Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2012

ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΤΗΣ GOOGLE ΑΛΛΑΖΟΥΝ DOMAIN ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΒΓΑΙΝΟΥΝ" ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

Συμφωνα με δημοσιευμα του BBC, η Google εκτος απο την πολιτικη απορρητου,απο τη 1η Μαρτιου 2012 αλλαζει τη πολιτικη της και στα blogs.
Oλα τα blogs της πλατφορμας blogspot.com ,θα αλλαξουν τον επομενο μηνα domain αυτοματα και θα εχουν καταληξη , αναλογα με τη χωρα απο τη οποια βγαινουν , απο την οποια γινονται δηλαδη οι περισσοτερες αναρτησεις.
Τι σημαινει αυτο;;;
Τα blogs που βγαινουν απο την Ελλαδα και ειναι της Google, απο 1η Μαρτιου 2012 θα εχουν την καταληξη blogspot.com.gr πραγμα το οποιο σημαινει πως πλεον θα υπαγονται στην Ελληνικη νομοθεσια και θα μπορει να γινεται αρση του απορρητου ακομη και για συκοφαντικη δυσφημιση!!!
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ BLOGS ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ BLOGSPOT,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ.
ΚΡΙΜΑ...ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.
Διαβαστε το δημοσιευμα του BBC εδω http://www.bbc.co.uk/news/technology-16852920
3-2-2012

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα πάρουν φωτιά τα proxy...Αν θέλει κάποιος θα κάνει αναρτήσεις από την ζάμπια (δλδ κατάλυξη com.zm), ορίστε και μερικά "http://www.proxynova.com/proxy-server-list/country-zm/".

Οπότε θα μας κλάσουν τα αρχίδια!

Ανώνυμος είπε...

θα ανοιξουμε ενα στην Αμερικη η σε αλλη χωρα (αναλογα με την νομοθεσια) θα στελνουμε την ειδηση και θα την δημοσιευουμε απο εκει.

Ανώνυμος είπε...

Additionally users will also able to tell Google to direct them to a different country web address by adding "/ncr" - ncr stands for "No Country Redirect".

In order to read a blog via a US web address users outside America would type " blogname.blogspot.com/ncr".

δηλαδή π.χ
prezatv.blogspot.com/ncr

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θα πρέπει να γίνεται ΕΡΕΥΝΑ πριν δημοσιευτεί κάτι και αυτός που δημοσιεύει να έχει αποδείξεις και να ξέρει τι λέει? ΑΙΣΧΟΣ! ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ! ΧΟΥΝΤΑ! Πάντως αν έχω καταλάβει καλά αν αποκαλείς κάποιον κλέφτη και ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι είναι κλέφτης, δεν είναι συκοφαντική δυσφήμιση...

Ανώνυμος είπε...

:( ΚΡΙΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΑΣ. ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ..

Kostas είπε...

Το ίδιο είχε γίνει δεκαετία 80 με όσους είχαμε ραδιοσταθμούς πειρατικούς στα fm και μας κλείσανε.

Ανώνυμος είπε...

ωραιοι επαναστατες ειστε ρεεεεεεεε, αγαπουλα την κουκουλα αλλίως δεν μιλάω

Ανώνυμος είπε...

Μα ούτε από την ελληνική νομοθεσία επιτρέπεται η άρση του απορρήτου για συκοφαντική δυσφήμηση!!
Μη πανικοβάλετε τον κόσμο.
Προς το παρόν με βάση το σύνταγμά μας και τον εκτελεστικό του νόμο αυτό δεν επιτρέπεται. Μόνο αν ψηφίσουν νέο νόμο, μετά από αναθεώρηση του συντάγματος φυσικά και μετά από παράβαση της ευρωπαϊκής οδηγίας που αυτό το απαγορεύει ρητά!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ να φιμώσουν τα μπλογκ. Μη πανικοβάλεστε.
Για την πολιτική απορρήτου που ισχύει για το διαδίκτυο στην Ελλάδα δείτε εδώ

http://enomenoiblogers.blogspot.com/2009/07/blog-post_27.html

και για την ευρωπαϊκή οδηγία δείτε κι εδώ:

http://enomenoiblogers.blogspot.com/2011/09/t-bloggers.html

Aνεμος είπε...

Μη πανικοβάλεστε.
ΑΥΤΗ την στιγμή η google βγάζει δισεκατομμύρια απο το ιντερνετ
με 1ο ευρω το χρόνο έχετε κατάληξη com δηλαδή παράδειγμα anemos.com
ίσως σας φαίνονται αμελητέα αλλά παγκόσμια είναι δισεκατομμύρια
η google έχει δεχτεί πιέσεις και απο Κίνα και δεν έχει δώσει στοιχεία
Για την πολιτική απορρήτου που ισχύει για το διαδίκτυο στην Ελλάδα δείτε εδώ

http://enomenoiblogers.blogspot.com/2009/07/blog-post_27.html

και για την ευρωπαϊκή οδηγία δείτε κι εδώ:

http://enomenoiblogers.blogspot.com/2011/09/t-bloggers.html

goddess kaphrodite είπε...

Anemos Egw Nomizw Pws h Google edwse kosmo stin kina yin auto efage epitheseis apo hackers kai sto telos stamatise na leitourgei ekei

Aνεμος είπε...

ΜΗ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ!! ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ!!

http://enomenoiblogers.blogspot.com/2012/02/google.html

Νikos είπε...

Ισως έφτασε η στιγμή όλοι blogspot-"άδες" που γίνανε τσάμπα φίρμες χωρίς τα έξοδα και τη επωνυμία ενός blogger να κοιτάξουν να κάνουν τη δουλειά (πλάκα) τους και λίγο πιο επίσημα και επώνυμα - κακό δεν κάνει. Οι φωνές όταν είναι δυνατές και σωστές δεν φυμώνονται.

Ας κλείσουν και ένα .com domain να πληρώσουν και κανένα server. Ειδα τις προάλλες οτι το fimotro έχει αξία 800k και το troktiko 1m -- με κόστος... το χρόνο τους! Τι μας λέτε ρε μάγκες, η ιστορία θα δειξει, αν τα πουλήσετε για ούτε 50k.

BTW preza μπράβο που κρατάτε το αρθρό του Κωστόπουλου! Ο θεός του μπουρτζόβλαχου νεό-πλουτου.

Assus είπε...

Ναι αλλά υπάρχει και αυτό.... http://enomenoiblogers.blogspot.com/2011/09/t-bloggers.html

Ανώνυμος είπε...

γιατι φιμωση; αλλες πλατφορμες blogging δεν υπαρχουν; απλα θα φυγουν ολοι απο blogspot που τεχνικα ετσι κιαλλιως δεν ειναι ο,τι καλυτερο.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ το φχαριστήθηκα. Τώρα τη πούτσισες πρεζάκι επιτέλους. Πάρε μια ξεγυρισμένη πίπα και βούλωνε γιατί πολύ σε ανεχτήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν και άλλες πλατφόρμες για blogging όπως τα wordpress και tumblr. Προσωπικά με κερδίζει το wordpress τώρα τελευταία...

Ανώνυμος είπε...

Να τα κλείσουν ολα να βγούμε μόνιμα στους δρόμους.

Ανώνυμος είπε...

αμην και ποτε!!1πρωτα πρωρα ασ κλεισει ο πρεζα και το καθε κιτρινομπλογκ και ολα θα ειναι καλυτερα...γινανε ολοι δημοσιογραφοι...αντε να καθαρισει η σαβοθρα απο το καθε μακη τν καθε θεμο τον καθε πρεζα και το καθε πρεζακι του λαικισμου...