Πέμπτη, Οκτωβρίου 04, 2012

ΑΓΡΙΝΙΟ: Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΒΙΑΖΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ - ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!


Μαρτυρικές στιγμές για ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι - Ο παππούς είχε βιάσει την κόρη και μάνα των παιδιών, που παρόλα αυτά του εμπιστεύτηκε τα αγγελούδια της...
Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στον 67χρονο από χωριό του Αγρινίου που κατηγορούνταν για τον βιασμό του εγγονού και της εγγονής του, που σήμερα είναι ηλικίας 9 και 11 ετών αντίστοιχα. Οι λεπτομέρειες που ακούστηκαν στο δικαστήριο του Μεσολογγίου, ήταν φρικιαστικές...


Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, αφού είχε καταγγελθεί από την μητέρα των παιδιών και κόρη του κατηγορουμένου, που επίσης είχε βιαστεί από τον πάτερα της από το 1985 μέχρι το 1987, οπότε και παντρεύτηκε.
Στο  δικαστήριο, το Μεικτό Ορκωτό Μεσολογγίου,  έγιναν καταθέσεις που σόκαραν το ακροατήριο σχετικά με την σωματική και ψυχική βία  που ασκήθηκε στα παιδιά, αλλά και στην μητέρα τους από τον δράστη, που υποστήριξε ότι όλα αυτά είναι σκευωρία της κόρης του για να του αφαιρέσουν την περιουσία του, χωρίς βέβαια να μπορέσει να εξηγήσει τον ιατροδικαστικά αποδεδειγμένο βιασμό των παιδιών.

Η μητέρα, είχε εμπιστευτεί στα χέρια του "πατέρα" της τα δυο παιδιά, όταν αναγκάστηκε να αναζητήσει δουλειά στην Αθήνα. Μόλις έγινε αυτό, δεν άργησε και το μαρτύριο, που έληξε το καλοκαίρι του 2011, όταν έγινε η καταγγελία. Ειναι αποριας άξιο πάντως, πως η μητερα, που και αυτη ειχε τραβήξει τα ίδια,όπως υποστηρίζει, άφησε τελικά τα παιδιά σε αυτον τον άνθρωπο...

Τελικά, η ποινή που επιβλήθηκε στον 67χρονο, ήταν η ανώτερη δυνατή και συγκεκριμένα 25 χρόνια φυλάκισης , από την οποία αφαιρέθηκε το εννεάμηνο της προφυλάκισης.Κατέθεσαν εννιά μάρτυρες κατηγορίας και δυο υπεράσπισης.
NEWSIT.GR

ΠΡΕΖΑ TV
4-10-2012

19 σχόλια:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είπε...


ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ!

ΝΑΙ, ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΦΑΛΜΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ! ΓΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΗΔΑΓΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΣΑΝ ΚΑΘΕ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΛΑΘΡΑΙΟ. ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΞΥΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ!

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

ειμαι χρυσαυγιτης αλλα δεν ειμαι ηλιθιος. ο τυπος που δημοσιευσε σχολιο "εκπροσωποντας" την χρυση αυγη περιττο να πω οτι ειναι ψευτικος. ο παππους βιασε παιδακια. τα εγγονια του.. δε πα να ειναι και ο παππας? κρεμαλα του αξιζει. να τον καψουν στην πλατεια οπως τις μαγισσες στον μεσαιωνα. τετοιοι ανθρωποι δεν αξιζουν να ζουν.
ειμαι Ελληνας. δεν νοιωθω ανωτερος. δεν ειμαι ανωτερος. αγαπω την πατριδα μου και το δειχνω με αυτα που λεω και πιστευω. ως εκει.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΒΙΑΣΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ:

ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Nai magkes exete dikio to 1o sxolio den einai apo thn xrysh aygh! OUTE ENA ORTHOGRAFIKO LATHOS? SIGOURA KAPOIOS ALLOS TO EGRAPSE!

hackerw32 είπε...

οχι, χρυσο αυγο ειναι αυτος στο πρωτο ποστ,
απλα ειναι και παιδοφιλος απο οτι φενετε, οι παιδοφιλοι παντα υποστηρίζουν τους δικους τους.

οποτε μηλαμε για αρρωστο ατομο, αρκετη σημασία του δωσαμε.

Ανώνυμος είπε...

12:52 τι λες ρε γαμώ το μουνί της μάνας σου? Πάρτον στο σπίτι σου (κλεμμένη από σας η ατάκα) και μόλις ξεκωλιάσει τα δικά σου τα παιδιά, μετά κάντου και μια πίπα.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ.

που σαι κι συ 1:00 ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 12:52 ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.

1:04 ωραία, αυτόν τον καθαρίζουμε και τελειώνει (σε καμμία περίπτωση δεν είμαι υπερ της θανατικής καταδίκης) για το πουτανόσπερμα τον 12:52 τι προτείνεις?

Dimitris Pl είπε...

Εγώ προσωπικά δίνω συγχαρητήρια στον 12:52. Μπράβο φίλε πολύ καλό troll, όλοι τσιμπίσανε χαχαχαχαχα Άρε σας έβαλε γυαλιά χαχαχαχαχα

Alejandro Don Dias είπε...

Ξεκολαρε ρε. Εχει και η πλακα τα ορια της. Απλα αμα τυχαινε να ηταν αλλοδαπος, η ΧΑ και αυτοι που την προβαλλουν (καναλια, εφημερισες, blogs κτλ.) θα ειχαν βγαλει αφρους. Ο βιαστης ή ο παιδεραστης ειναι παντα το ιδιο. Ειτε ειναι Ελληνας ειτε αλλοδαπος. Δειτε σαν παραδειγμα τον βιαστη στην Παρο. Τη διαφορα εχει που ηταν αλλοδαπος. Ο βιασμος ηταν πιο σκληρος?

Ανώνυμος είπε...

12:52 ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ (ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝ") ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ?. ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ...ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΣΤΗΡΙΞΗ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΙΑΖΕΙ (ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ "ΕΛΛΗΝ") ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΙΑΖΕΙΣ ΕΣΥ , ΟΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙΣ...ΕΕΕ....ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΕΡΑ????

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΩΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΗΤΦΟΥΝ ΩΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΣΟΥΞΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Ε? Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΩ ΠΙΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΙΡΙΞΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΙΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΡΝΩΓΕΡΟΥ ΑΝΟΜΑΛΙΑΡΙ... ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΑΣς

ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΕΡΟ ΑΞΙΖΙ ΚΡΕΜΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗς ΒΡΑΙΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΙΦΑΛΙΣΜΟΣ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕ ΤΩ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΚΙΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΑΙΤΙΕς ΕΜΟΜΟΙΞΙΕΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΩΒΑΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΊΜΑΤΑ , Η ΧΑ ΠΟΤΕ , ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΝ ΕΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

ρε χρυσαυγιτες μια απορια......αν τα πιτσιρικια ηταν τσιγγανακια η πακιστανιακια ποια θα ηταν η θεση σας ???...
- ωχ τι ειπε ρε ο ανθρωπος?
- κ τωρα τι λεμε ρε μαλακες?
- ρε εχει κανεις το τηλ του κασιδιαρη να μας πει να τα κανουμε??

........προβατα σταματηστε να γεμιζεται το κεφαλι σας σκατα.αποκτηστε δικη σας κριση.

υγ:tτο τελευταιο παει στους περισσοτερους Ελληνες

Ανώνυμος είπε...

Να βρε ο 2:45 μ.μ. είναι χρυσαύγουλο έχει από 2 μέχρι 5 ορθογραφικά λάθη σε κάθε αράδα... (Ακόμα και το "Ελληνική" με ένα "λ";;;)

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΑΝΑΡΧΙΔΙ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ....ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΚΑΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Πολλά μπράβο στον 1:00 μ.μ. για το συντομότερο ανέκδοτο της ημέρας! "Είμαι χρυσαυγίτης αλλά δεν είμαι ηλίθιος"

Ανώνυμος είπε...

Έυ...εσύ του 4:00 - Εγώ προσωπικά αν σε έβλεπα να γράφεις στην Αρχαία Ελληνική γλώσσα με τα ορθογραφικά που κάνεις θα ένιωθα βαθύτατα προσβεβλημένος. Γαμάς που γαμάς την Νεοελληνική, άσε την Αρχαία εκεί που είναι. Κωλόζωο.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε 5:07, τί μας λέει ο χρυσαυγίτης. Νομίζει οτι μπορεί να μας πείσει πως είναι ποτέ δυνατόν ένας χρυσαυγίτης σαν τα μούτρα του να είχε επίπεδο, καλλιέργεια ή μόρφωση. Ο μπουρτζόβλαχος, που γράφει στα κεφαλαία και ανορθόγραφα, σα να γράφει σε πινακίδα για να τραβήξει την προσοχή "ΑΠΑΓΩΡΑΙΒΕΤΕ Η ΡΙΨΙ ΣΚΟΥΠHΔΙΟΝ".

Ρε 4:00, αν προσπαθούσες ποτέ να βάλεις τόνους σε μικρά γράμματα είχες σίγουρο το εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Για ποιά αρχαία ελληνικά μιλάς μωρή αμοιβάδα;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΑΘΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΒΙΑΣΙΝΗ. ΤΕΛΟΣ
ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΠΩς Η ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΙΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΙ ΣΑΝ ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ...

ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΔΕΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ...ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

''ΤΑ ΛΑΘΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΒΙΑΣΙΝΗ. ΤΕΛΟΣ''
Κλαίω.

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAAAXAXA!!! ΚΛΑΙΩ Κ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΚΟΛΟΥΣ ΤΗΣ 273 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ. (ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ Γ.Τ.Π. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ)