Τετάρτη, Φεβρουαρίου 05, 2014

ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV, ΣΤΗ BLACKLIST ΤΗΣ GOOGLE - ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΜΕΣΩ PAYPAL

ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV 
ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ 
ΤΟΥ GOOGLE ADSENSE.
Η Google απο τις 25 Δεκεμβριου 2013 , έχει κόψει τις διαφημίσεις στο ΠΡΕΖΑ TV ,οι οποίες ήταν και το μοναδικό μας έσοδο.Ως blog είχαμε επιλέξει να μην λαμβάνουμε απο πουθενά διαφημιστικά πακέτα,πέραν απο την εταιρεία του μας φιλοξενεί,δηλαδή την Google.
Επειτα απο επικοινωνια που ειχαμε με την εταιρεια, ως λογοι διακοπης των διαφημισεων μεταξυ αλλων ειναι 
το σεξουαλικο περιεχομενο (!!!!!)
 και το "μοναδικο περιεχομενο".

Πιο αναλυτικα οι παραβιασεις είναι οι εξης:
Scraped content
copying portions of text content from other sources
websites dedicated to embedded videos from other hosts
websites with gibberish content that makes no sense or seems auto-generated
templated or pre-generated websites that provide duplicate content to users.

Sexual content
Google ads may not be placed on pages with adult or mature content. This includes, but is not limited to, pages with images or videos containing:
Strategically covered nudity
Sheer or see-through clothing
Lewd or provocative poses
Close-ups of breasts, buttocks, or crotches

Μη μπορώντας να διαχειριστουμε τον ογκο των κειμενων που εχουμε ανεβασει μεχρι σημερα στο ΠΡΕΖΑ TV, αποφασισαμε για λιγο καιρο να κατεβασουμε ολες τις αναρτησεις απο το 2005-2013 (πανω απο 112.000 posts) με ο,τι αυτο συνεπαγεται για την επισκεψιμότητα και το SEO,με απώτερο σκοπο την αμεση αποκατασταση των διαφημισεων ,ενω σταδιακα θα αρχιζαμε να τσεκαρουμε μια προς μια τις αναρτησεις.

Δυστυχως παρολα αυτα το προβλημα δεν λυθηκε καθως το ΠΡΕΖΑ TV παραβιαζει τον ορο για Scraped content.
Το Scraped content ουσιαστικα ειναι ορος που σου απαγορευει να κανεις Copy paste απο αλλα site .... και ουσιαστικα, σε υποχρεωνει να γραφεις τις ειδησεις "με αλλα λογια" ... 
ωστε να τις κανεις δικες σου 
και να εχεις ως blog.... "μοναδικο περιεχομενο".

Για να ενεργοποιηθουν ξανα οι διαφημισεις στο ΠΡΕΖΑ TV απο την Google...πρεπει να αφησουμε κατεβασμενες ολες τις αναρτησεις απο το 2005 εως σημερα και απο εδω και περα να κλεβουμε ειδησεις απο τα αλλα sites...να τις ξαναγραφουμε και να τις παρουσιαζουμε ως δικες μας...ωστε ο αλγοριθμος της Google να διαβαζει πως έχουμε ξεχωριστό, δικο μας περιεχομενο και πως δεν ειναι ολα τα κειμενα copy paste.

Οπως καταλαβανετε, κατι τετοιο δεν υπαρχει καμια περιπτωση να το κανουμε, καθως ειναι περα για περα αντιδεοντολογικο και ανηθικο ,το να μην αναφερεις την πηγη της ειδησης...οπως επισης και καταστροφικο γιατι πρεπει να "θαψουμε" μια για παντα, πανω απο 112.000 αναρτησεις
 που εχουμε κανει απο το 2005!!!
Ηδη εχουμε αρχισει να επαναφερουμε τις πρωτες 10.000 αναρτησεις και μεχρι τελος Φεβρουαριου θα ειναι ξανα ανεβασμενες ολες.

Οσοι απο εσας θελετε να μας στηρίξετε οικονομικα και πραγματικα σας περισσεύουν χρηματα στους δυσκολους καιρους που ζουμε, παρακαλουμε να μας καντε μας δωρεα μεσω Pay Pal ωστε να μπορεσουμε να επιβιώσουμε ως blog .

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΔΩΡΕΑ



ΕΥΧΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΠΡΕΖΑ TV