Δευτέρα, Ιουλίου 09, 2012

ΠΟΓΚΡΟΜ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Νέες επιθέσεις από ομάδες ακροδεξιών σε βάρος Πακιστανών σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου στη Νίκαια. Μετά τις απειλές και τα τελεσίγραφα που μοίρασαν σε βάρος Πακιστανών καταστηματαρχών ομάδες ακροδεξιών -χρυσαυγιτών -κατά αυτόπτες μάρτυρες- και το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο της περασμένης Πέμπτης, οι ρατσιστικές ομάδες χτύπησαν ξανά.
«Γύρω στις 10.30 το βράδυ της Παρασκευής πέντε μηχανάκια με δέκα άτομα επιτέθηκαν με γροθιές, κλωτσιές και ρόπαλα σε Πακιστανούς μετανάστες που κάθονταν έξω από το σπίτι τους στην Οδό Ικτίνου 15», σημειώνει ο Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της Κοινότητας Πακιστανών.

«Κάποιοι φορούσανε μπλουζάκια με το αρχίγραμμα Χ.Α. ή το λογότυπο της Χρυσής Αυγής», λέει ο ίδιος. Οι μετανάστες μπήκαν μέσα στην αυλή του σπιτιού αλλά οι ακροδεξιοί έσπασαν την πόρτα με σφυριά. Οι δύο μετανάστες χτυπήθηκαν στο πρόσωπο και ο τρίτος στο πόδι. Οταν έφτασε η αστυνομία, συνέλαβε 14 Πακιστανούς, οι οποίοι είχαν σπεύσει -όπως λέει ο κ. Ασλάμ- προς βοήθεια των υπολοίπων.
Οι επιθέσεις συνεχίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου. «Γύρω στις 23.00 τρεις μετανάστες γύριζαν σπίτι τους από το τζαμί και στον δρόμο τούς σταμάτησε μία ομάδα από πολλά μηχανάκια. Τους χτύπησαν με σιδηρογροθιές. Ο ένας έχει σπασμένη μύτη», λέει ο κ. Ασλάμ.
Οπως καταγγέλλει η «Κίνηση Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», οι χτυπημένοι Πακιστανοί περίμεναν όλη τη νύχτα της Παρασκευής στο Α.Τ. Νίκαιας για να καταθέσουν μήνυση, ενώ οι 7 από τους 14 μετανάστες που είχαν προσαχθεί, δικάστηκαν και καταδικάστηκαν σε 12μηνη φυλάκιση και 2.000 ευρώ πρόστιμο για παράνομη είσοδο στη χώρα με τριετή αναστολή.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ
ΕΘΝΟΣ
ΠΡΕΖΑ TV
9-7-2012

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ" "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Στην Λευκάδα

Το παρακάτω περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, στην Λευκάδα. Άγρια, λοιπόν, ρατσιστική επίθεση από «κακόμοιρο οικονομικό μετανάστη» δέχτηκε στο «Πάρκο των Ποιητών» ο νεαρός Έλληνας Ε.Γ., συνεπεία της οποίας διεκομίσθη στο Νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενος. Μετά την επίθεση κατά του παιδιού του, ο πατέρας του πήγε έξω από το σπίτι του δράστη, για να ζητήσει το λόγο. Αλλά ο θρασύτατος «κακόμοιρος κ.τ.λ.» επιτέθηκε και σ’ αυτόν! Το νέο ρατσιστικό αυτό περιστατικό αφιερώνεται στον Συνήγορο του Πολίτη (η «Συνήγορο του λαθρομετανάστη, σύμφωνα με τις… κακές γλώσσες)και σε άλλους «ευαίσθητους» φορείς που… ανησυχούν για τα «αυξανόμενα κρούσματα ρατσιστικών επιθέσεων» (εννοούν από Έλληνες σε αλλοδαπούς, κι όχι βέβαια το αντίθετο) και απαιτούν τη «λήψη μέτρων». Θα ασχοληθούν άραγε μ’ αυτή τη ρατσιστική επίθεση;

Στο Πικέρμι

Φόβος και τρόμος για τους κατοίκους και περαστικούς από την Αγία Παρασκευή και του Πικέρμι, ήταν δύο «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, ηλικίας 20 και 23 ετών αντίστοιχα. Οι δύο «κακόμοιροι κ.τ.λ.» εντόπιζαν σταθμευμένα αυτοκίνητα σε μη πολυσύχναστες περιοχές, ακινητοποιούσαν τους επιβάτες με την απειλή των όπλων και τους έπαιρναν χρήματα, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ακόμα και τα ίδια τα αυτοκίνητα! Μ’ αυτά τα κλεμμένα αυτοκίνητα πήγαιναν σε διάφορα σπίτια που είχαν βάλει στο μάτι, όπου αφού λήστευαν τους ενοίκους των, έπαιρναν τα αυτοκίνητά τους κι έφευγαν! Χθες η κακοποιός δράση τους έλαβε τέλος, καθώς συνελήφθησαν από την αστυνομία «επί τω έργω» στην περιοχή Αμαρουσίου. Αλλά, δύο «κακόμοιροι κ.τ.λ.» συνελήφθησαν, χιλιάδες παραμένουν ασύλληπτοι και πανέτοιμοι για «δράση»!

Στη Ρόδο

Τι περίεργο! Τι πρωτότυπο! Τρεις «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες», εκ Λιβύης, Αλγερίας και Παλαιστίνης (αυτό δεν είναι καθόλου σίγουρο, οι πιο πονηροί λαθρομετανάστες δηλώνουν Παλαιστίνιοι…), 30, 26 και 19 ετών αντίστοιχα, συνέλαβε η ασφάλεια της Ρόδου, γιατί είχαν ρημάξει τα αυτοκίνητα ανυποψίαστων Ελλήνων στην ευρύτερη περιοχή. Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί τριάντα (!!!) διαρρήξεις αυτοκινήτων, που έγιναν μόνο τον τελευταίο μήνα. Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους, βρέθηκαν πολλά προϊόντα κλοπής, όπως κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, ρολόγια και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές. Το πιο ανησυχητικό, είναι ότι στο σπίτι ενός εξ’ αυτών βρέθηκε κι ένα πιστόλι, φυσίγγια, καθώς κι ένα τσεκούρι. Ευτυχώς που δεν πρόλαβε να σκοτώσει κανέναν φουκαρά Έλληνα. Αλλά, το πρόβλημα είναι ότι πολλοί όμοιοί του, «κακόμοιροι κ.τ.λ.», και κλέβουν, και όπλα έχουν, και σκοτώνουν αδίστακτα για λίγα ευρώ! Μ’ αυτούς τι θα γίνει; Ακούει κανείς;

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος

Το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα είναι μια ανοιχτή πληγή για τον Ελληνισμό. Είτε μιλάμε για την ανεργία, είτε για την εγκληματικότητα, είτε για όλα τα προβλήματα που δημιουργούν τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που κατακλύζουν τα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και την επαρχία. Τα "αγαθά" του "πολυπολιτισμού" που σπείραν οι πολιτικάντηδες, δυστυχώς, τα θερίζουν οι Έλληνες πολίτες. Οπότε ας αλλάξουν τακτική ή ας τους πάρουν στα σπίτια τους, ώστε ο καθένας να "θερίζει" αυτά που "σπέρνει".

Ανώνυμος είπε...

Ντεντ τελομε Χρυση Αυγη , κακός Έλληνος, πακισταν Αλλαχ ακμπαρ γκαμιση ελληνος κακος. Πακισταν σφάξει κακός Ελληνος γιατι καλός Ελληνος μόνο Μουσουλμάνος...Ταα τους παρουμ το κεφάλι.....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Πρέ-ζα κακός Ελλήνος , ντεντ αγκαπαει Ελλήνος αλλα κακός μουσουλμάνος....

Ανώνυμος είπε...

Ρε πρεζα, αυτοί οι βρομιάρηδες δεξιοί γιατί δεν φεύγουν από την χώρα τους για να μείνουν αυτοί οι κακόμοιροι και αβοήθητοι μαμελουκοι λαθρομετανάστες; Άλλωστε οι αριστερές είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν αυτούς τους δυστυχισμένους...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ:
ΓΑΜΑΩ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ. ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΑ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣΤ ΤΣΟΥΣ ΠΡΟΝΤΑΛΗΛΑΝΤΕΣ ΘΡΑΤΥΝΤΕΙΝΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΤΑΖΙ:
ΓΚΑΜΑΩ ΝΤΙΣ ΠΟΥΝΤΑΝΕΣ ΜΑΝΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΝΤΕΣ ΠΑΝΤΕΡΑΝΤΕΣ ΣΑΣ ΧΡΥΣΑ ΑΓΚΑ. ΜΑΓΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΣΙΝΤΕΝΟΡΟΓΚΡΘΙΑ ΟΠΟΥ ΣΤΑΝΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΝΤΕΙΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΚΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ. ΤΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
ΣΠΙΝΤΙΑ ΣΑΣ...


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς που κοροιδεύετε με "άκακα" αστειάκια θεωρείτε οτι έχετε δικαιώματα μετά από αυτά που λέτε? Αν την επομενη φορά ο πακιστανός στη νίκαια τραβήξει πιστόλι και σκοτώσει το φιλαράκι σας θα τρέξετε να τον υπερασπιστείτε. Και θα κάνει καλά ο πακιστανός αν τινάξει και τα δικά σας μυαλά πιθικάνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

Ντέν ανιτσιχο , ξερει πόσο εκτιμούν "ζωή ισλαμοπακιστανοταλιμπάν.....

Ανώνυμος είπε...

ellhnes eiste kai feneste skatomyala xrysaugoula

Ανώνυμος είπε...

11.27, αυτοι οι βρωμιαρηδες (και οχι "βρομιαρηδες") δεξιοι θα φυγουν απο τη χωρα ΜΑΣ (και οχι "χωρα τους") και δεν θα λειψουν σε κανεναν - ουτε καν στις μανες τους

και δεν θα τους διωξουν ουτε οι "ισλαμοπακινστανοταλιμπαν" ουτε οι "αναρχοαπλυτοι", ουτε οι "ανθελληνες συριζαιοι":

ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ

γιατι οι πραγματικοι νοικοκυρηδες, που δουλευουν μια ζωη και σε λιγο δεν θα εχουν να πληρωσουν το νοικι και τη ΔΕΗ, που βλεπουν τα παιδια τους με 2 πτυχια ανεργα, που βλεπουν τον γειτονα τους να βουταει απ το μπαλκονι...

ολοι αυτοι δεν θα ανεχτουν για πολυ ακομα να πληρωνουν τους πορτοφολάδες της Χρυσης Αυγης, ουτε τους χαραμοφαηδες του ΔΙΑΣ, ουτε τα γλειφτρονια του Some-Are-Ass... και φυσικα δεν θα ανεχτουν κανεναν πανηλιθιο να τους τσιριζει "ουγουρθουτου!"

οι βρωμοδεξιοι θα φατε ΠΟΥΤΣΑ ΓΕΡΗ και ΑΝΕΛΕΗΤΗ... και συντομα, να εισαι σιγουρος γι αυτο

και δεν θα σας σωσει ουτε το αφεντικο σας ο Δενδιας ουτε τα καλασνικωφ της Καβαλας - ειστε μια χουφτα ΠΟΙΝΙΚΟΙ και ειμαστε 11 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Ανώνυμος είπε...

LOLA ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ
ΜΕΧΤΕΜ ΝΑ Η ΛΟΛΑ
Στο τέλος η ΛΟΛΑ μένει χωρίς κεφάλι....

Ανώνυμος είπε...

ανακοίνωση
Καλούνται τα όψιμα φασιστάκια του διαδικτύου να παρουσιαστούν σήμερα στο ξενοδοχο-γαμηστρώνα του κόματος να ρίξουν ένα μανίκι στη μαυρούλα επερεσίας και μετά να πάνε από τα γραφεία και να δηλώσουν σε πιά γειτονιά θέλουν να δουλέψουν σαν σεκιούριτι. Η αμοιβή θάναι σε χρήμα αλλά κάθε εξτρα επερεσία θα αμοίβεται ως συνήθως.

Σημείωση, μαθήματα ελληνικών θα ξεκινήσουν άμεσα, για τη βελτίωση των τρολοαναρτησεων

Ανώνυμος είπε...

Kai elega :"Που είναι ο ΛΟΛΟΣ???"
Για τα πακιστνά :"ΝΤΟΥ ΙΝ ΝΤΟΝΤΟΣ????"

Ανώνυμος είπε...

Όρμησαν επάνω μου όπως ορμούν τα σκυλιά!

Γράφω αυτές τις λίγες γραμμές με την ευχή και την ελπίδα να μη συμβεί σε κανένα πατριώτη μας στο μέλλον, αυτό που συνέβη στην περίπτωσή μου στις 16-6-2012, ημέρα Σάββατο κοντά στην Ομόνοια Αθηνών και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ζήνωνος και Πειραιώς στις 5.30 το πρωί.

Όταν λοιπόν προέκυψε η ανάγκη να στηθούν οι κάλπες εκ νέου την 17η Ιουνίου, είπα ας ξαναπάω στην Αθήνα να ξαναψηφίσω στις 17 Ιουνίου. Διάλεξα ως μέσον το πούλμαν του ΚΤΕΛ Αλεξ/πολης.
Έτσι το απόγευμα στις 5μ.μ. της 15-6-2012 ξεκινήσαμε από Αλεξ/πολη και στις 5 το πρωί της 16-6-2012 φτάσαμε στο σταθμό των Αθηνών (στον Κηφισσό). Από εκεί εγώ και πολλοί άλλοι μπήκαμε στο αστικό λεωφορείο που θα μας πήγαινε στην Ομόνοια και που εγώ ήξερα θα τερμάτιζε στην Μενάνδρου.
Ο οδηγός ούτε μας είπε τέρμα όταν φθάσαμε, ούτε έσβησε τη μηχανή αλλά αντίθετα συνέχισε προς δυσμάς την κατηφόρα και φωνάζαμε εγώ και μια κυρία που μας πας; σταμάτησε τέλος, και κατεβήκαμε.
Την κυρία την παρέλαβε κάποιος δικός της άνθρωπος και έστριψαν δεξιά.
Εν τω μεταξύ είχα φθάσει στην Πειραιώς ανεβαίνοντας την Ζήνωνος όταν δέχθηκα επίθεση από (3) τρία νεαρά (αλλοδαπά) άτομα μετρίου αναστήματος.
Όρμησαν επάνω μου όπως ορμούν τα σκυλιά.
Ο ένας έφερε το χέρι του γύρω από το λαιμό μου και μου τον έσφιγγε κρατώντας μαχαίρι όπου δεν δίστασε να με σημαδέψει πίσω από το αυτί και άρχισε να τρέχει αίμα και οι άλλοι δύο άρχισαν το πλιάτσικο στις τσέπες μου.
Ο ένας από τους δύο μου τράβαγε την τσάντα μου. Εγώ κρατούσα την τσάντα αλλά κανείς δεν ερχόταν να με βοηθήσει από τους λιγοστούς διαβάτες που ζητούσα βοήθεια.
Όλοι τους ήταν βιαστικοί και αδιάφοροι – προφανώς και φοβόντουσαν....
Ένιωσα στα χέρια των ληστών να ψάχνουν στις τσέπες μου. Το κουμπί της κολοτσέπης το κόψανε.
Τελικά μου τα πήραν όλα στην Αθήνα, 420 ευρώ, κινητό, δύο αρμαθιές με κλειδιά, την κάρτα αναλήψεως χρημάτων από τράπεζα, δίπλωμα οδήγησης, κάρτες σούπερ μάρκετ, ταυτότητα, τα φάρμακά μου, ένα χρυσό κόσμημα (παναγίτσα με αλυσίδα).
Όταν τους είδα να φεύγουν τρέχοντας να κρυφτούν είπα: “πως κατάντησες Αθήνα!”
Αυτοί οι μετανάστες φαίνεται πως έφεραν τα ήθη και έθιμα της πατρίδας τους (της ζούγκλας) στην Αθήνα.
Εγώ από το 1966 έως το 1993 ήμουνα στην Αθήνα εργαζόμενος, ποτέ τέτοιο πρόβλημα (ληστείας) δεν αντιμετώπισα. Τώρα πως να ειδοποιήσω την Αστυνομία, αφού κινητό δεν είχα; ευτυχώς κάποιος πονετικός άνθρωπος ειδοποίησε, ήρθε η Αστυνομία βέβαια όπως λέμε “κατόπιν εορτής”.
Στο γραφείο τους που πήγα εκάθηντο τρεις νεαροί και τρεις νεαρές, αλλά στο δρόμο που κινδύνευσα εγώ και υπέστην όσα υπέστην, ΚΑΝΕΙΣ.
Αφού έκανα την κατάθεσή μου ρώτησα: “Υπάρχει ελπίδα να βρεθεί κάτι από αυτά που μου πήραν; Όχι μου απάντησε ψυχρά.
Πώς να πάρω ταξί, αφού δεν είχα λεφτά ή έστω εισιτήριο για λεωφορείο;
Σε χωροφύλακα που του ζήτησα να με πάει έως τη στάση υπεραστικού, κάπου 2 χιλιόμετρα (Οφθαλμιατρείο), μου είπε πως είχε άλλη προτεραιότητα.
Δεν είχα κλειδιά να μπω στο σπίτι μου, ούτε κλειδιά για το αυτοκίνητό μου να το κυκλοφορήσω, ούτε ταυτότητα, ούτε δίπλωμα οδήγησης, ούτε τα φάρμακά μου!
Αθήνα ωραία ήσουν κάποτε που γέννησες την φιλοσοφία, καλλιέργησες τα γράμματα και τις τέχνες και προ παντώς τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ως πολίτευμα “καθιέρωσες”.
Σήμερα κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα όταν πορεύεσαι γύρω από την Ομόνοια.
Μήπως πρέπει τα ΚΤΕΛ να τηλεφωνούν στην Αστυνομία της Ομόνοιας, εάν είναι η άφιξη πρωινή ας πούμε από Φλώρινα, ή Καστοριά, ή Κομοτηνή, ή Αλεξανδρούπολη, ώστε για λίγη ώρα να αστυνομεύεται η περιοχή όπου καταλήγουν τα Αστικά εκεί, γύρω στην Μένανδρου, ώστε οι ταλαίπωροι επαρχιώτες, αφού κάνουν τόσο μακρινό και κοπιαστικό ταξίδι να φθάνουν τελικά στον προορισμό τους;
Όταν είναι πρωινή ή βραδυνή η άφιξή τους στην Αθήνα που λίγοι άνθρωποι κινούνται στους δρόμους τότε συνήθως δρουν οι ληστές, ε τότε χρειάζεται η αστυνόμευση του χώρου.
Εάν ο αστυνομικός πάει χωρίς σχέδιο και στόχο τότε ομοιάζει με κάποιον κυνηγό θα έλεγα, που πάει εκδρομή παίρνοντας μάλιστα και κανέναν σκύλο παρέα του.
Αυτοί γλυκάθηκαν και σίγουρα θα ξαναχτυπήσουν.
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

και που ξερει οτι ηταν χρυσαυγιτες. Τα μπλουζακια μπορεί να ήταν διαφημιστικά από το Χρηματιστήριο Αθηνών. Και αυτοί εκεί το ίδιο τρομοκράτες είναι....

Ανώνυμος είπε...

Σύντομα με τον μουσουλμανική πλειοψηφία στην Αθήνα θα περνάνε καλά οι συντάκτες αυτού του χαριτομένου ιστοχώρου θα απολαύσουν τα αγαθά του ανθρωπισμού και του προοδευτισμού

Ανώνυμος είπε...

Πω πω από τι διάβασα εδώ μέσα για πούτσες μουνιά βυζιά και άλλα σαδομαzoχιστικα πω πω με καυλώσατε ρε παιδία από δω και πέρα θα διαβάζω μόνο πρέζα tv