στους ανέργους συµπεριλαµβάνονται και άστεγοι, οι οποίοι µπορεί να έχουν κάποια χρήµατα στην άκρη αλλά το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι το παραπάνω αφορά και στους κατοίκους του εξωτερικού.

--Πάλι εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης: Επανατοποθετούνται υπάλληλοι που όδευαν προς απόλυση--
Η µια υπηρεσία του Μητσοτάκη είπε ότι τρεις δηµοτικοί αστυνοµικοί προσελήφθησαν µε ελλιπή δικαιολογητικά και ζήτησε την απόλυσή τους. Η άλλη τους επανατοποθετεί στο όνοµα της... µνηµονιακής δέσµευσης.

Τουλάχιστον «πλαστές» κρίνονται οι εξαγγελίες του υπουργού ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης και Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης, Κυριάκου Μητσοτάκη πως θα βάλει τάξη στο δηµόσιο, εφαρµόζοντας τις ορθές -κατά τον ίδιο- προσταγές των δανειστών µας.

Πως θα φύγουν οι επίορκοι υπάλληλοι µαζί µε όσους δεν έχουν τα κατάλληλα προσόντα ή κατάφεραν µε δόλιο τρόπο να «τρυπώσουν» σε θέσεις του κρατικού µηχανισµού... Για τα µάτια του κόσµου, µάλιστα, ο ίδιος εξέδωσε πρόσφατα εγκύκλιο, ζητώντας τον επανέλεγχο των δικαιολογητικών πρόσληψης όλων των δηµοσίων υπαλλήλων.


--- 20 αναπάντητες ερωτήσεις για το Σαµαροµπαλτάκος-gate! ---- 
Αυτό που διαχωρίζει τη δηµοκρατία από ένα ολοκληρωτικό καθεστώς είναι η δυνατότητα ελέγχου της εξουσίας.
 Αυτό που διαχωρίζει έναν πολίτη από ένα βόδι είναι η ικανότητά του να αντιλαµβάνεται τι συµβαίνει γύρω του και να αντιδρά.

ΠΡΕΖΑ TV
12-4-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: