Παρασκευή, Ιουνίου 28, 2013

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ UNFOLLOW:Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,Ο ΒΟΡΙΔΗΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ"...ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ...ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
--ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ...-
«Ζητούνται ναζί με “πολιτικά” για συγκυβέρνηση με τη ΝΔ» ρεπορτάζ του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου. Σε αναζήτηση βιογραφικών φασιστοειδών με βαθιά γνώση της ναζιστικής ιδεολογίας αλλά και ικανότητα να ντύνουν τον ακραίο λόγο τους με πειστικό «εθνικιστικό» περίβλημα βρίσκεται η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να στελεχώσει τα ψηφοδέλτιά της στις επόμενες εκλογές. Στόχος: η συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία…
«Χρυσαυγίτες: οι νέο-χίτες των εφοπλιστών, τραπεζιτών και βιομηχάνων» ρεπορτάζ του Νίκου Μπογιόπουλου. Ο Μπρεχτ είχε δίκιο όταν έλεγε ότι «ο φασισμός δεν μπορεί να πολεμηθεί παρά σαν καπιταλισμός στην πιο ωμή και καταπιεστική του μορφή, σαν ο πιο θρασύς κι ο πιο δόλιος καπιταλισμός». Όπως αποδεικνύει η Χρυσή Αυγή, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει: από τους εφοπλιστές ως τις τράπεζες κι από τις αεροπορικές εταιρείες ως τη Χαλυβουργία, οι έλληνες νεοναζί φροντίζουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου, εκτός και εντός της Βουλής.
«Η άρνηση του Ολοκαυτώματος δεν είναι “προνόμιο” μόνο της Χρυσής Αυγής» ρεπορτάζ του Spy- Jungle Report. Στην Ελλάδα οι χώροι που αρνούνται τη θηριωδία, αν εξαιρέσουμε τους κατεξοχήν ναζιστικούς, περιλαμβάνουν τη λεγόμενη «πατριωτική αριστερά» όσο και τη λεγόμενη «λαϊκή πατριωτική (ακρο)δεξιά». Και φυσικά τη Νέα Δημοκρατία.
ΠΡΕΖΑ TV
28-6-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: