Τετάρτη, Αυγούστου 01, 2012

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚ.ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ


Με επιτακτική πλέον την υποχρέωση της κυβέρνησης να έρθει στη Βουλή και να ενημερώσει τι γίνεται με τη σκανδαλώδη μεταβίβαση της Αγροτικής Τράπεζας στην Πειραιώς, έχει κατατεθεί αιτήμα για σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων.



Πάντως, ο αρμόδιος για την πώληση - σκάνδαλο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, ενδέχεται και να αποφύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, καθώς ακόμη δεν έχει συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογραφών βουλευτών για να κληθεί στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων. Ο κανονισμός της Βουλής ορίζει ότι πρέπει να υπάρχει αίτημα από τα 2/5 των μελών της επιτροπής.


Εχουν συνυπογράψει μεχρι στιγμης μόνο οι 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, οι 3 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και οι 2 του ΚΚΕ.


Αντίθετα, οι 2 βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ., οι 6 του ΠΑΣΟΚ, οι 23 της Ν.Δ. και οι 3 της Χρυσής Αυγής, μπλόκαραν την διαδικασία.


Έτσι, έως τώρα, από τους 51 βουλευτές, τη σύγκληση της Επιτροπής έχουν ζητήσει οι 17 και χρειάζεται να υπογράψουν τουλάχιστον άλλοι δύο βουλευτές για να συμπληρωθούν τα 2/5.


Η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τους λόγους που την έκαναν να συμπορευτεί με την κυβερνητική πλειοψηφία.
LEFT.GR
ΠΡΕΖΑ TV
1-8-2012

59 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανενας χρυσαυγιτης να μας εξηγησει το σκεπτικο?

Ανώνυμος είπε...

σκεπτικο?εννοεις προϊον σκεψης?ας μην ειμαστε τοσο απαιτητικοι...

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ
ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΦΑΝΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Τους έχω ικανούς να το έκαναν μόνο και μόνο γιατί την πρόταση την ψήφησαν πέρα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

Ας πρόσεχαν εκείνοι που τους έβαλαν βόμβα (να αγιάσει το χέρι τους), που δεν φρόντησαν τότε τα γραφεία να ήταν γεμάτα χρυσαυγήτες και ηγεσία, να είχε τελείωσει από τότε το παραμύθι.

Κατά τα άλλα κατά του συστήματος τα χρυσά αυγά. Ένα κόμμα που έλεγε "να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή" (κλεμμένο σύνθημα σαν όλα τους που είτε είναι κλεμμένα είτε λίγο αλλαγμένα), τώρα κομμάτι του συστήματος ως βουλευτές, νόμιμο κόμμα και καλά. Αλλά θα καεί η βουλή να είναι σίγουροι, αλλά ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΜΕΣΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατα τα αλλα ελεγαν να ξεβρωμισει ο τοπος...δηθεν....Μη σκατε, τα ποσοστα αρχισαν και πεφτουν...

Ανώνυμος είπε...

Εχουν περασει 12 ωρες περιπου, και ο χρυσαυγιτης που στοιχειωνει το μπλογκ δεν εχει δωσει σημεια ζωης. Εχω αρχισει να ανυσηχω. Μηπως να παρουμε την αστυνομια?

Ανώνυμος είπε...

το μεταναστευτικο (θα σου πουν) ειναι πολυ πιο σημαντικο απο τις τράπεζες κλπ άλλα. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΥΓΚΑ ΜΠΟΥΓΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Η ΧΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕ, ελα ομως που ξεμπερδεψε με τοσο ηλιθιο κοσμο που χουμε διπλα μας

Ανώνυμος είπε...

για να ειμαστε δικαιοι περιμενουμε και απο την νεολαια ΠΑΣΟΚ να δικαιολογησει το γεγονος, αλλα κι εκει μουγγα....

Ανώνυμος είπε...

Ειδα κι εγω 8 σχολια και μπηκα,ειπα θα τον εχουν πιασει απ τ αρχιδια(το χρυσαυγιτη που στοιχειωνει το μπλογκ,αν και ειναι 2-3 οχι ενας),αλλα τελικα ουτε ενα σχολιο ρε αδερφε.Τι εγινε μωρη ρουφιανα φτωχομπινε φασιστοσκυλο,μουγκα στη στρουγκα τωρα που τα αφεντικα σου(βασικα τα ομοια σκυλια σου) δειχνουν τι πραγματικα ειναι; Αρχαια σπαρτιατισσα πουτανα μας εγινες και δεν παραδεχεσαι το λαθος σου;Η μηπως σημερα δεν σου κοψαν επιδομα ιντερνετ και ρατσιστικου σχολιου στο τμημα;

Ανώνυμος είπε...

ολοι ειναι ενα με τους πασοκους, που μας εφεραν το μνημονιο και αυτοκτονει ο κοσμος απο τα χρεη.
....δεν θα βρεθει στο δρομο μου κανενας παοσος?

Ανώνυμος είπε...

...πασοκος....

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΔΟΔΡΟΜΙΟ ΈΤΣΙ ΏΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΛΑΪΚΉ ΤΑΧΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ , ΠΑΛΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ , ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

δεν θα βρω ρε φουστη μου κανεναν πασοκο μπροστα μου?

Ανώνυμος είπε...

11.08 Αν εχεις το φτωχομπινε για βρισια, εισαι ηλιθιοδεστερος του μεσου χρυσαυγιτη. Ψαξτο....

Ανώνυμος είπε...

11.23 Και ποιοι ηταν καποτε πατριωτες? Οι χρυσαυγιτες? Οχι οτι εχεις αδικο αλλα ετσι οπως μιλας εισαι σαν χρυσαυγιτης που προσπαθεις να μεταθεσει το ζητημα αλλου. Αδικαιολογητη η σταση της ΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΣ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!! ΟΧΙ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ -ΤΕΛΕΙΟ- ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!

Ανώνυμος είπε...

Να κατανοείτε τους χρυσαυγίτες. Καιρό τώρα κάνουν οτι είναι ενάντια στους τραπεζίτες-τοκογλύφους. Ούτε ναζίδες είναι, γιατί τουλάχιστον ο Αδόλφος είχε εθνικοποιήσει την reichsbank και άλλες ιδιωτικές τράπεζες στην Γερμανία. Εδώ κάνουν το αντίθετο. Τελικά μήπως είναι απατεώνες;

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΙΟ ΦΡΟΝΙΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ
ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΛΥΓΔΩΣΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ
ΛΕΟΝΤΗ ΑΠΕΞΩ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
ΚΟ ΚΟ ΚΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΥΑΛΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΞΕΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα το σκεφτοντουσαν μια ολοκληρη μερα, και καταληξανε! Οι ΞΕΝΟΙ παλι φταινε!

Δηλαδη ρε μοσχαρι δεν μπορουσε να την παρει το ελληνικο δημοσιο? H μηπως αυτο θα ηταν κομουνιστικο και συνεπως ανθελληνικο?

Καμια αλλη μαλακια εχεις να μας πεις? Γιατι αυτη δεν περασε...

Ανώνυμος είπε...

Παραμάγαζο της κυβερνητικής συμμαχίας είναι η χρυσή αυγή. Οταν χρειάστηκε να πάρουν θέση, πήραν στην βουλή υπέρ των επιλογών της κυβέρνησης για την Αγροτική τράπεζα.
Και τα τρόφιμα που μοιράζουν γίνεται με την μέγιστη προβολή από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης.
Ο χρυσαυγίτης που στοιχιώνει το μπλοκ με τις πομπόδης μαλακίες τους, έλεγε ότι είναι ενάντια σε πασοκτραπεζίτες. Οταν ήρθε η ώρα να το δείξουν ότι είναι αντίθετοι πήραν θέση υπέρ του πασοκτραπεζοσυστήματος.
Θα μας ζαλίσουν για να αλλάξουν θέμα με έγκληματα και τα μοιράσματα τροφίμων. Δίνουν ψύχουλα με τις ευλογίες της συνκυβέρνησεις για να πάρουν δισεκατομμύρια και να εξαθλιώσουν τον λαό, η κυβέρνηση.
Η μόνη αντίσταση που κάνουν είναι ενάντια στην φτωχολογιά και τους αδύναμους.
Και οι νταβαντζήδες φέρονται αρχικά καλά στα θύματα τους για να τα εκμεταλεύονται καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά,ξέρουμε τι είναι οι χρυσαυγίτες.Ανθρωπάκια που το μόνο που μπορούν να σκεφτούν είναι ουγκα,ούγκα.Ποτέ δεν ασχολούνται με σοβαρά πράγματα,αυτά που έχουν σημασία,για την Ελλάδα,την παραγωγή,τις τράπεζες που καθορίζουν την ζωή μας.Ετσι το σύστημα μαζεύει όλους τους ηλίθιους,σε'ένα παραμάγαζο,για να μην πάνε αλλού και κινδυνέψει το σύστημα.Είδατε να ουρλιάζουνε οι πασόκοι και οι νεοδημοκράτες για την επίθεση που έγινε στον δήμαρχο Κορίνθου,όπως κάνανε παλιά.Ιδιωτικοποιούνε την παιδεία,λένε φασίστες(Βορίδης)και ακολουθούνε τα ζώα φασιστάκια από πίσω,να φύγουν οι αριστεροί από τα πανεπιστήμια.Αλλωστε,αυτοί μόνο για να ρίξουν ξύλο ,πάνε στα πανεπιστήμια ή στην γυμναστική ακαδημία,δεν σηκώνει παραπάνω το μυαλό τους.Πουλάνε τις τράπεζες σε μαφιόζους τραπεζίτες,με τα δικά μας λεφτά αγοράζει την τράπεζα,λένε στα φασιστάκια αναρχο-μαρξισταριό τραπεζίτες.Τι άλλο να πεις με τους ηλίθιους,που κάνανε τους τραπεζίτες αναρχομαξισταριό.Οι άνθρωποι είναι καμένοι και όσοι τους ψηφίσανε καμένα μυαλά είναι .

Ανώνυμος είπε...

Τα κομματοσκυλα και οι φανατικοι "χρυσου" "πρασινου" "μπλε" "κοκκνινου" "μαυροκοκκινου" χρωματος καποια στιγμη θα την πληρωσουν την αδιαλαξια και την πορωση τους απο το κοσμο, ακομα και απο δικο τους κοσμο θα κυνηγηθουν.

Ανώνυμος είπε...

Έχω ένα γνωστό που είναι ψιλοχωμένος σε τέτοιες μαλακίες. Όχι ιδεολογικά αλλά επειδή είναι άνεργος γυμναστής και τους ψήνουν στη Χ.Α τα μυαλά για δουλειές σεκιούριτι, πόρτα σε μαγαζιά, προστασία και σε κάτι γυναστήρια που ελέγχουν. Μαλάκα τον ανεβάζουμε, μαλάκα τον κατεβάζουμε για αυτή του την επιλογή. ΑΛΛΑ, μας κάρφωσε οτι υπάρχουν εσωτερικές αναταράξεις μιας και γνωστός βουλευτής τους έχει ιδιαίτερες σεξουλικές προτιμήσεις και δεν τις κρύβει στην τοπική του κοινωνία. Χο χο χοοοοοοοο.

Ανώνυμος είπε...

2:52 θα σκίσεις κανά καλτσόν. Οταν στριμώχνεις έναν φασίστα αρχίζει τις απειλές. Μόνο που εσάς θα πάρουν στο κυνήγι οι άνθρωποι. Στο 4% πέσατε και ότι και να κάνετε οι Έλληνες είναι ξύπνιοι σας ξέρουν.
Εχεις να πεις κάτι για την Αγροτική τράπεζα με επιχειρήματα και άσε τις τσάμπα μαγκιές κλανιές.

Ανώνυμος είπε...

2:53 Πες ονόματα, φιλε! Πόυ;

Ανώνυμος είπε...

Η Κωνσταντινούπολη είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας λευτεριά στη αιματοβαμένη Ιωνία και Πόντο

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε 4:35 μμ όλος ο κόσμος τον πήρε πρέφα, μόνο εσύ δεν τον κατάλαβες; Τέσπα, αν θέλουμε να κάνουμε κριτική στη Χρυσή Αυγή, ας μείνει η κριτική στην πολιτική και όχι στον κώλο του καθένα. Αλλιώς θα είμαστε ίδιοι.

Ανώνυμος είπε...

Το μουνι της μανας σου ειναι η πρωτευουσα της ελλαδας. Τουλαχιστον αν το παμε πλυθησμιακα...

Ανώνυμος είπε...

Ρε απλυτα Κο(μουνια) είστε τα καλομαθημενα παιδιά του συστήματος που σας συντηρεί σας αμνηστευει και σας ταιζει με τις ΜΚΟ για να υπηρέτησε τον ανθελληνικο σας ρόλο,λερωνεται το σπερματοστρωμενο απο τις ψωλες των αλλοδαπων στομα σας για την χρυσή Αύγη,γιατί σας ξεβρακωνει καθημερινά.Καλομαθημενα ζωντανα με I phone και diesel παντελονι απο τα βορεια προαστεια οι ασκησεις επαναστατικης γυμναστικης τελειωσαν.Η ΕΛΛΑΔΑ θα γινει υποθεση των ελληνων.Το Πακιστάν σας περιμένει...αλλιώς θα έχει κοινωνικό τουρισμό στον αη Στράτη και σε λοιπά ξερονησια.

Ανώνυμος είπε...

5:54 Γιατί βρίζεις σε πείραξε έτσι, ξεβρακώθηκες. Τράβα τώρα καθαρέ να πάρεις την αμοιβή σου από τον τραπεζίτη σκύβοντας υποταχτικά όπως έκανε ο αρχηγός σου στην Ν.Δ.
Ξεβρακωθήκατε χρυσαυγίτες, τσιρίχτε,σχολιάστε όσε θέλετε.
Χρυσή αυγή το κόμμα που προστατεύει τους τραπεζίτες και κάθε λογής πασόκους.
Μόνιμα ξεβρακωμένοι είναι οι χρυσαυγίτες και κάθε μέρα σκύβουν όλο και ποιο πολύ.
Βρίσε όσο τραβάει η καρδιά σου έχει πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Πρωτεύουσα της Ελλάδας η Κωνσταντινούπολη πληθυσμιακά; Το παραδέχεστε λοιπόν ότι είστε Τούρκοι χρυσαυγίτες

Ανώνυμος είπε...

Xρυσή αυγή το όπλο του συστήματος τα καλομαθημένα παιδιά του όπως οι μπάτσοι που την ψηφίζουν. Ιδρωκοπούν στα γυμναστήρια και δεν δουλεύουν ποτέ οι χρυσαυγίτες.

Ανώνυμος είπε...

Βρε την χρυσή αυγούλα...χααχαχχααχχ...Αίμα, τιμή, χρυσοί τραπεζικοί! αχχααχχααχχα.....Μιλάμε για τους απόλυτα ξεφτιλισμένους καράφλες...Ούτε 1 μήνα δεν κρατήθηκαν και κλασσικά άρχισαν τις μαλακίες που μία ζωή κάνουν. Θέλω δικαιολογία αρχιδάτη! Γιατί καράφλες ;

Ανώνυμος είπε...

Χρυση Αυγη να σωσουμε τις τραπεζες!
Ολοι στη χρυση αυγη.

Για τις τραπεζες χρυσαυγιτη τουμπεκι ε? Οταν στριμωχνομαστε αμολαμε μελανι.

Ναι, ολοι οι αριστεροι ειναι υπαλληλοι της CIA, φιλοι των τραπεζων των αφεντικων, των ΜΚΟ, φορανε DIESEL (?) και ειναι ολοι απο τα βορεια προαστεια! (Ιδιως αυτοι που ειναι απο χωρια, θεσσαλονικη και αλλες επαρχιακες πολεις.) Το βραδυ βρισκουμε χριστιανοπουλα, τους πινουμε το αιμα και μετα ψαχνουμε αραπη να γαμηθουμε. Ωραια. Αυτα ξεκαθαρισαμε. Πες μας μια κουβεντα για τις τραπεζες τωρα. Και αν ζοριστεις, παρε τον χειριστη σου τηλεφωνο και ρωτα. Ειμαι πολυ περιεργος να ακουσω πως θα δικαιολογησετε αυτο το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΙΦΗΣΩ ΠΟΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΗ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα βρισκετε θυριδα να κρυφτειτε απο ντροπη χρυσαυγιτες.

Ανώνυμος είπε...

Oγκα ,ουγκα,μάθετε πρώτα να μιλάτε κανονικά ελληνικά,πριν μιλήσετε για έλληνες.Ουγκα ,ουγκα,πες ένα βιβλίο που ανοιξες στην ζωή σου.Στα βόρεια προάστεια είναι αυτοί που σας πληρώνουνε,αυτοί που σας δώσανε άδεια για κόμμα,σε καμμιά πολιτισμένη χώτρα δεν έχει πάρει άδεια ναζιστικό κόμμα.Δίνουν τρόφιμα για μια μέρα,από τα λεφτά που παίρνουνε από το ελληνικό κράτος,τι κουβαρντάδες...Δεν το πιστεύουνε τα αμόρφωτα καθάρματα ότι μπήκανε στην βουλή και θσα πληρώνουμε το κάθε καθίκι για μια ζωή.Δεν το πιστεύουνε οι μπράβοι.Ελλάδα σημαίνει πολιτισμός,εσείς αυτή την λέξη δεν την ξέρετε.Τι έχετε να πείτε για την αγροτική...ότι ουγκ ουγκ σκασίλα σας...

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ είπε...


ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΛΟΙΠΩΝ, OI ANΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΜΟΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟ 70% ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΙΣ ΓΗΣ ΗΤΑΝ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΙΚΕ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

ΤΣΕΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΑ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΥΝΩ ΕΓΩ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ! ΠΟΥΛΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΡΟΤΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ 7:23 Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΣΙΦΙΚΑΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κακά τα ψέματα...Οι απαντήσεις δεν είναι από χρυσαυγίτες...Έχουν κατεβάσει την μούρη τους μέχρι το πάτωμα και απλά δεν έχουν τι να πουν...Ζώα περιμένετε να σας δώσουν έτοιμη την απάντηση του κόμματος μπας και σώσετε τίποτα, αν και το ότι είστε ένα με το σύστημα το ξέρουν και οι πέτρες. Απλά τώρα που ήρθε το αγγούρι στον κώλο δεν μπορέσατε να το αποφύγετε. Άκου εκεί κάτι πατριώτες! Καραφλά χαϊβάνια.

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ είπε...


7:38 μμ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΛΙΤΕΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ. ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ, ΠΟΛΥ ΣΙΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΑΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΛΟΙΠΩΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΑΝ ΠΗΝΑΝΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Αφού αποψιλώθηκε πληθυσμιακά η Ελλάδα από τις αριστεροπροοδευτικές κυβερνήσεις επιχαίρουν οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης του μορφώματος του σύγχρονου Τουρκικού κράτους

Ανώνυμος είπε...

γιουσουφάκια των Τούρκων και των Η.Π.Α. προοδευτικοί της κονόμας

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ 8:04 ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ.

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ είπε...

7:57 μμ ΓΙΑΤΙ, ΜΙΡΙΣΕΣ ΤΑ ΝΙΧΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗ; ΚΟΥΜΟΥΝΗ! ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ, ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΤΣΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ, ΥΠΑΡΧΗ ΗΓΕΣΙΑ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΗ.

7% 12% 15% 27% ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΤΟ ΠΟΤΑΜΗ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ!

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

8:12 γιουσουφάκι των τραπεζιτών μασόνων όλοι οι συντηριτικοί

Ανώνυμος είπε...

Χρυσαυγιτη.....
Καλε χρυσαυγιτη.......
Που κρυφτηκες?

Ανώνυμος είπε...

8:14 TI ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ; ΓΡΑΦΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΑΤΟ ΠΗΓΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΡΑΧΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΊΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ομοφυλόφιλος Χρυσαυγίτης βουλευτής... μάλλον λένε για τον Ηλιόπουλο. Δεν είμαι σίγουρος αλλά γι αυτόν είχε βγεί φήμη στο Βόλο πιο παλιά.

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ είπε...

ΤΑΡΑΧΗ ΚΑΜΙΑ, ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΧΗ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΧΑΧΑΧΑ.

ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΙΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ. ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΤΑΞΑΣ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΛΠ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΣΤΟΣ, ΑΛΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ, ΓΑΜΑΜΕ ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.

ΝΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑ, ΚΑΙ; ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΦΕ, ΚΑΙ;

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΟΥΚ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Η ΘΗΤΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

TΕΛΟΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΙΠΑ! ΞΥΔΑΚΗ ΛΟΙΠΩΝ!

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ 8:42 ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥς ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΥΣΙΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ. ΑΚΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙ.
ΜΟΝΟ ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΦΙΛΤΑΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ.
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

88 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ουγκ ουγκ
χρισι αββγυυυ

Ανώνυμος είπε...

Πατρέων το










Παρτε το χαμπαρι και συνειδοποιηστε το η παντοδυναμία της αριστερής παρκμιακής θολοκολτουρας αρχίζει να ξεφτιζει...απλυτο κομουνι μάθε, κάτι το σύστημα είναι σοφό και αηττητο και δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε οι αγανακτησμενοι του να είναι και οι στυλοβατες του. Τοσα χρονια συμμετειχατε σε ενα δηθεν πολεμο ενάντια σε ολο αυτο με πορείες διαμαρτυρίες και δραασεις και το μόνο που πέτυχατε ειναι να μολυνθεί η ελληνική νεολαία με τα πνευματικά σταλινικα σκατα σας.Προσδιοριζουμε λοιπον στη χρυση αυγη πανω και απ ολα σαν την μεγαλυτερη απειλη Ναι ακομα και απο τις τραπεζες,σαν τον μεγαλυτερο εχθρο του εθνους εσας τους ξεφτιλισμενους λαθρολαγνους υπηρετες της νεας ταξης που μισητε οτιδηποτε ελληνικο και ασελγησατε σε ολα τα ιδανικα και τις αξιες με την επελαση σας σε ολα τα ποστα της δημοσιας ζωης απο το 1974 μεχρι σημερα.Η ωρες σας μετρημενες ...αφού ιδεολογικά εξοντωθει η φασιστική σας επικράτηση.. τότε τα λέμε και με τις τράπεζες.

Αντεθνικιστής είπε...

AXAXAXAXA
ΝΑΖΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΑΝΤΕ ΞΑΝΑΠΑΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Χρυσή Αυγή - για να ξεπουλήσει ο τόπος!

Ανώνυμος είπε...

ο 10:01 ΠΉΡΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΑΦΕΝΤΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ
ΞΥΔΑΚΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣΚΟΥΠΙΔΙ ΜΑΘΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
1974-1981 Ν.Δ. ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑ
1981-1989 ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ
1990-1993 ΝΔ
1993-2004 ΠΑΣΟΚ
2004-2009 ΝΔ
2009-2011 ΠΑΣΟΚ
2011-2012 ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
2012- ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ ΤΗΝ ΚΕΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚΤΡΑΠΕΖΟΣΤΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΣ
¨"τότε τα λέμε και με τις τράπεζες"
ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΣ Ε ΦΑΣΙΣΤΑ; ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ ΑΥΤΟ. ΑΝΤΕ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Ανώνυμος είπε...

10,01 κοψε τις παραφιλολογιες και τις μαλακιες, και πες μας για τις τραπεζες. Εχω βαρεθει να σας βλεπω να αμολατε μελανι οταν δεν σας περνει στην κουβεντα.

Ανώνυμος είπε...

Οντως είναι πολύ περίεργο. Την ώρα μάλιστα που η ΧΑ φαινόταν να έχει ανατρέψει τους τόννους λάσπης που της έρριχναν οι αθηναίοι μεγαλοδημοσιογράφοι. Θα περιμένουμε ακόμη λίγο, να δούμε τις πραγματικές αιτίες του απρόσμενου και περίεργου αυτού ελιγμού του κ. Μιχαλολιάκου.

Ανώνυμος είπε...

Θα μας απαντήσετε ρε χρυσά αυγά ; Τι έγινε και το βουλώσατε έτσι ; Αφήστε τις μαλακίες και πείτε μας. Συμφωνείτε ή όχι ρε ΄ζωα με την στάση του κόμματος σας ; Γνώμη δεν έχετε ρε καράφλες ;