Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2013

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ,ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Α ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΤ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΛΟΠΗΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ-ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ;;;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
Μόλις πριν από λίγο κατέθεσα μήνυση για τη διάρρηξη στο γραφείο μου στην πρώην ΕΡΤ. Τα κακοποιά στοιχεία παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο την κλειδαριά και έκλεψαν δημόσια έγγραφα, καταστάσεις εργαζομένων, καταστάσεις μισθοδοσίας, προτάσεις της Επιτροπής Προγράμματος, υπηρεσιακή αλληλογραφία, αλλά και προσωπικά μου αντικείμενα. Προφανώς αναζητούσαν άλλα στοιχεία, που αφορούν στις έρευνες για τα σκάνδαλα και τα φοβερά ντοκουμέντα που εκθέτουν πολλούς! Ήθελαν να κλέψουν ό,τι ενοχοποιεί τους πρωταγωνιστές, τους ηθικούς, αλλά και φυσικούς αυτουργούς κακουργηματικών πράξεων.

Λυπάμαι για το κατάντημα εκείνων που έχουν αναλάβει την δήθεν περιφρούρηση της περιουσίας του ελληνικού Λαού, υπέρ του οποίου δήθεν κόπτονται. Η περιφρούρηση αποδείχθηκε, εκ των πραγμάτων, ανύπαρκτη. Η πρώην ΕΡΤ έχει καταληφθεί. Και ο Νόμος έχει καταλυθεί!
ΠΡΕΖΑ TV

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην σύγχισή του ξέχασε να καταγγείλει ότι είχε και 1000 χρυσές λίρες που εκλάπησαν και την μοναδική συνταγή για το φάρμακο που θεραπεύει τον καρκίνο και το aids.

Ανώνυμος είπε...

επισης ξεχασε να πει οτι ειχε και μια κοπια του νεου Playstation 4.

Ανώνυμος είπε...

Έχει και μάρτυρα τον μπάρμπα του τον ψεύτη...
Στον πανικό τους τα φασιστοειδή της κυβέρνησης πέφτουν απο τη μιά γκάφα στην άλλη.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΤΩΝΙΟΥ,
Τώρα που το ανακάλυψες ας μιλήσουμε ανοιχτά!
ΝΑΙ ΕΓΩ έκλεψα τα πολύτιμα έγγραφά σου! Αν τα θέλεις πίσω βάλε τις 1000 λίρες -που τελικά δεν τις βρήκα- στον κάδο έξω από την είσοδο της ΕΡΤ και μην ειδοποιήσεις την αστυνομία.
Υ.Γ. Για να ξέρεις ότι είμαι ο πραγματικός κλέφτης θα σου πω σημάδια που μόνο εσύ γνωρίζεις: Ενα κουτάκι προφυλακτικά ληγμένα από το 2004 και μια δαγκωμένη τυρόπιτα στο κάτω συρτάρι...
Υ.Γ.2 Αλήθεια από πότε έχεις να γ@μήσεις ρε μπαγάσα; Ετσι εξηγούνται όλα...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΛΕΨΑΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Στόχος ήταν η μυστική συνταγή της καβουροπάττυ

Ανώνυμος είπε...

σιγα να μην σου πηραν και τις σερβιετες ρε ρουφιανε.και εισουν τοσο μαλακας εσυ ωστε να αφησεις αυτα τα τρομακτικα αποκαλυπτικα εγγραφα χυμα στο στο κυμα και τωρα στα κλεψανε...