Σάββατο, Μαρτίου 02, 2013

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ...ΒΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ HARLEM SHAKE-ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ


ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ HARLEM SHAKE...ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ.ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

ΠΡΕΖΑ TV
2-3-2013

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kala kanan ta pitsirikia, ti tha ginei diladi? tha pesoume oloi se katathlipsi? arketes autoktonies den eixame mexri tora? xreiazetai KAI auto stis zoes mas, kirios otan einai diaskedasi dorean. gia ton poutso einai osoi katakrinoun tetoies ekdiloseis koinonikopoiisis. Kompleksares oloi sas!

Ανώνυμος είπε...

8:42 είσαι πολύ βλάκας. Άντε να χορεψεις κι εσύ ηλιθιε να ξεχασεις τη μιζέρια σου

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα αν και έχω διαφορετικές πεποιθήσεις από εσένα σε αυτό το θέμα είμαι μαζί σου. Για το πούτσο καβάλα το έβλεπα και δεν το πίστευα ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ειναι κάποιες στιγμές που νιώθεις ΝΤΡΟΠΗ για το ανθρώπινο είδος.

Ανώνυμος είπε...

Ασχετο με το θέμα .
Το να ακους εργατικά τραγούδια και συγκεκριμένα το παντιερα ροσα σε μεγάλη ένταση έξω απο τα γραφεία της χρυσής αυγής ,παει να πει οτι τα θέλει ο κόλος σου

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας και αυτούς που χειροκροτούσαν τον ΓΑΠ, σιγουρεύεσαι ότι είμαστε ο πιο μαλάκας λαός της ανθρωπότητας. Καλά μας κάνουν και καλά θα μας κάνουν και άλλα...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΡΑΞΤΕ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΥΝΤΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΙΚΑΝ ΟΤΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΗΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΣΑΣΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΤΣΙ. ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ "ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΒΛΙ" ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΩ ΤΖΕΤ. ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΑΓΓΛΟΣ. ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. ΖΗΣΤΕ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

4:30 ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΕ...ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ...ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΕΣ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ, ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ... Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.
ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ....ΑΓΓΛΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Άγγλε καλά έκανες και την έκανες αλλά ξέχασες να πάρεις μαζί σου, τα συντρόφια σου και τα λαθροόρκ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ(οχι για ελληνόφωνους).

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει ΟΚ καλα μας κανουν!
Τα θελει ο κωλος μας...
Γουσταρουμε πουτσα ρε παιδι μου...
Ισως να αντιδρασουμε αν μας βγει απο το στομα και μας χαλασει το χαμογελο

Ανώνυμος είπε...

o εκφασισμος και η καγκουροποιηση της ελληνικης κοινωνιας αναδυκνειονται ως κυριαρχη ταση .πολλοι θα φυγουν τα επομενα χρονια οπως και τα χρονια της χουντας και ετσι θα ξεκινησει αλλος ενας κυκλος ιστοριας .παντα ετσι ηταν .θανατος στους φασιστες .

serafino είπε...

τελικα οι ελληνες ειμασται ο πιο μαλακισμενος λαος .....

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη εγω θα κατσω και θα πεσω στα πατωματα επειδη καποιοι δεν ηξεραν οτι δεν επρεπε να βαλουν μια αναμμενη ψησταρια μεσα σε κλειστο χωρο ?

Ανώνυμος είπε...

το ηξεραν μαλακα αλλα κρυωναν .εχεις παρει χαμπαρι τι εχει οδηγησει τον κοσμο να ζεσταινεται με οτι ναναι η στα σκαει ο μπαμπας και πας και κουνιεσαι σαν μαλακας με τις αμερικανιες της μιας εβδομαδας ?

Ανώνυμος είπε...

malakakismena gamw thn ellada sas kai thn kwlouperhfania sas!kala ta leei o 4:30!oso gia thn ellada anhkei mono stous ellhnes to vlepw poso zwa einai oi fasistes!pshfizoun nomous uper twn viomhxanwn kai twn poluethinkwn afou ta pernoun apo kei!kafiste sthn mizeria sas kwlovlaxoi ellhnarades pou sas enoiakse h kwloshmaia na shkwthei sto mouseio!roufate nomous kai litothta re!eisaste gia to poutso!kalutera voulgaria para ellada!

Ανώνυμος είπε...

Δεν το ήξερα ότι για να μη πέσεις στη κατάθλιψη πρέπει να βγείς στους δρόμους και να πηδάς σαν ουρακουτάγκος.

Δεν είπαμε να μιζερΙάσουμε, αλλά... όχι και να ξαναβρεθούμε σε ζωώδη κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Tοτε μαλακα απο πανω κατσε στο καναπεδακι σου και κανε την επανασταση σου με ζαπινγκ.Σταματα την κλαψα και αυτοκτωνα μολις σου ερθει η τραπεζα να σου παρει την περιουσια που κονομησες απο τους παππουδες σου.Αιντε γιατι πολλα μας τα πατε τελευταια ακομα και το 8ωρο που δεν σεβοσουνα μαλακα ΠΟΤΕ ΣΟΥ με πορειες και απεργιες το κερδισε ο κοσμακης τοτε, για να ερθεις εσυ σημερα να μας πεις τι ? Επιτελους τι δεν καταλαβενεις?

Οσο καθοσαστε μας γαμανε απλα πραγματα ειναι .