Πέμπτη, Αυγούστου 16, 2012

SPIEGEL: ΜΟΝΟ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ MEDIA,ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!!


Τίποτε δε μπορεί να βοηθήσει την Ελλάδα από το να αποφύγει τη χρεοκοπία, διαπιστώνει το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», το οποίο αναφέρει ότι η χώρα μας βρίσκεται «λίγο πριν την άβυσσο».
Το γερμανικό περιοδικό τονίζει ότι η χώρα μας για πολλοστή φορά κατάφερε να απογοητεύσει τους δανειστές της και πως μόνο με τη χρεοκοπία θα καταφέρει να απελευθερωθεί από τα χρέη της και να κάνει μια νέα αρχή είτε ως μέλος της Ευρωζώνης είτε όχι.


Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να χρεοκοπήσει, καθώς ούτε η Ευρωζώνη ούτε το ΔΝΤ μπορούν να θυσιάσουν την αξιοπιστία τους προσφέροντάς της μια νέα βοήθεια.

«Αν ο στόχος της Μέρκελ και των συμμάχων της ήταν να σώσουν την Ελλάδα από τη χρεοκοπία, τότε απέτυχαν. Το μόνο που κατάφεραν τα μέτρα λιτότητας ήταν να επιδεινώσουν την κρίση και να αυξήσουν το χρέος», γράφει -μεταξύ άλλων- το Spiegel, ενώ ασκεί κριτική και στη Γερμανίδα καγκελάριο τονίζοντας ότι, αν εμφανιζόταν ενώπιον της γερμανικής Βουλής, για να ζητήσει ένα τρίτο πακέτο στήριξης της Ελλάδας, μετά το ελληνικό αίτημα που αναμένεται να υποβάλει ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για διετή επιμήκυνση, οι κυβερνητικοί εταίροι της θα την κυνηγούσαν έξω από το κτίριο.

Μάλιστα η κριτική για την πολιτική που ακολούθησε η 'Αγκελα Μέρκελ δε σταματά εδώ… καθώς σημειώνεται ότι από μόνη της η Μέρκελ ενεπλάκη σε αυτή τη δυσχερή κατάσταση, καθώς επέμενε ότι τα προβλήματα των χωρών της νότιας Ευρώπης μπορούν να λυθούν μόνο με σκληρή λιτότητα και πως το μοναδικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι η έλλειψη πολιτικής βούλησης για να κάνει αυτά που έπρεπε.
ΕΞΠΡΕΣ
ΠΡΕΖΑ TV
16-8-2012

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Den mas upodeiknuoun ton dromo... mas dixnoun auto pou den thepoume na doume!!! Peisteueis oti mporei na ginei kati allo???

Ανώνυμος είπε...

αληθεύει οτι στην ΧΑ μπορουν να πάνε άνεργοι για να φυλάνε τα γραφεία της και να λαμβάνουν λίγα τρόφιμα; όποιος ξερει ας απαντήσει. ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε όλοι και την ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ που θα κάνει η ΧΑ τον Χειμώνα.
Μπράβο στην Χρυσή Αυγή.

Ανώνυμος είπε...

Aν δεν παίρνει το παιδί σας ο παιδικός και δεν έχετε που να τ'αφήσετε , ρωτήστε στην τοπική ΧΑ σας αν υπάρχουν χρυσαυγίτισσες εθελόντριες που μπορούν να κρατήσουν παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Mόνο οι χρυσαυγίτες βουλευτές είναι πάλι δίπλα στους δοκιμαζόμενους χωρικούς που προσπαθούν να σώσουν το βιός τους από τις πυρκαϊές. Οι βουλευτές των άλλων κομμάτων πού είναι; Στις ταβέρνες και στις πλαζ;

Ανώνυμος είπε...

υπουργε, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:
1. ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΣΤΡ/ΔΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΛΑΦΡΟΠΟΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΙΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΝΑ ΕΚΤΙΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

ΚΑΙ 2. ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ.

ΑΛΛΙΩΣ: ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Ποιόν κοροϊδεύετε, όταν μ ιλάτε για φρούρηση των συνόρων; Συγγενής μου ζήτησε να πάει να εργαστεί σε ελληνική εταιρεία στην Αυστραλία και τον υποχρεώνουν να βγάλει εισητήριο ...μετ επιστροφής! Δεν μπορεί να βγάλει εισητήριο μόνο για μετάβαση! Δεν σου δίνουν εκεί όπως κάνουμε εμείς εδώ, μόλις πας, κανένα χαρτί με το οποίο να μπορείς να "κυκλοφορείς για έναν μήνα " και μετα να "αποχωρήσεις από την χώρα μόνος σου". Σε συλλαμβάνουν, σε δικάζουν και σε απελαύνουν.
Θα μου πείτε ότι αυτά (το να δίνεις στους παραβιάζοντες τα σύνορά σου ένα χαρτί με το οποίο κυκλοφορούν για έναν μήνα στην χώρα, κλπ) είναι ενέργειες -εντολές της ΕΕ. Και λοιπόν; Θα βάλουμε την ΕΕ πάνω από την Ελλάδα;
Δηλαδή στο θέμα "λεφτά" λέμε ναι, να λάβει χώρα διαπραγμάτευση με την ΕΕ για να μην εφαρμοστούν οι διαταγές της για απολύσεις κλπ και στο θέμα λαθρομετανάστευση ΔΕΝ ζητάμε διαπραγμάτευση; Εκεί ΔΕΝ θα ζητήσουμε να εφαρμοστεί στην Ελλάδα το Αυστραλιανό σύστημα, δηλαδή να συλλαμβάνεται, να δικάζεται και να απελαύνεται όποιος έρχεται χωρίς βίζα;

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ (πτωχευση υπερχρεωμένων κρατών και ανακήρυκη ενός εννιαίου ευρωκράτους), ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Ο ΑΓΓΛΟΣ, Ο ΓΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΑΓΓΛΟΣ, ΓΑΛΛΟΣ.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ(*).

(*)Διογένης Λαέρτιος (1.34) αποδίδει στον Θαλή: «Χρωστάω χάρη στην Τύχη ... που γεννήθηκα ...... Έλληνας και όχι βάρβαρος». (τριῶν τούτων ἕνεκα χάριν ἔχειν τῇ Τύχῃ· πρῶτον μὲν ὅτι ἄνθρωπος ἐγενόμην καὶ οὐ θηρίον, εἶτα ὅτι ἀνὴρ καὶ οὐ γυνή, τρίτον ὅτι Ἕλλην καὶ οὐ βάρβαρος).

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΗΤΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ AΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΙΣ ΑΧΑΝΕΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΙΑ ΘΑ ΤΑΪΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΛΟΙΠΟΝ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΣΜΟΣ. (ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΑΡΞΙΣΤΟΤΕΡΟΣ, ΚΝΙΤΟΤΕΡΟΣ, ΟΦΣΩΡΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ...)

Ανώνυμος είπε...

Oποιος συκοφαντει την χ.α.
θα πρεπει κανονικα τα κεντρικα
να του ασκουν διωξεις.
εμεις οι 450.000
που ψηφισαμε το κομμα με λαχταρα
για να ξεβρωμισει τον τοπο
δεν αναχομαστε το καθε
χαζό ατομο να συκοφαντει.

Ανώνυμος είπε...

Για τον μαλάκα που μιλάει για διώξεις έχω να πω τούτο.
Εκτός από μαλάκας είσαι και φασίστας γιατί μόνο ο φασίστας θα ήθελε αυτός να συκοφαντεί και κανένας άλλος.
Εσείς ψηφίσατε ένα κόμμα με σλόγκαν "να ξεβρομίσει ο τόπος".
Αυτό δεν είναι συκοφαντικό?
Αλλά τι λέω, αν δε ψοφήσετε όλοι οι δήθεν πατριώτες δεν πρόκειται ποτέ να ξεβρομίσει η Ελλάδα.
Οι πολιτικοί κλέβουν τη χώρα και εσείς βρομίζετε τις συνειδήσεις των παιδιών μας.
Θάνατος στους χρυσαυγήτες.
Αυτό σας αξίζει κοπρόσκυλα.

Ανώνυμος είπε...

λοιπον, ο μαλακας που ανα δυο λεπτα αναρτα καθε φασιστομαλακια που του ερχεται στο μυαλο δεν δικαιουται να εχει βημα. αλλο ελευθερος σχολιασμος και αλλο ανοχη στη φασιστικη προπαγανδα. οποιος γουσταρει χρυσαυγιτικο λαιφ σταιλ να παει στο μεγκα. παρακαλω θερμα το πρεζα να δωσει πουλους στο φασιστομαλακα και να σβησει τις φασιστομπουρδες του.

Ανώνυμος είπε...

πρεζα στειλε τους φασιστες. μας εχουν ζαλισει τα αρχιδια λεμε. ριξτους μαυρο επιτελους γιατι ειναι εντελως αμορφωτοι και εχουμε αγανακτησει. ο αλλος μετραει μεριδες . τι να λεμε τωρα ? βλακες πατριωτες μπουλο απο εδω. βουρ στα υπολοιπα φασιστοσαιτ για πελατεια

Ανώνυμος είπε...

Εαν παρακολουθησετε τους χρονους αποστολων,θα δειτε οτι αυτοι που γραφουν δεν ειναι πολλοι, και εχουν εντεταλμενη υπηρεσια. Εαν ο Πρεζα δεν τους πεταξει εξω, ενας τροπος ειναι να σταματησουμε να τον ανοιγουμε...
Ο 10΄16 ειναι εντελως χρυσαυγιτης

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΩΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ? ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...


ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΡΕΙ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ, ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΥΠΗΡΞΕ ΑΜΕΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΜΕ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ AΛΛA KAI ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗΣ. ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗ.

ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΟΠΩΣ:
- ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ
- ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ
- ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ
- ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ
- ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ
- ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ
- ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗΣ.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ.

ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ ΕΣΚΑΣΕ Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ/ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΛΗ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ/ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.


πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανώνυμος είπε...

Προς τον σκατομυαλο Ανωνυμο - 10:16 π.μ.


Ρε βλακα γαμημεμενε γαμω το σπιτι σου γαμω την μανα σου γαμω το σοι σου.....γαμω τον φασισμο που εχεις στο κεφαλι σου; Ποιος ολοι να ψηφισουμε γαμω οτι εχεις και δεν εχεις.....τοσο βλακας εισαι ρε φιλε; Τοση μαλακια πια στο μυαλο; Τι μαλακιες ειναι αυτες ρε βλακα ειμαστε ηδη στην χειροτερη δυνατη θεση με αυτα που λες θα γινονταν ακομα χειροτερα..... πιστευεις αν ερχονταν και αυτοι που γραφεις πανηλιθιε θα κανανε κατι ενω συγχρονων δουλεουν μπραβιλικι παρεα με Αλβανους ορισμενοι απο εκει μεσα γαμωσπιτε γαμω πουτανας γιε; Επιτελους βαλτε μυαλο και μην σας παραμυθιαζει ο καθενας...... τι στοκος....!!!!! Να ηξερες και ποσα ακομα κρυβουν θα αλλαζε γνωμη μεσα σε λιγα λεπτα αλλα επειδη σε κοβω για βλακα μια ζωη ετσι θα μεινεις σαν βλακας και θα εισαι ενα πιονι απλα......το ιδιο ισχυει για ολους!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Mega: Yπόνοιες εμπρησμού και για τη φωτιά στον Βοτανικό!
Στο μεταξύ έχουν κολλήσει περίεργα οι έρευνες για το μαχαίρωμα του άλλου ιρακινού στην Αθήνα!
Δρούν δηλαδή τις νύχτες ανεξέλεγκτες ομάδες σε όλη την Αθήνα, κατά μεταναστών. Και μοιάζει να αυξάνονται συνέχεια, και πολλοί μετανάστες αναγκάζονται να φύγουν.

Ανώνυμος είπε...

Διανομή τροφίμων στην φτωχολογιά της Χαλκίδας από την Χρυσή Αυγή Εύβοιας.
Την ώρα που οι αναρχικοί αντί να δώσουν ένα φράγκο στους φτωχούς, κάνουν βόλτες με την καγιέν του πλούσιου μπαμπά.

Δες εδώ....Mega: Yπόνοιες εμπρησμού και για τη φωτιά στον Βοτανικό!
Στο μεταξύ έχουν κολλήσει περίεργα οι έρευνες για το μαχαίρωμα του άλλου ιρακινού στην Αθήνα!
Δρούν δηλαδή τις νύχτες ανεξέλεγκτες ομάδες σε όλη την Αθήνα, κατά μεταναστών. Και μοιάζει να αυξάνονται συνέχεια, και πολλοί μετανάστες αναγκάζονται να φύγουν.

Ανώνυμος είπε...

Η αλληλεγγύη, ο αγώνας και η πίστη είναι τα όπλα για ν' αντέξει ο λαός μας μέχρι τη μέρα της Νίκης των Ελλήνων Εθνικιστών. Μέχρι τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ της Νεμέσεως των Ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

Ρε χαζο λυκειοπαιδο ετσι νομιζεις θα φερεις κοσμο στη χρυση αυγη?

Δευτερον αν και η χρυση αυγη ειναι φασιστικη, τους περισσοτερους ψηφοφορους θα τους αθωονα λογο βλακειας. Ανθρωπους ομους που σιγονταρουν μαχαιροβγαλτες εν γνωση τους θα χαιρομουν πολυ να τους εβλεπα να πληρωνονται απο το νομισμα το οποιο οι ιδοιοι εκοψαν.

Εισαι μικρος ακομα. Εχεις περισσοτερη ορμη παρα συνεση και το περιβαλλον σου διαμορφωνει συνεχως τον εγκεφαλο σου. Σε εχουν ποτισει τοσο μισος και φοβο, που η αντιδραση σου ειναι αναμενομενη. Ξεχειλιζεις μισος και προσπαθεις να κερδισεις τον φοβο και τον σεβασμο των αλλων. Δραση και αντιδραση.

Καταλαβε οτι εισαι και εσυ πιονι, και χρησιμευεις ακριβως οσο και οι αριστεροι στο συστημα. Να σου το εξηγησω και πιο απλα. Το συστημα τραβαει προς τα πισω(δραση). Οι Αριστεροι τραβανε αριστερα και οι δεξιοι δεξια (αντιδραση), οποτε με μεγαλη ευκολια η φαση παει εκει που παει το συστημα, αφου οι αριστεροι και οι δεξιοι αλληλοεξουδετερωνονται ως δυναμεις.

Διαιρει και βασιλευε. Και εσεις οπως και τα αριστερα βοδια, αντι να ενωθειτε και να πουλαρουμε τους ντοπιους νταβαδες, καθεστε και τρωγεστε μεταξυ σας.

Να διωξουμε τους λαθρομεταναστες, αλλα χωρις μαχαιρωματα, ρατσισμο, μισος και ηλιθιοτητες. Για ανθρωπιστικους και πρακτικους λογους.

Τελος κατσε και σκεψου, και πες μου.

ΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΟΤΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ?