Σάββατο, Φεβρουαρίου 09, 2013

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Η 20ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ


Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση της 20χρονης Πωλίνας Κελεμπεσιώτη από τον Κορυδαλλό, που χτυπήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή από περιπολικό καθώς ήταν πεζή. Όλες αυτές τις ημέρες βρισκόταν στην εντατική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας.Η ιστορία της συγκίνησε πολύ κόσμο και άτομα του περιβάλλοντός της κοινοποίησαν το γεγονός προσπαθώντας να βρεθεί κάποιος μάρτυρας.


Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έδινε 20χρονη κοπέλα, που παρασύρθηκε από περιπολικό (αριθμός πινακίδας Ε.Α. 23542) στη λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη, στον Κορυδαλλό, το μεσημέρι τη Παρασκευής

Η οικογένεια και οι φίλοι της Πωλίνας Κελεμπεσιώτη, αναζητούσαν μάρτυρες του ατυχήματος, που σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκάλεσε περιπολικό που παραβίασε το "κόκκινο" και στη συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο δρόμο.

Μέσω του διαδικτύου και των τοπικών μέσων ενημέρωσης, η οικογένεια και οι φίλοι μιας 20χρονης κοπέλας από τον Κορυδαλλό αναζητούσαν αυτόπτες μάρτυρες ατυχήματος που συνέβη την Παρασκευή το μεσημέρι στην Λεωφόρο Γρηγόρη Λαμπράκη.

ΠΡΕΖΑ TV
9-2-2013

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να την συγχωρέσει! (αλλά ξέχασα, εσείς εδώ μέσα δεν έχετε θεό)
Και πάλι συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Ανώνυμος είπε...

Ο αριθμός του περιπολικού είναι Ε.Α. 23542, τμήμα μεταγωγών Αττικής, υπεύθυνος: υποστράτηγος Χρήστος Κονταρίδης, ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΣΚΥΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

6.05 αν τον δεις στειλτον και απο εδω γιατι εχει πεσει πολυ πεινα. αλλη μια κρατικη δολοφονια που περσασε στα ψιλα. αλλα μαλλον ολα εν σοφια εποιησε ε 6.05 ? ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

6:51 μ.μ. Δε νομίζω να σου φταίει ο θεός για την πείνα, αλλά οι χρόνιες επιλογές μας που κοιτάγαμε να βολευτούμε και ας πεινάει ο πλαϊνός μας. Επίσης, δεν θεωρώ ότι εν σοφία εποίησε και ούτε ότι είναι κρατική δολοφονία. Απλά ένα τροχαίο με άσχημη κατάληξη ήταν. Δε μπορώ να σκεφτώ δηλαδή ότι υπήρχε δόλος για το τροχαίο. Αν εσύ ξέρεις κάτι περισσότερο απλά πείσε με να σε πιστέψω (αλλά θα προτιμούσα τεκμηριωμένα και όχι "έμαθα, μου είπαν, άκουσα"). Ο 6:05.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και ατυχήματα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα ανεγκέφαλα

Ανώνυμος είπε...

Τι να εμκμεταλευτούνε ρε ηλίθιε 7.45?
Αν πατήσω εγω έναν άνθρωπο ηθελημένα ή όχι και την κοπανήσω δε θα πρεπει να λογοδοτήσω που τον παράτησα και εφυγά?
Εισαι πολύ στόκος...αλλά αν τη χτυπούσε κανας ξένος είμαι σίγουρος ότι θα έλεγες άλλα....

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ...ΧΙΛΙΑ ΚΡΙΜΑ!!!ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΚΟΠΕΛΙΑ!!!ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ Η ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ??????ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ!!!ΡΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ!!!ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΙΤΖΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ......ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε κουραδομαγκάκι εσύ των 8.16 μμ θα ήθελα να ξέρω αν ήταν αδερφή σου η άτυχη κοπελλίτσα τι θα έγραφες.

Ανώνυμος είπε...

Ατυχημα ηταν.Για τους μετανάστες που σκοτώνουν δεν λέτε τίποτα.

Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

7:55 Δεν παράτησαν την κοπέλα, υπήρχαν και πολλοί αυτόπτες μάρτυρες αν δεν ξέρεις την περίπτωση να μην μιλάς, το indymedia δεν θα σου πει την αλήθεια!

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΥΤΕΣ

ΚΟΡΑΚΙΑ

ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ

ΠΑΤΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!!

ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Τη δημοσίευση αυτη σχολίασα σχολίασα 9.28 και λεέι ότι την εγκατέλειψε το περιπολικό...ποιο ιντυμιντια και ιστορίες μου λες???

Ανώνυμος είπε...

9:54 Αν δεν ξέρεις ότι το prezatv κάνει αναδημοσιεύσεις και από το indymedia, τι να σου κάνω.
Π ορισμός της προπαγάνδας "πες-πες ψέματα κάτι θα μείνει"

Ανώνυμος είπε...

816 ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΝΡΧΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ Ο ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΗΘΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ....ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ ΣΑ ΝΑ ΤΗ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΜΑΞΙ ΙΧ....ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΓΑ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΤΥΧΗΜΑ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΖΩΟ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΙΩΝ!!!ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΕ ΛΙΤΖΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑ ΤΑ 4 ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΛΙΤΖΑΡΙΣΜΕΝΟΙ!!!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Ανώνυμος είπε...

Τι ατυχημα βρε βλακα 10 18 ; ατυχημα κ την εγκατελειψαν κ το δικαιολογεις ; ζωον ε ζωον.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω μου κλέψαν το nickname
Οκ απο τωρα και στο εξής θα υπογραφών σαν
Red bunnie hunter
Red rabbit hunter ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΡΑΔΕΣ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ;;;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;

Ανώνυμος είπε...

Thousands of Social Nationalists from every corner of Greece were gathered on the Imia Monument to honor the fallen heroes, Christodoulos Karathanasis, Panagiotis Vlahakos, and Ektoras Gialopsos. IMMORTALS! The preparations for the rally and the march begun from early this morning, preparations suiting the greatest Nationalist march of the last decade. The streets around the monument are filled with Greek flags and the banners of the Party, while our slogans rocked the surroundings. Those attending saluted the newcomers with cheers.
The Parliamentary Team of the Golden Dawn, the General Secretary and representatives of Regional Organizations all over Greece.
At the peak of the gathering, 50.000 Nationalists honored the memory of those that fell at Imia, in 1996. Speeches were given by many comrades, including the members of the Greek National Popular Front of occupied Cyprus.
Once the memorial ended, the Greek National Anthem and the Hymn of the Golden Dawn were sung. Afterwards, tens of thousands of Social Nationalists marched around the heart of Athens, spreading the flames of the Social Nationalist Revolution.

Red bunnie hunter

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Red bunnie hunter

Ανώνυμος είπε...

11:29 ta mas klasete ta maura mas arkidia...

white ass fucker

Ανώνυμος είπε...

Ο Κλασιδιαρης σκόνταψε και έπεσε με τον κώλο πάνω σε ένα παλούκι. Αυτόπτης μάρτυρας ο Red bunnie hunter

Ανώνυμος είπε...

Ερχόμαστε ανάρχια και είμαστε πάνω από 180000 όπως δήλωσε ο Μιχαλολιάκος στη πορεία των Ιμίων.

Red bunnie hunter

www.eviashop.gr είπε...

Ο Θεός να την συγχωρέσει!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ....ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΑΪΤ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΟΧΙ....ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ...ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΗ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ.

(ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΧΑΛΑΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ, ΟΙ ΔΥΚΙΚΛΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ)..

Ειστε οι security του συστηματος είπε...

@
Red bunnie hunter
11:21 μ.μ.
Το οτι βλεπεις τετοια ονειρα ας πουμε οτι το κατανοουμε.
Το οτι τα βλεπεις στα αγγλικα ομως να πας να το κοιταξεις..

Ανώνυμος είπε...

12:21 Ούτε το φανάρι ήταν κόκκινο απλά ένα φορτηγάκι παράνομα παρκαρισμένο έκλεισε το οπτικό πεδίο της κοπέλας και του περιπολικού . Από καταθέσεις αρκετών μαρτύρων που ήταν παρόντες/

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 13.38 αν ξέρεις το γεγονός ή γνωρίζεις αυτόπτες μάρτυρες να παρουσιαστείς στην οικογένεια γιάτι έχουν βγάλει ανακοίνωση ότι ψάχνουν όποιον γνωρίζει σχετικά... οπότε ή εσυ δε ξέρεις και απλά λες, ή η οικογένεια...
Τελος πάντων εξ όσων καταλαβαίνω ή απο μαλακία ή από απροσεξία την χτύπησε,όπως και νά'χει δε πιστεύω ότι έγινε επίτηδες σε καμία περίπτωση, αλλα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του,ο νόμος ορίζει σχετικά, αυτο είναι το βέβαιο,και καλό κουράγιο να'χει σε αυτόν και καλή δύναμη στην οικογένεια....
Αυτοί όμως που με ενοχλούν είναι οι βλακόμπατσοι στην Κρήτη που πετάξαν τα παιδάκια στον γκρεμό γιατί δε σταματήσαν στο σήμα (!) αυτούς πρέπει να κυνηγήσουν και να τους κλείσουν μέσα που είχαν δόλο και το κάναν για να σκοτώσουν.

Ανώνυμος είπε...

1:49 μ.μ.
Συμφωνώ σε όλα όσα είπες.
Πρέπει όμως και η Ε.Λ.Α.Σ. να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες των παληκαράδων (όταν φορούν στολή) από την Κρήτη,τις φωτογραφίες από τους πρεζέμπορες μπάτσους,τη φωτογραφία του ασφαλίτη διακινητή χασίς από τον Βόλο καθώς και τις φωτογραφίες των δολοφόνων νεοναζί-μελών της χα στα Πετράλωνα.
Γιατί αλλιώς καρφώνεσαι Δένδια...