Πέμπτη, Ιουνίου 07, 2012

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΗ


"Η σημερινή επίθεση του εκπροσώπου τύπου της Χρυσής Αυγής κατά της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη έδειξε σε δημόσια θέα αυτό που ήταν ευρέως γνωστό. Το πραγματικό πρόσωπο αυτής της εγκληματικής οργάνωσης.
Υπενθυμίζουμε ότι εκκρεμούν δίκες σε βάρος στελεχών της συγκεκριμένης οργάνωσης οι οποίες αναβάλλονται συνεχώς, δίνοντάς τους ασυλία για να συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση.
Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε σε καμία δημόσια συζήτηση που θα βρίσκεται εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και θα θέσουμε και το θέμα στη διακομματική επιτροπή."     
ΠΡΕΖΑ TV
7-6-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε δουρου της εφαγε για σεν η κανελη

Ανώνυμος είπε...

NA KIRIXTOUN PARANOMA TA FASISTIKA SKOULIKIA APO TON NOMO KAI OSOUS PIANOUN NA TOUS KLISOUN FILAKI SE KELIA ALODAPON PMAS KAI EKTONOSOUN TA KRIFA PATHI TOUS

Ανώνυμος είπε...

ρε δουρου 8000000 ελληνες περιμεναμε τις σφαλιαρες σε σενα! Καλο το νερακι σε ειδα ταραχτηκες

Ανώνυμος είπε...

Ο Κασιδιάρης είναι αλκοολικός και κάνει συστηματική χρήση αμφεταμινών,βαρβιτουρικών αλλά και χρήση κοκαίνης.Τσεκαρισμένο από φιλικό πρόσωπο που τον γνωρίζει προσωπικά.

Ο οποιοσδήποτε έκανε χρήση τέτοιων ουσιών το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μπορεί να ελέγχει τη συμπεριφορά του.

Αυτό βέβαια δε λειτουργεί ως δικαιολογία για το ότι είναι ναζί,σχιζοφρενής με διπολικά σύνδρομα και χρίζει εγκλεισμού η σε φυλακή ή σε ψυχιατρείο.

Τωρα το πως κατάφερε αυτό το παιδί να περάσει στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων της Γεωπονικής,μάλλον τότε δεν είχε ξεκινήσει φαίνεται ακόμα τις ντοπες.

Πάντως άξιος ο μισθός του στην ΕΥΠ.Άξιος!!!!