Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17, 2017

ME ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΒΟΡΙΔΗ: 500% πάνω οι Σαλμοσκοπήσεις!

Σήμερα, η διαγνωστική αρθροσκόπηση τιμολογείται 300 ευρώ. Ωστόσο, ο Μάριος Σάλμας είχε προλάβει να κάνει 550 τέτοιες, με την προηγούμενη τιμή των 1.500 ευρώ!

 Τιμή την οποία είχε ορίσει ο πρώην υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης!

Το εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι ότι ο Μάριος Σαλμάς ακόμη και σήμερα επιμένει (αναγκαστικά) να λέει ότι η σωστή τιμή είναι κατά 500% υψηλότερη, αυτής της ΝΔ!
Το ΧΩΝΙ παρουσιάζει έγγραφο - βόμβα της Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης που αναφέρει ότι η συγκεκριμένη μέθοδος (του Σαλμά) είναι περιορισμένης διαγνωστικής αξίας και αποτελεσματικότητας!

Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή!

........
Υπόθεση ELDORAΝΔΟ
Εχετε ακούσει µε πόσο πάθος υπερασπίζεται η ηγεσία της ΝΔ τα συµφέροντα της καναδικής εταιρείας Eldorado; Ούτε ο Κήρυκας Χανίων να ήταν! Κάνουν σαν να είναι δικός τους ο χρυσός!

Με τροµερό πάθος –θυµίζουµε- υπερασπιζόταν ο Κυριάκος και τους καναλάρχες. Σαν να είναι συνήγορός τους, και µάλιστα ο πιο πωρωµένος. Τα ίδια κάνει και τώρα µε την Eldorado. 

Γενικά, ο Κυριάκος σπεύδει να ταυτιστεί µε οποιονδήποτε κοντράρει την κυβέρνηση, Ελληνα ή αλλοδαπό. Μετά τους Αµερικανούς (βλέπε ΔΝΤ) και µετά τους Γερµανούς (βλέπε Σόιµπλε), τώρα κόλλησε… µε τους Καναδούς! 

Διαβάστε το πολυσέλιδο ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή
Ολα τα θεματα της εφημεριδας εδω
http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/171522-me-ipografi-boridi-500-pano-oi-salmoskopiseis

Δεν υπάρχουν σχόλια: