Τετάρτη, Νοεμβρίου 15, 2017

Εξεταστική: Παραδοχή μάρτυρα για την οικογενειοκρατία στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Την απίστευτη έκταση της οικογενειοκρατίας που επικρατούσε στο ΚΕΕΛΠΝΟ παραδέχθηκε η υπεύθυνη Διοικητικού Συντονισμού Ανδρονίκη Θεοφυλάτου κατά την κατάθεσή της στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά το σκάνδαλο διορισμών και διαφημιστικής δαπάνης.

Καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής η υπεύθυνη Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ, Ανδρονίκη Θεοφυλάτου, παραδέχθηκε ότι η αδερφή της Κωνσταντίνα υπήρξε εξωτερική συνεργάτης του ΚΕΕΛΠΝΟ και ότι εργαζόταν επίσης στο γραφείο του υπουργού Υγείας επί θητείας Άδωνι Γεωργιάδη. Επίσης, παραδέχθηκε έπειτα από επίμονες ερωτήσεις βουλευτών ότι ο σύζυγός της Σταμάτης Πουλής εργάζεται στο ΚΕΕΛΠΝΟ και μετείχε σε επιτροπές αξιολόγησης. Παραδέχθηκε, επίσης ότι ο γαμπρός της Γιώργος Δρόσης (σύζυγος της Κωνσταντίνας Θεοφυλάτου που εργαζόταν στο γραφείο Γεωργιάδη) ήταν προμηθευτής του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Η κυρία Θεοφυλάτου αν και παραδέχθηκε τη σχέση των τριών συγγενών της με το ΚΕΕΛΠΝΟ έκανε λόγο για «συκοφαντική δυσφήμηση» και «στοχοποίηση» εναντίον της. «Δεν είναι πεδίο οικογενειακής αντιπαράθεσης» είπε χαρακτηριστικά. Την υπερασπίστηκαν, μάλιστα, οι βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι κατήγγειλαν «μπούλινγκ» από πλευράς των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Θεοφυλάτου: Με πίεζε ο Πολάκης να κάνω δήλωση κατά Γεωργιάδη
Απαντώντας στην κριτική που της ασκήθηκε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Θεοφυλάτου κατήγγειλε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, την πίεσε μέσω συνεργάτη του να δηλώσει πως οι 23 προσληφθέντες επί υπουργίας Γεωργιάδη ήταν μόνιμοι υπάλληλοι και όχι συνεργάτες του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Μιχάλης Χατζηκωνσταντίνου
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: