Σάββατο, Απριλίου 27, 2013

ΤΟ ΧΩΝΙ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!


ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!!!
To ΧΩΝΙ ξεσκεπάζει την Κυριακή όλες τις λεπτομέρεις.
Και εµείς αντιγράψαµε. Και εµάς µας έπιασαν. ∆εν πήγε όµως ο πατέρας µας ή ο θείος µας να απολύσει την καθηγήτρια...
Το θέµα σε καµία περίπτωση δεν είναι ο γιος του Σαµαρά. Ούτε φυσικά η αντιγραφή ενός 15χρονου παιδιού. Αυτό είναι ένα µηδαµινής δηµοσιογραφικής αξίας γεγονός. 
Το θέµα είναι η άνευ προηγουµένου εκδικητικότητα που κατήγγειλε στο δικαστήριο η απολυµένη καθηγήτρια. Ο Σαµαράς -κατά την άποψή µας- θα έπρεπε να συγχαρεί την καθηγήτρια που τόλµησε να µονογράψει το γραπτό του γιου του επειδή αντέγραφε. Αντιθέτως, αυτή απολύθηκε λίγο µετά τις εκλογές. 
ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ...
Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ.
Ενας χρόνος πριν... Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012, νωρίς το πρωί στο Κολλέγιο Αθηνών. Οι µαθητές της τρίτης τάξης Γυµνασίου, όλοι γόνοι καλών οικογενειών, µπαίνουν στην αίθουσα για τις ετήσιες εξετάσεις τους πριν την αποφοίτηση. Βρίσκονται στα µισά της εξεταστικής περιόδου, οι θερινές διακοπές κοντοζυγώνουν και όλοι σκέφτονται ότι σε λίγες ηµέρες τα βάσανα τελειώνουν.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ, ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την ΚΥΡΙΑΚΗ

-Όλο το χρονικό του ξεπουλήματος του ΟΠΑΠ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή
Ο ΟΠΑΠ είναι κερδοφόρος οργανισμός. Κάθε χρόνο δίνει στο δημόσιο πολλά εκατομμύρια ευρώ. Μόνο το 2012, τη χειρότερη χρονιά της ελληνικής οικονομίας, ο ΟΠΑΠ είχε κέρδη 505 εκατ. ευρώ.
Και ήταν η χειρότερη χρονιά. Το 2010 για παράδειγμα, τα συνολικά ακαθάριστα κέρδη των παιγνίων έφτασαν τα 2,3 δισ. ευρώ. Το 33% από αυτά τα παίρνει κάθε χρόνο το ελληνικό δημόσιο. 
Ωστόσο, η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να τον πουλήσει τη χειρότερη στιγμή, που θα πιάσει τα λιγότερα. Το σκάνδαλο δεν είναι μόνον αυτό. Το σκάνδαλο είναι ότι από τότε που αποφάσισαν να τον πουλήσουν, οι ελληνικές κυβερνήσεις έκαναν το παν... για να μειωθεί η τιμή του και άλλο.

-Φιέστα - "μαϊμού" για τις κάμερες στην Ολυμπία οδό
Εστησαν ολόκληρο εργοτάξιο που δεν υπάρχει για να δείξουν ότι η ανάπτυξη προχωράει. Τι καταγγέλλει ο πρόεδρος του σωµατείου εργαζοµένων «Η Γαλαρία», Θ. Τσελεπής
Θρίαµβος! Σάρωσε τα βραβεία Οσκαρ το έργο «Ξεκίνησαν τα έργα της Ολυµπίας Οδού». Ο Αντώνης Σαµαράς µε το αστείρευτο ταλέντο κέρδισε επάξια το Οσκαρ καλύτερου ανδρικού ρόλου.
Ο χαρισµατικός Ευάγγελος Βενιζέλος γέµισε τη σκηνή µε την πληθωρική ερµηνεία του και µαζί µε τον χαρισµατικό Κωστή Χατζηδάκη και τον «πάντα σταθερή αξία» Νίκο Τσούκαλη µοιράστηκαν το Οσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου. Οι χιλιάδες κοµπάρσοι-εργαζόµενοι µε φαντασµαγορικά εφέ είχαν στο... τσεπάκι την υπέρτατη διάκριση µε το Οσκαρ σκηνικών, ενώ το χειρουργικό µοντάζ δεν άξιζε τίποτα λιγότερο από το να γραφτεί στην ιστορία του κόκκινου χαλιού.
Σύμφωνα με τις απίστευτες καταγγελίες του κ. Τσελεπή ακόμα και στα χωματουργικά μηχανήματα είχαν κολλήσει ένα αυτοκόλλητο «βαφτίζοντάς» τα έτσι μηχανήματα της Ολυμπίας Οδού!
Το ΧΩΝΙ, ως όφειλε, ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων, Θ. Τσελεπή. Οι απαντήσεις του αφοπλιστικές. «Τι θες να μάθεις; Οι άνθρωποι δεν έχουν το Θεό τους, έβαλαν γιλέκα της Ολυμπίας Οδού σε εργαζόμενους που έφερναν από τον "Μωρέα", τους κουβαλούσαν με πούλμαν».


-Όταν ο Βενιζέλος και ο Λοβέρδος είχαν τον Άκη στα "πούπουλα" 
Τότε, σύσσωµο το ΠΑΣΟΚ ξεσπάθωνε για το πόσο αθώος ήταν ο πρώην υπουργός Εθνικής Αµυνας και µιλούσε για σκανδαλολογία των αντιπάλων του. Τώρα, δε θέλουν ούτε να τον ξέρουν...
● «∆εν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήµατος».
●«Επί µήνες προσεβλήθησαν και διασύρθηκαν αδίκως».
●«Οι ενέργειες που έγιναν θεµελιώνονται πλήρως στο νόµο».
●«Προέβησαν σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την προάσπιση των συµφερόντων του ελληνικού ∆ηµοσίου»
Αυτά και πολλά άλλα - που θα διαβάσετε Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή - έλεγαν στο ΠΑΣΟΚ για τον Άκη Τσοχατζόπουλο...
ΠΡΕΖΑ TV
27-4-2013

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαρας ευαγγελια για τους μπομπιρες!
Μ ενα σμπαρο(σκονακι) ΚΑΙ αντιγραφεις οποτε περνας ΚΑΙ ξεφορτωνεσαι τον Αχωνευτο καθηγητη που σου ζαλιζει τα @@ !
Ομορφος Κοσμος Ηθικος Διαβολικα πλασμενος!