Σάββατο, Σεπτεμβρίου 29, 2012

ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ‏


Όμως και εναντίον του «Εσωτερικού Εχθρού» προετοιμάζεται συστηματικά ο ΓΕΕΘΑ Κωσταράκος, η κυβέρνηση, η Χρυσή Αυγή και τα μιλιταριστικά μέσα. Ο ΑΓΕΕΘΑ απειλεί «να πάρει κεφάλια» και να ασκήσει διώξεις, στέλνοντας στα στρατοδικεία όσους στρατιωτικούς συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις φορώντας την στολή. Η παραπάνω σκλήρυνση της στάσης της κυβέρνησης διαμέσου του εκλεκτού της ΑΓΕΕΘΑ αποτελεί μια κίνηση αυταρχισμού με πολλαπλούς στόχους:


Επιχειρεί με την τρομοκρατία να απαντήσει στο διευρυνόμενο ρεύμα αντιδράσεων στην πολιτική περικοπών και άγριας φορολογίας που πλήττουν ακόμη και τον σκληρό πυρήνα του κρατικού μηχανισμού.

Να απαγορεύσει το Συνδικαλισμό στις Ενοπλες Δυνάμεις.

Η απαγόρευση όμως συμμετοχής ένστολων στις πορείες θίγει τα δικαιώματα των φαντάρων και τις κατακτήσεις του κινήματος της αντιπολίτευσης. Σε κάθε Πορεία του Πολυτεχνείου, δεκάδες συνάδελφοι φαντάροι, φορώντας την στολή, διαδηλώνουν στο πλευρό δεκάδων χιλιάδων εργαζόμενων και νέων ανθρώπων, τιμώντας την Εξέγερση του 73', καταγγέλλοντας έμπρακτα το στρατιωτικό πραξικόπημα και την επέμβαση του στρατού, αλλά και στέλνοντας μήνυμα στην κυβέρνηση ότι θα αρνηθούν να συμμετέχουν σε Αποστολές Καταστολής Πλήθους που σχεδιάζονται. Επίσης, φαντάροι με στολή συμμετείχαν σε όλα τα αντιπολεμικά συλλαλητήρια καταγγέλλοντας τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και το βρώμικο ρόλο των ελληνικών κυβερνήσεων και του Στρατού. Φαντάροι με Στολή είχαν πρωταγωνιστήσει  στις νεολαιίστικες διαμαρτυρίες ενάντια στην Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας και στα σχέδια Β.Μεϊμαράκη για Στράτευση στα 18.

Σε όλα αυτά η κυβέρνηση και η στρατιωτική ηγεσία θέλουν να βάλουν τέλος!

Στέλνει παραδειγματικά στο Στρατοδικείο φαντάρο με την κατηγορία της κατασκοπίας, με πρόσχημα τη δημοσίευση αποκαλύψεων για την ΕΛΔΥΚ, που καθημερινά συναντάς σε στρατιωτικά μέσα. Για αυτό η κυβέρνηση έστησε μαζί με την ΕΥΠ, την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την αστική Δικαιοσύνη την Πολιτική Δίωξη της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων.

Απάντηση σε όλα αυτά είναι η κλιμάκωση της πάλης για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των φαντάρων.


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
https://athens.indymedia.org/
ΠΡΕΖΑ TV
29-9-2012

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εισαι ενας αμορφωτος καραγκιοζης αν δεν ησουν θα ηξερες οτι ο συνδικαλισμος στις Ενοπλες ΔΥναμεις απαγορευεται για να μην προκυψει πραξικοπημα!
Αντι χουντικος νομος ειναι ρε χαιβανι γαμω την απλυτη προπαγανδα σου!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΆ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ στις ένοπλες δυνάμεις

Άρης είπε...

Αν απαγορεύεται ο συνδικαλισμός στις ένοπλες δυνάμεις, τότε φταίει το σύνταγμα. Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο ένας φαντάρος όμως να απαγορεύεται να διαδηλώνει, ακόμα και με τη στολή του. Ένστολος πολίτης είναι!

Ανώνυμος είπε...

Πολιτης ειναι οποιος φερει αστυνομικη ταυτοτητα οι φανταροι εχουν στρατιωτικη ταυτοτητα και υπαγονται εξ ολοκληρου στους στρατιωτικους νομους

Ανώνυμος είπε...

I5 ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

προς 7:53, 8:07, 8:42 ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΔΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΤΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ....ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΤΕ ΠΑΠΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ...ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Οι Ι5 κυβερνούν στην Ελλάδα "ιδεολόγοι προοδευτικοί" της τσέπης και παρτης τους

Ανώνυμος είπε...

στο στρατό είσαι στρατιώτης όχι πολίτης αλλιώς δεν είναι στρατός είναι παιδική χαρά. Εκτός αν υποστηρίεις ότι πρέπει να καταργηθεί, άποψη μη σεβαστή στην κοινωνία αφού εκφράζεται από άτομα που αμφισβητούν την κοινωνία και επιθυμούν την διάλυση της

Ανώνυμος είπε...

ο νόμος δεν είναι φτηνή δικαιολογία εκτός αν αποφασίζει για τους Έλληνες ο 9.50 και η παρέα του,πράγμα που καταφανώς επιθυμεί

Ανώνυμος είπε...

Συυνδικαλισμος, σημαινει να οργανωθεις με, ή να οργανωσεις συνδικατο. Το να κατεβεις στην πλατεια να διαδηλωσεις δεν ειναι συνδικαλισμος. Ειναι διαμαρτυρια, σιασηλωση, συναθροιση η οτι στο διαολο θελετε νξα το πειτε . ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

(Συγνωμη για τα κεφαλαια, αλλα ειπα να το κανω ευκολοδιαβαστο για τους μυοπικους φασιστες)

Ανώνυμος είπε...

φασισμός είναι η προσπαθεια διάλυσης τους στρατού του κράτους και της κοινωνίας

Ανώνυμος είπε...

Ζουμε σε ενα φασιστικο κρατος. Ειναι ηλιθιοτητα να μην το διαλυσουμε για να το ξαναφτιαξουμε. Αλλα εσυ σαν καλος μουλος χρυσαυγιτης, πιστο τσιρακι των αφεντικων εστω και απο αγνοια, το προστατευεις ειτε το θες ειτε οχι.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καταστρατηγήσεις τον νόμο καιτο Σύνταγμα όπως η εν τοις πράγμασι συνδικαλισιτκή δράση ενώ φαινομενικά απαγορέυεται ο συνδικαλισμός.στπ στρατό που υποκρύπτει προσπάθεια αποδόμησης του φρονήματος του στρατεύματος από διάφορες πλευρές με σκοπό την περαιτέρω αποδυνάμωση της χώρας

Ανώνυμος είπε...

εννοείται ότι υποστηρίζω το κράτος όπως όλος ο εχέφρων ανιδιοτελής κόσμος, γιατί το κράτος είμαστε εμείς, ο λαός. Όποιος στρέφεται κατά του κράτους θέλει να δημιουργήσειένα άλλο σχεδιασμένο από εξωθεσμικά κέντρα με επιδίωξη την διάλυση της κοινωνίας και επιβολή απολυταρχίας

Ανώνυμος είπε...

Το κρατος (δηλαδη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΚΚΕ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) ειναι ο λαος? Μηπως εννουσες ΛΑ.Ο.Σ. ?

Το κρατος δεν ειναι ο λαος. Το κρατος ειναι αυτο που γαμει και κρατει υποδουλωμενο το λαο. Απλως εχει μπει και τον γαμει τοσο βαθεια, που δεν ξεχωριζεις το ενα απο το αλλο. Σε γαμανε απο το κψλο και εσυ ελπιζει οτι θα χαρεις γεννητουρια. Σκατα και αιμα μονο ειναι το μερτικο σου "λαε"

Ανώνυμος είπε...

1.31 μαζι σου. απολυτο δικιο εχεις. οσο για κατι ελληναραδες αρχιτσιρακια τυ συστηματος ειναι πολυ ζωα για να παρουν γραμμη. αστους στην τυχη τους. ειναι τοσο χτυπημενοι απο την μοιρα που λενε ευχαριστω στο κρατος και στην τροικα για το ξεροκοματο που τους πετανε καθε μηνα. σε παραπανω αναρτηση χεριαζουν τον πρεζα γιατι βριζει τον κωλοσαμαρα με το σκεπτικο οτι βριζοντας τον πρωθυπουργο και το κρατος βριζεις τον λαο. μαυρα μεσανυχτα.

Ανώνυμος είπε...

ακριβώς κράτος είναι ο λαός που ψηφίζει νόμιμα σε εκλογές ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΑΡ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και εκρποσωπείται από αυτά στο κουνοβούλιο. Όλος ο λαός εκρποσωπείται στο κοινοβούλιο και άλλοι οι οποίοι δεν κατάφεραν να εκρποσωπηθούν. Οι εκτός του με λαίκή πρωτοβουλία νομιμοποιημένου συστήματος εκπροσωπού ιδιωτικά συμφέροντα και ενδιαφέροντα εμπλεκόμενοι στο οργανομένο έγκλημα στρέφονται κατά του λαού και την ελληνικής κοινωνίας

Ανώνυμος είπε...

2.29 αν εισαι νεοτερος απο τον παππου μου αυτοκτωνα. εισαι σκοταδιστης ή βολεμενος συστημικος. παιζει να ειπες οτι πιο αναχρονιστικο εχω ακουσει.

Ανώνυμος είπε...

Αν σκοταδιστής είναι αυτός που ενστερνίζεται την δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό και πεφωτισμένος αυτός που προπαγανδίζει την απολυταρχία και την τυραννία των ολίγων ναι είμαι σκοταδιστής. Πολύ όμως.

Ανώνυμος είπε...

Οι εντος του συτηματος εκπροσωπουν συμφεροντα. Οι εκτος, περιμενουν, ελπιζουν και μαχονται για να ερθει και η σειρα τους. Ποτε δεν ημασταν ανεξαρτητο κρατος. Παντα προτεκτορατο αλλων δυναμεων και παντα δουλοι των επιχειρηματικων συμφεροντων. Εισαι πιο χαζος και απο πετρα. 2.29

Ανώνυμος είπε...

εσύ όμως τι εκπροσωπείς δεν είναι καθαρό, σε τι προσβλέπεις; μπορείς να το πεις, είναι ανοιχτό βήμα εδώ

Ανώνυμος είπε...

περιμένουν ή ελπίζουν ή μάχονται και με ποιον τρόπο,γιατί ο χρόνος είναι περιορισμένος για τον άνθρωπινο ον, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Ανώνυμος είπε...

3.15 Εγω αυτα που θα ηθελα να γινουν δεν γινονται. Το σκυλι ειναι του Παβλοφ, και ακουει τον εκπαιδευτη του. Το καλυτερο που μπορω να κανω αυτη τη στιγμη ειναι να καθομαι σαν αλογομυγα στα καπουλια των ανθρωπων και να τους ενοχλω βαζοντας τους να σκεφτονται.
Και μη χαιρεσε, και οι υπολοιποι που ειπα οτι περιμενουν, περιμενουν τη σειρα τους για να φανε.
Αν θες οπωσδηποτε να ακουσεις κατι, ας σου πω οτι θα καλοδεχομουν την αμεση δημοκρατια σε σχεση με το σημερινο "πολιτευμα" καθως εχει περισσοτερες δικλιδες ασφαλειας.