Σάββατο, Μαΐου 18, 2013

Ο ΝΕΟΝΑΖΙ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΑΥΤΟΕΞΕΦΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-VIDEO




ΠΡΕΖΑ TV
18-5-2013

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ξεφτιλισμένος

Ανώνυμος είπε...

Πρεζάκια δες και τον ξεφτιλισμένο ΚΚΕ http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/05/true-blood-blood.html

Από βαθυ κόκκινο

Ανώνυμος είπε...

Για την ιστορία απο ανακοίνωση του ΠΑΜΕ στο Βόλο:

"Τα μέλη της Γραμματείας του ΠΑΜΕ ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν άμεσα δράση για:
Τη δημιουργία τράπεζας αίματος του ΠΑΜΕ. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα μέλη των σωματείων, αλλά και κάθε εργαζόμενο, άνεργο, αυτοαπασχολούμενο, να στηρίξει την τράπεζα αίματος. Καλούν όποιον έχει ανάγκη, οποιονδήποτε, ανεξάρτητα θρησκεύματος, φυλής, χρώματος, φύλλου να απευθυνθεί στο ΠΑΜΕ, που θα ανταποκριθεί χωρίς να ζητάει ταυτότητες, άδειες παραμονής ή άλλα διαπιστευτήρια.

- Την άμεση λειτουργία φροντιστηριακών μαθημάτων για παιδιά ανέργων και εργαζόμενων που δυσκολεύονται με τα μαθήματά τους και δεν έχουν τη δυνατότητα για ιδιαίτερα ή φροντιστήρια. Στα φροντιστήρια που θα οργανωθούν στα μαθήματα της Φυσικής, Χημείας, των Μαθηματικών και των Φιλολογικών και μπορεί να πάει κάθε παιδί γυμνασίου και λυκείου, θα γίνονται στο Εργατικό Κέντρο και σε χώρο του Πανεπιστημίου, με τμήματα που θα συγκροτηθούν. "

Μήπως με τα φροντιστηριακά μαθήματα για παιδιά της εργατικής τάξης που προσπαθεί και οργανώνει το ΠΑΜΕ να το ταυτίσουμε με τη ΧΑ και τα μαθήματα μίσους εθνικοφροσύνης που οργανώνει η τελευταία?


MAΛΑΚΑ ΔΕΞΙΕ-ΑΡΙΣΤΕΡΕ-ΧΙΤΗ.ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!ουτε προπαγανδα δεν εισαστε αξιοι να κανετε!

Ανώνυμος είπε...

re file 11.36 apo to ba8y kokino einai

Ανώνυμος είπε...

15 χρονών μοσχάρι και δεν ήξερε, λέει, τι ήτανε ο χίτλερ και ο ναζισμός....άλλο ένα αγράμματο ντουβάρι στη βουλή!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ '' Η ΤΑΝ , Η ΕΠΙ ΤΑΣ '' ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

όποτε οι φασίστες δεν έχουν τι να πουν επειδή ξεβρακώθηκαν θα πουν κάτι για κόμματα της αριστεράς...λες και όσοι είμαστε αντιφασίστες τα βρίσκουμε όλα τέλεια στα κόμματα αυτά ή είμαστε μέλη τους ή τα ψηφίζουμε όπωσδήποτε...λες και όποιος είναι αντιφασίστας λατρεύει τον Σ΄ταλιν...χρυσαυγίτικο μυαλό αμοιβάδας

Άρτεμις είπε...

Οντιρλαντά ντιρλανταντά ντα λα ντιρλανταντά...

Ανώνυμος είπε...


Άντε μιας και βλέπω οτι δεν διαβάζεται τίποτε άλλο εκτος απο το πρεζα να σας ανοίξω τα ματια .
Το ΣΤΡΑΤΦΟΡ το λέει εδω και δυο μήνες σήμερα άρχισαν να βγαίνουν κάτι κρυφές δημοσκοπήσεις κλπ κλπ κλπ .
Τι να σας ευχηθώ τωρα περαστικά;
Αυτο δεν κατα πίνετε με τιποτα

http://www.stratfor.com/
Golden Dawn is currently polling in second place with the support of 24.7 percent of voters according to a poll released yesterday and 22.3 percent according to a poll conducted two weeks ago.
In the June 2012 elections, Golden Dawn only got 6.9 percent of the vote. In other words, in less than nine months, the party has expanded its support by somewhere in the range of 167.to 319 percent, depending on which poll you look at.
Ruling party New Democracy, led by Greek prime minister Antonis Samaras, has seen its support collapse to 18 percent from the 29.7 percent of the vote that won it the election in June.
Support for SYRIZA, the leftist, anti-bailout party that has become the top party in the polls since the election, also fell to 23.5 percent in the latest poll – from the 26.9 percent of the vote it garnered in June.
Meanwhile, PASOK, the junior party in the leading coalition, has seen a plunge in popular support as well, from 12.3 percent in June to 3.8 percent in the latest poll.
There have been several signs that support for Golden Dawn is on the rise,
And the survey definitely reveals a frightening vacuum right now in Greek politic
Stratfor provides global awareness and guidance to individuals, governments and businesses around the world. We use a unique, intel-based approach to analyze world affairs


Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

Χαμηλού μορφωτικού επιπέδου μπετοβλακες. Περίμενες τιποτα περισσότερο απο αγράμματα ζωα σα τους χρυσαυγιτες?

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ
ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ....ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ

Αθήνα 16.01.2012

Το παρακάτω κείμενο – ανακοίνωση εστάλη στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

Το αίμα μας το διαθέτουμε για τις ανάγκες της Τάξης μας
Δημιουργούμε τράπεζα αίματος. Γνωρίζουμε τις ανάγκες. Αγωνιζόμαστε για την πλήρη και δωρεάν κάλυψη των αναγκών όλης της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Αντιπαλεύουμε τη λογική της μετατροπής σε εμπόρευμα όλων των αγαθών και τη μείωση του μη μισθολογικού κόστους που προωθούν τα επιτελεία της κυβέρνησης της Ε.Ε. και του κεφαλαίου.
Το αίμα της εργατικής Τάξης το διαθέτουμε για τις ανάγκες των συναδέλφων μας όπου και όποτε απαιτείται δεν το χαρίζουμε στην κερδοφορία του κεφαλαίου.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/3/2012 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΜΕ ( Αγ. Φιλοθέης 5β.)
Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ, να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή του ΠΑΜΕ.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6721569&publDate=

http://redflyplanet.blogspot.com/2012/01/blog-post_18.html

Ανώνυμος είπε...

ARISTERA=SIEMENS

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕ


Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Κανάλι 1 Πειραιά” και ερωτηθείς “αν στελέχη της Αριστεράς ήταν στο κόλπο”, ο Περικλής Κοροβέσης σημείωσε: “Έχουμε το επίσημο στοιχείο, την υπογραφή του Μητσοτάκη-Παπανδρέου-Φλωράκη. Αυτοί κάτι παραπάνω θα ξέρουν από εμάς, εννοώ ο τότε ενιαίος Συνασπισμός”. Όμως, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε εκεί. Κάλεσε δύο στελέχη του ΣΥΝ, το Γιάννη Δραγασάκη και το Φώτη Κουβέλη “να δώσουν εξηγήσεις”, δεδομένου ότι τότε κατείχαν υπουργικές θέσεις. “Ο κ. Δραγασάκης και ο κ. Κουβέλης ήταν τότε στην κυβέρνηση. Δεν πρέπει κάτι να μας πουν, έστω για να υπερασπιστούν τη θέση τους;”, διερωτήθηκε ο κ. Κοροβέσης, προσθέτοντας ότι “αν ήμαστε στην Αμερική και γινόταν μία δίκη σκανδάλων θα κάθονταν και αυτοί στο σκαμνί και ας είχαν μία θριαμβευτική αθωωτική απόφαση”. “Η πολιτική ευθύνη είναι υπαρκτή, πρέπει να μιλήσουν”, πρόσθεσε ο Περικλής Κοροβέσης, λέγοντας ότι “τα επόμενα χρόνια έδειξαν μία ενοχική στάση”. “Απολογήθηκαν και είπαν ότι εμείς δεν κάναμε τίποτα. Δεν είπαν ότι εμείς μετείχαμε στην κυβέρνηση, πήραμε αυτά τα μέτρα, και να βγουν επιθετικά, ώστε να δείξουν ποια ήταν η θέση τους”, συμπλήρωσε.

AYTA TA ΔΗΛΩΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2009.ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ;
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΒΕΣΗ;;;ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.

ΤΟ 1990 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΗ SIEMENS ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΗΤΑΝ Ο ....ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ!!!

SKANDALO είπε...

Τα μαλακισμένα αμόρφωτα αποτυχημένα βλήτα της Χρυσής Πορδής προσπαθούν να κάνουν προπαγάνδα ενώ δεν γνωρίζουν γραμματική και συντακτικό ούτε καν επιπέδου Δημοτικού !!!

Όσο για τον μαλάκα Red Rabbit Hunter, άδικα μιλά για Stratfor, επειδή το συγκεκριμένο Think Tank δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα για την ψευτο-οργάνωση μηδενικών της Χρυσής Πορδής.

Γι'αυτό και ο ηλίθιος δεν είναι σε θέση να δώσει ακριβές link και παραθέτει την homepage του Stratfor.

Η δε δημοσκόπηση έγινε στο μυαλό των νεοναζί/νεοχαζών και γι'αυτό 'δημοσιεύτηκε' μόνο σε κάτι περιθωριακά ιστολόγια.

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ !!!

ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Δε μπορούσα να μη γράψω εδώ...Σας γαμώ όλους. Δεξιούς κι αριστερούς φτου και βγαίνω. Μαλακομπίτουρες. Την ουσία ρε μαλάκες! Όχι τις εντυπώσεις. Γαμημένοι με ετικέτες στο κούτελο. Η λογική είναι απλή.Αν τους αφήσουμε κι άλλο θα μας φάνε κανονικά. Σε χρυσό πιάτο. Η μήπως νομίζετε πως αυτοί που κοιτάζουν μόνο το συμφέρον τους,αριστεροί και δεξιοί,θα μας σώσουν;Νόμος τησ ζούγκλας κωλόζωα.

Ανώνυμος είπε...

2.25 αγορι μου παρε τους τηλεφωνο και πες οτι εισαι χρυσαυγιτης και θες αιμα, να δεις οτι θα σου δωσουν.Μετα παρε τηλ στην αιμοδοσια της χρυσης πορδης και μες οτι εισαι κομμουνιστης. Ε! Τα αρχιδια μου θα παρεις.Γιατι?Γιατι τα κομμουνια ειναι πρωτα ανθρωποι και μετα ουγκ,σε αντιθεση απο σας που εισαστε ΣΚΕΤΟ ΟΥΓΚ!

2.28 που εισαι ο ιδιος μαλακας με πριν ,
το 1990 ΗΛΙΘΙΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ
Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΛΙΘΙΕ? υπουργοι οικονομικων ποιοι ηταν τοτε ρε λακαμα? ΑΣΧΕΤΕ !

και ετσι για να μη ψαχνεις απο το αγαπημενο σου μεσο το βικιπηδια

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Τον Ιούλιο 1989 διορίστηκε Υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με τον Συνασπισμό υπό τον Πρωθυπουργό Τζαννή και το Τζαννετάκη.

και το 1990 ΜΑΛΑΚΑ
Ιωάννης Παλαιοκρασσάς 11 Απριλίου 1990 - 7 Αυγούστου 1992

Στέφανος Μάνος 7 Αυγούστου 1992 - 13 Οκτωβρίου 1993


Και ολα αυτα ΑΣΧΕΤΕ ΜΑΛΑΚΑ επειδη δεν ξερεις να χειριζεσε ουτε το σκατοκεφαλο σου ουτε τον γαμωυπολογιστη σου .

Για να τελειωνουμε μια και καλη σημερα μαζι σας ή ,μαθετε τα βασικα των 3 τελευταιων δεκαετιων ή μη ξαναμιλησετε γιαυτα τα πραγματα .

ΑΑΑ και οσο για την Μακεδονια , αφου ρε παππαγαλοι του κωλου οταν δημιουργηθηκε το θεμα στην εξουσια ηταν ο ΤΕΩΣ ... Γιατι φταινε τα κομμουνια ? ΑΦΟΥ ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ?

Και πειτε στον μαλακα τον red rabbit hunder οτι επειδη διαβαζουμε και αλλα πραγματα ειμαστε σε θεση να ΤΑΠΩΝΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ! Τωρα εσυ και οι ομοιοι σου που διαβαζετε μονο της μαλακιες της οργανωσης σας και ΟΟΟΟΠΟΥ ΜΟΟΟΝΟ ΣΑΣΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ.Βλεπουμε τα αποτελεσματα .

Και ειμαι ο 11:35 ! :D

Ανώνυμος είπε...

EEEEE EΣΥ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΡΙΖΑ

ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΣΤΟ ΓΟΥΚΙΠΙΝΤΙΑ:


''Γεννήθηκε στην Ανατολή Λασιθίου το 1947. Έχει σπουδάσει πολιτικές και οικονομικές επιστήμες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Στα μαθητικά του χρόνια, ανέπτυξε δραστηριότητα ως μέλος της νεολαίας "Γρηγόρης Λαμπράκης". Ως φοιτητής συμμετείχε στην αντιδικτατορική δράση. Ήταν Γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Λονδίνου. Μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, και ηγετικό στέλεχος του Συνασπισμού από την ίδρυσή του. Στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 1989, εξελέγη βουλευτής Χανίων. Συμμετείχε, ως Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, στην Οικουμενική Κυβέρνηση του Ξ. Ζολώτα ενώ στις αντίστοιχες εκλογές του 1998, 2004 , 2007 και Μαΐου 2012 εξελέγη βουλευτής της Β' Αθηνών.''


ΑΧΑΧΑΧΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΗΣ SIEMENS!!!

Η ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΕ Ο ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

αλλα ντα αλλα της παρασκευης το γαλα.φταιω εγω που καθομαι και συζηταω με ανεγκεφαλους!



ψυφοφορος βλακα δεν ειμαι κανενος , σε αντιθεση με σενα, αλλα εκτος απο προβατινα πενταστερι εισαι και χαζουλης....

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΗΤΑΝ Ο ....ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ!!!

αυτο εγραψες μαλακα.νιωσε.

Αναπληρωτης ηταν ο ανθρωπας.μαλλον εσυ πρεπει να το διαβασεις.

Τωρα για τις συμφωνιες που περιγραφεις πρεπει να ειναι βλακας καποιος για να πιστεψει οτι υπογραφει Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ. Αιντε παιξε παρα περα με τα σκατοκουβαδακια σου βρωμιαρη!

Ανώνυμος είπε...

Παρεμπιπτόντως πριν λίγο καιρό ο ΣΙΣΕΜΑ, δηλαδή οι μηχανικοί επισκευαστές αυτοκινήτου, είχαν αιμοδοσία για τον κλάδο τους. Έχετε κάτι να τους πείτε από αυτά τα φαιδρά περί ρατσισμού;

Ανώνυμος είπε...

και βλάκας και αγράμματος και αδερφούλα να παραδεχτεί τι είναι...