Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2012

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΦΟΡΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΝΑΖΙ Ο ΠΑΦΙΛΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ...


ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΟΛΙΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..
(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ "ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟ" ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ "ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ", ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ SIEG HEIL, ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..
ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SIEG HEIL ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΣΤΟΛΙΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_salute http://en.wiktionary.org/wiki/Sieg_Heil ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΕ SIEG HEIL Ή ΌΧΙ? ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.... ΠΡΕΖΑ TV 01/10/2012

8 σχόλια:

kezap είπε...

Αυτοί είναι που θα τα βάζαν με τον Χίτλερ...
Αυτοί και καλά θα κάναν αντίσταση στο Ρούπελ...
Paparia

Ανώνυμος είπε...

μόνο οι δεξιοί είναι πατριώτες αφού πιστεύουν στο κράτος έθνος κι όχι οι αριστεροί που πιστεύουν στο διεθνισμό και κατα΄συνέπεια στο σιωνισμό

Ανώνυμος είπε...

Τι σφίγγεσαι ρε μπουχέσα Ηλιόπουλε, και καλά να φουσκώσεις για την φωτό; Χαχαχαχαχα. Μην σκίσεις κάμια σωβρακοφανέλα μόνο.

Ανώνυμος είπε...

2.41 Εχω μια τοματια στο κηπο που θα εκανε καλυτερη αναλυση απο εσενα.

Αρχικα, δεν γνωριζεις τι θα πει διεθνισμος. Επετρεψε μου να σε διαφωτισω

διεθνισμός =
1. θεωρία που υποστηρίζει την προώθηση της διεθνούς συνεργασίας και συνεννόησης, πνευματικά και πολιτικοκοινωνικά, και την εξάλειψη των εθνικιστικών προκαταλήψεων

2. μαρξιστικό δόγμα που προασπιζεται τη διεθνή αλληλεγγύη με την ένωση των λαών και την κατάργηση των συνόρων

Μαθε και καταλαβε τη διαφορα του ενος απο του αλλου, και μη τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουβαλι. Επισης δεν ειναι ολοι οι αριστεροι διεθνιστες, ουτε μαρξιστες ουτε κομουνιστες, ουτε σταλινικοι, ουτε κανενα απο τα χαζα κλισε που εχεις στο κλουβιο κασιδι σου.
Τελος το να εξισωνεις τον διεθνισμο με το σιωνισμο, ειναι σα να λες "το μπουζουκι ειναι οργανο, ο αστυνομος ειναι οργανο, αρα ο αστυνομικος ειναι μπουζουκ"ι. Μπορει πολλοι απο αυτους να ειναι μπαγλαμαδες, αλλα μπουζουκι δεν θα βρεις στο Σωμα. Λογικη μηδεν.

Ξανα στο σχολειο...


Ανώνυμος είπε...

ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ..ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ;
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!

Ανώνυμος είπε...

είναι δυνατό να εφαρμοστεί ο διεθνισμός το πνεύμα διεθνούς συνεργασίας αν δεν έχεις δυνατό έθνος κράτος εδώχρήματα δεν σου δανείζουν αν δεν γονατίσεις και μιλα΄ς για κατάργηση των συνόρων, Η Ε.Σ.Σ.Δ έδειξε πολύ συννενόηση με την Τσεχοσλοβακία, Ουγγαρία, Πολωνία. Ε΄τσι προφανώς εννοείς τη μαρξιστική αλληλεγγύη και ένωση των λαών γιατί είναι το μόνο ιστορικό παράδειγμα, εκτός αν θε΄ς να βγάλει φτερά ο ελέφανας και να πετάξει. Ο σιωνισμός είναι το μόνο δόγμα που διατηρεί το πνεύμα του διεθνισμού μέσω της παγκοσμιοποίησης των οικονομικών συμφερόντων και ατά εξυπηρετεί ο διεθνιμσός σήμερα γιατί ο μαρξιστικός διεθνισμός θάφτηκε στε ερείπια του τοίχους το Βερολίνου από τους ίδιους τους λαούς της ανατολικής Ευρώπης

Ανώνυμος είπε...

Τρεις λαλουν και δυο χορευουν 6.46
Αυτα βρηκες να πεις για υπερασπιστεις το σχολειο στις 2,41?
Το γινετε και τι δεν γινετε με τα μυαλα που εχουν οι ανθρωποι ειναι αλλο θεμα. Αυτο δεν σου δινει κανενα δικαιωμα να διαστρεβλωνεις εννοιες και ιδεες μεσα στη παραζαλη σου (αν το κανεις κατα λαθος) η μεσα στο προπαγανδιστικο σου ντελιριο (αν το κανεις επιτειδες. Ποσο μαλλον να πετας σθλληβδην ανθρωπους και ιδεες στο ιδιο σακουλι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗS ΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑΣΕΙ ΤΙ ΒΙΝΤΕΟ? Παλι χωθηκατε στις τρυπες σας, που μου κανατε και τις ανηξερες για τα ναζιστικα ιδεωδη της Αγκυλωτης Αυγης.