Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2017

Ο Μπακογιαννης εκτος γραμμης Μητσοτακη χαρασει τη δικια του γραμμη προετοιμαζοντας την επομενη μερα

Διαστάσεις εσωκομματικής ρήξης στη ΝΔ λαμβάνει η συνεχής αποστασιοποίηση του Κώστα Μπακογιάννη από τις «επιταγές» Μητσοτάκη, με πιο πρόσφατο περιστατικό τη σημερινή παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στο 2ο Περιφερειακό Συνέδριο στη Λαμία, παρά το βέτο του θείου του.

Σύντομο χρονικό από το «άδειασμα» για την τρομοκρατία έως σήμερα

Η ενδοοικογενειακή τριβή έχει «ρίζες» στο παρελθόν – όπως η στάση της Ντόρας Μπακογιάννη στην εσωκομματική «κούρσα» για την προεδρία της ΝΔ το 2015 – ενώ αναζωπυρώθηκε μετά το πρόσφατο «άδειασμα» του Κώστα Μπακογιάννη στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την τρομοκρατία.


Και κάπως έτσι φθάσαμε στο σημερινό βέτο του Κυριάκου Μητσοτάκη, το οποίο – όπως μετέδωσε νωρίτερα το altsantiri.gr – φαίνεται πως επί της ουσίας «φωτογράφιζε» τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε όλα τα στελέχη της ΝΔ να μην νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους τα περιφερειακά συνέδρια, χαρακτηρίζοντάς τα ως «εκδηλώσεις κακόγουστης προπαγάνδας του Μεγάρου Μαξίμου».

Βέβαια, ο Περιφερειάρχης τελικά γύρισε την «πλάτη» του στην «προσταγή» του θείου του, καθώς όχι μόνο παραβρέθηκε στο 2ο Περιφερειακό Συνέδριο, αλλά αναμένεται να μιλήσει αύριο Πέμπτη στην κεντρική εκδήλωση, λίγο πριν την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω αλλά και την πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έδωσε το «παρών» στον γάμο του Κώστα Μπακογιάννη, θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλα επεισόδια στο νέο οικογενειακό «γαλάζιο θρίλερ».

Το σχόλιο Μπακογιάννη για την ανακοίνωση της ΝΔ

Πάντως, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Κώστας Μπακογιάννης στο «Κόκκινο» και ερωτηθείς για την ανακοίνωση της ΝΔ, επιχείρησε να υποβαθμίσει το ζήτημα απαντώντας πως ο πρωθυπουργός προφανώς δεν αγάπησε τη Λαμία μέσα στη ζέστη και επιδιώκει να εξυπηρετήσει και επικοινωνιακούς στόχους, ωστόσο είπε πως «στην πραγματικότητα συγκρούονται τα βουβάλια, εγώ το βατραχάκι τώρα τι πρέπει να κάνω, που είμαι αυτοδιοικητικός; Εγώ οφείλω να μένω όσο μπορώ πιο μακριά από τα κομματικά παιχνίδια και να προσπαθήσω να εξασφαλίσω τα μέγιστα για περιφέρεια μου». http://www.altsantiri.gr/


ΠΡΕΖΑ TV
27-7-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: