Κυριακή, Ιανουαρίου 14, 2018

Και δεύτερη πορνοστάρ καταγγέλει τον Τραμπ

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για «πληρωμένα» στόματα πορνοστάρ, προκειμένου να μην αποκαλύψουν τις συνευρέσεις τους, βρίσκεται μέσα σε λίγες ώρες ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς μετά τις καταγγελίες για τη Στόρμι Ντάνιελς, άλλη μια πορνοστάρ κατήγγειλε τον αμερικανό πρόεδρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Daily Beast, η Αλάνα Έβανς, επίσης πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό, είχε δεχθεί πρόσκληση απ' την Ντάνιελς να τους κάνει παρέα στο δωμάτιο. Και το σκάνδαλο δεν σταματά εδώ, αφού σύμφωνα με τον ίδιο αμερικανικό ιστότοπο, και μια τρίτη ηθοποιός που κατηγόρησε τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση πριν τις προεδρικές εκλογές του 2016, φαίνεται να έχει έρθει σε εμπιστευτική συμφωνία.


Όπως μετέδωσε η Wall Street Journal τις παραμονές των εκλογών ο δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν πλήρωσε 130.000 δολάρια τη Ντάνιελς προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό για τη σχέση που φέρεται να είχε με τον μεγιστάνα το 2006, λίγο αφότου η Μελάνια γέννησε τον γιο τους Μπάρον.

Ο δικηγόρος του προέδρου αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της WSJ και διένειμε στον Τύπο μια δήλωση με την υπογραφή «Στόρμι Ντάνιελς» η οποία λέει: «Οι φήμες ότι έλαβα χρήματα απ' τον Ντόναλντ Τραμπ είναι εντελώς ψευδείς».  Επίσης, φέρεται να λέει ότι αν διατηρούσε σχέση με τον Τραμπ ο κόσμος θα τα μάθαινε μέσα από βιβλίο και όχι απ' τις ειδήσεις.

Ο Λευκός Οίκος διαψεύδει τις κατηγορίες και σε ερώτηση του Guardian απάντησε ότι: «Πρόκειται για παλιές αναφορές που έχουν δημοσιευθεί και διαψευστεί κατηγορηματικά πριν τις εκλογές».

Ωστόσο ο Τζέικομπ Γουάισμπεργκ, αρχισυντάκτης στο Slate Group, δήλωσε στους New York Times πως η Ντάνιελς του έχει μιλήσει για τη σχέση της με τον Τραμπ σε αρκετές συνεντεύξεις.

Σύμφωνα με την Έβανς εκείνη την περίοδο η Ντάνιελς της είπε: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι: κατέληξα με τον Ντόναλντ σε δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Φαντάσου τον να με κυνηγάει στο χώρο με τα εσώρουχά του».

Η τρίτη υπόθεση αφορά στην Τζέσικα Ντρέικ, η οποία τον Οκτώβριο του 2106 κατηγόρησε τον Τραμπ ότι πριν από μια δεκαετία την είχε παρενοχλήσει σε ένα τουρνουά γκολφ. Η πορνοστάρ υποστήριξε ότι ο Τραμπ της πρόσφερε 10.000 δολάρια και τη χρήση του ιδιωτικού του αεροπλάνου αν συμφωνούσε να επιστρέψει στο δωμάτιο του και να τον συνοδεύσει σε ένα πάρτι.
 news247.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ?
Η ΑΠΛΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΜΙΑ ΠΟΥΤ@Ν@ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ "ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ" ΤΗΣ ΜΟΝΙΚΑ?
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ "ΣΥΜΠΑΘΗ" ΚΕΡΑΤΟΥ (ΤΗ ΜΕΛΑΝΙΑ), ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ (ΟΠΩΣ ΧΙΛΑΡΙ), ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΟΛΟ ΧΑΡΑ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΟΠΩΣ ΧΙΛΑΡΙ).