Τετάρτη, Αυγούστου 08, 2012

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΠΡΕΖΑ TV-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΜΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Πρωτόγνωρες σκηνές βίας για την επαρχία σημειώθηκαν στο Αιτωλικό Μεσολογγίου. Το βράδυ της Παρασκευής μία ομάδα κατοίκων, με... μαχητές πρώτης γραμμής μέλη της Χρυσής Αυγής και επικεφαλής τον βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση, μαζεύτηκε σε κεντρικό δρόμο του Αιτωλικού προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την παραβατική συμπεριφορά των Ρομά. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον οικισμό των τελευταίων και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ κάποιοι από τους διαδηλωτές κρατούσαν παραμάσχαλα διάφορα ξύλινα δοκάρια, με σκοπό να επιτεθούν.
Οι Ρομά φαίνεται πως αντιλήφθηκαν τις προθέσεις τους και από απόσταση 100 και 200 μέτρων ξεκίνησαν να πυροβολούν, χωρίς όμως να προκληθεί κάποιος τραυματισμός. Τέσσερις από αυτούς συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν χθες στο Μεσολόγγι για να δικαστούν.


Όταν έφτασαν, μία ομάδα 50-60 ανθρώπων, αποτελούμενη και πάλι από μέλη της Χ.Α, τους περίμενε με άγριες διαθέσεις. Ωστόσο η ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων απέτρεψε τα χειρότερα. Αξίζει να σημειωθεί ακόμα ότι τρεις Ρομά αναζητούνται, ενώ όλοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ  με ανακοίνωσή του αναφέρει πως πρόκειται για ένα συμβάν που γεννά σοβαρά ερωτήματα. "Είναι τυχαίο ότι σε δεκάδες χρόνια συμβίωσης με τους Ρομά, παρά τα προβλήματα παραβατικότητας που πάντα υπήρχαν, δεν είχαμε φτάσει ποτέ σε τέτοια οξύτητα;" επισημαίνεται χαρακτηριστικά και στη συνέχεια υπογραμμίζεται ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία η παρουσία της Χρυσής Αυγής και στις δύο συγκεντρώσεις.
ΑΥΓΗ
ΠΡΕΖΑ TV
8-8-2012

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι τσιγγάνοι έχουν ξεφύγει και εσείς συνεχίζετε να κάνετε διαφήμιση στην χρυσή αυγή αντί να βρίζεται την αστυνομία που κοιτάει τους τσιγγάνους χωρίς να κάνει τίποτα. Τιμητική πλακέτα να σας δώσει η χρυσή αυγή.

Ανώνυμος είπε...

θα φανε μια πουτσαρα οι ναζι απο τους γυφτους που θα 'ναι ολη δικια τους

εκει δεν εχει μαζευομαστε 20 νταγλαραδες, κοπαναμε εναν κοκκαλιαρη μαυρουλη και ψειριζουμε το πορτοφολι του - εκει εχει καραμπινες, θα φατε καλα ellines...

Ανώνυμος είπε...

xa xa, me tous roma einai alliws i fasi. as ormixoun ta xrusaugoula kai tha tous xevrazoun ta potamia gia 2 xronia. oi mpatsoi xeroun kai den plisiazoun.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΜΆΓΚΕΣ ΟΙ ΣΚΑΤΌΓΥΦΤΟΙ....
ΟΤΑΣΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΜΥΡΙΖΑΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ...

Ανώνυμος είπε...

ενω τωρα, μετα το γαμησι που θα φατε πανω στο Datsun θα μυριζετε εσεις ομορφα...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με όλους τους παραπάνω. Αφού όλοι όσοι υποφέρουν απο τις κλοπές των γύφτων (τώρα επιτίθενται και σε γριές στο δρόμο και τις δέρνουν για να κλέψουν τα λίγα ευρώ τους), τους αποκαλείτε φασίστες και νεοναζί, κι αφού οι αναρχομαλακοαριστεροί υποστηρίζετε τους γύφτους στις παραπάνω παράνομες ενέργειές τους (κλοπές κλπ)

τότε προτείνω ΟΛΟΙ αυτοί να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, που είναι Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ που υποστηρίζει τους κατοίκους.

Αντε να δούμε πού θα φτάσουν τα ποσοστά της ΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

0 11.12 μας το παίζει τυχαίος αλλά μάλλον ανήκει στην γνωστή πεντάδα που δεν έχει άποψη για τίποτα άλλο παρά μόνο για Ρομά και μετανάστες και μόνο σε αυτά τα θέματα σχολιάζει

Ρε φασιστάκια δεν έχετε κουραστεί τόση ώρα στα πληκτρολόγια;

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπατσονια,εχει και επιδομα σχολιασμου σε μπλογκ εκει στη ρουφιανουπηρεσια που δουλευετε;