Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2012

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΗ


Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση του εκπροσώπου της «Χρυσής Αυγής» ενάντια στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και γενικά τη συμπεριφορά του στο πάνελ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», εναντίον και άλλων εκπροσώπων κομμάτων, όπως του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα ναζιστικά μορφώματα αντιμετωπίζονται από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση και ριζοσπαστικοποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα τέτοιο κίνημα ρήξης και ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει οριστικά τέτοιες οργανώσεις που είναι ένα μαστίγιο του ίδιου του συστήματος. Εξάλλου η «Χρυσή Αυγή» εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει εργοδοτικούς μηχανισμούς κατά των εργαζομένων για το σπάσιμο απεργίας κ.λπ.
Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι που ψήφισαν τη «Χρυσή Αυγή» πρέπει να την εγκαταλείψουν και να συμπαραταχτούν με την τάξη τους και το ΚΚΕ.
ΠΡΕΖΑ TV
7-6-2012

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα στειλετε τα κνατ να τον κανουνε νταντα;

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ...

ΕΙΤΕ 20 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...

ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ.

ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΞΑΝΑ.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

πιο κενη ανακοινωση δεν εχω δει....

Ανώνυμος είπε...

το πουστρακι αυτο τον κασιδιάρη πρέπει να τον κλεισουν σε κελί μαζί με τον ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, τον αγωνιστή, τον ΗΡΩΑ μας...
ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ?????
ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ (ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ) ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ 2% ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ.... ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΒΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ...

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΒΡΥΖΑΣ, Ο παοκ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ....

ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

Ο Κασιδιάρης είναι αλκοολικός και κάνει συστηματική χρήση αμφεταμινών,βαρβιτουρικών αλλά και χρήση κοκαίνης.Τσεκαρισμένο από φιλικό πρόσωπο που τον γνωρίζει προσωπικά.

Ο οποιοσδήποτε έκανε χρήση τέτοιων ουσιών το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μπορεί να ελέγχει τη συμπεριφορά του.

Αυτό βέβαια δε λειτουργεί ως δικαιολογία για το ότι είναι ναζί,σχιζοφρενής με διπολικά σύνδρομα και χρίζει εγκλεισμού η σε φυλακή ή σε ψυχιατρείο.

Τωρα το πως κατάφερε αυτό το παιδί να περάσει στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων της Γεωπονικής,μάλλον τότε δεν είχε ξεκινήσει φαίνεται ακόμα τις ντοπες.

Πάντως άξιος ο μισθός του στην ΕΥΠ.Άξιος!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι που ψήφισαν τη «Χρυσή Αυγή» πρέπει να την εγκαταλείψουν και να συμπαραταχτούν με την τάξη τους και το ΚΚΕ."


όταν βλέπω παρακάλια ψηφοθηρίας σιγουρεύομαι ότι το σκηνικό ήταν στημένο λόγω της κατρακύλας των ποσοστών του κκε.. Άλλωστε αν δεν ξέρανε στον Περισσό ότι ο Κασιδιάρης θα αντιδράσει σε τυχών επίθεση, τι κάνουν; μπρίκια κολλάνε..;