Παρασκευή, Μαΐου 12, 2017

Ο Τζήμερος γρονθοκόπησε περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής με πρωταγωνιστή τον περιφερειακό σύμβουλο Θάνο Τζήμερο ο οποίος εισήλθε στην αίθουσα της συνεδρίασης σκίζοντας αφίσες που είχαν κολλήσει στην είσοδο μέλη της παράταξης του ΚΚΕ. Όταν οι παριστάμενοι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΚΚΕ διαμαρτυρήθηκαν δείχνοντας του τις σκισμένες αφίσες ο κ. Τζήμερος αντέδρασε γρονθοκοπώντας τρεις φορές -σύμφωνα με μαρτυρίες παρισταμένων- την Αλεξάνδρα Μπαλού, γνωστό στέλεχος του κόμματος και μέλος της ΚΕ. Ακολούθησαν έντονες αντιδράσεις ενώ σύσσωμο το περιφερειακό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την αποβολή του κ. Τζήμερου από την αίθουσα, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος.

"Πρόκειται για απαράδεκτη ενέργεια που προσβάλει τον διάλογο και τη Δημοκρατία. Τον λόγο έχει τώρα η δικαιοσύνη" τόνισε ο κ. Καραμέρος. 

Η συνεδρίαση διεξαγόταν στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών στον Χολαργό.


Περιφερειακοί σύμβουλοι δήλωσαν στο left.gr, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζήμερος προβαίνει σε τέτοιου είδους ενέργειες. 


Η δήλωση της Ρένας Δούρου σχετικά με την επίθεση Θ. Τζήμερου στην Α. Μπαλού:
Η επίθεση του Περιφερειακού Συμβούλου Θάνου Τζήμερου κατά της Περιφερειακής Συμβούλου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» Αλεξάνδρας Μπαλού, είναι απολύτως καταδικαστέα. Και παράλληλα η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου. Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής.




left.gr

ΚΚΕ: Σεσημασμένος, υστερικός εχθρός των αγώνων του λαού

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την "άθλια και θρασύδειλη", όπως χαρακτηρίζει  συμπεριφορά "του γνωστού φασιστοειδούς Τζήμερου, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, αφού πρώτα έσκισε αφίσες που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μάη, στη συνέχεια προπηλάκισε και χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ, που του ζήτησε το λόγο".
"Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα", σημειώνει σε ανακοίνωσή του και καταλήγει πως "οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με άλλους συμβούλους καταδίκασαν το γεγονός και ζήτησαν την αποβολή του Τζήμερου από τη συνεδρίαση, όπως και έγινε".

"Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το γνωστό θρασίμι και φασιστοειδές «Τζήμερος», αφού πρώτα έβγαλε το μίσος του ξηλώνοντας απεργιακές αφίσες που ενημέρωναν για την πανελλαδική-πανεργατική απεργία στις 17 Μάη, επιτέθηκε και χτύπησε το στέλεχος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού", αναφέρει το ΠΑΜΕ και σημειώνει πως "το εργατικό-λαικό κίνημα έχει πλούσια πείρα για να αντιμετωπίζει κάθε είδους εχθρούς των λαϊκών αγώνων, τους ψευτονταήδες και τους θρασύδειλους, τους χρυσαυγίτες και τις μεταλλάξεις τους".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ημέρες Κασιδιάρη.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που δεν ήταν ο Παυλό, θα γινόταν της Πόπης.