Δευτέρα, Μαΐου 22, 2017

Νέο κρούσμα κλοπής εξοπλισμού από νοσοκομείο, αυτή τη φορά στη Λαμία

Τρίτο κρούσμα κλοπής πανάκριβου ιατρικό εξοπλισμού σημειώθηκε, αυτή τη φορά στο νοσοκομείο της Λαμίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Δευτέρας όταν οι γιατροί άνοιξαν το γαστρεντερολογικό και το βρογχολογικό εργαστήριο στον 4ο όροφο του νοσοκομείου Λαμίας, διαπίστωσαν ότι τα ειδικά μηχανήματα έχουν κάνει «φτερά». 

Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι έχουν κλαπεί τέσσερα διαγνωστικά μηχανήματα, δύο κολονοσκόπια, ένα βρογχοσκοπικό και ένα γαστροσκοπικό μηχάνημα. Ειδικά το βρογχοσκόπιο είναι καινούργιο και λειτούργησε πριν από πέντε μήνες για πρώτη φορά.


Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από μια βδομάδα είχαν κλαπεί από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας πανάκριβα ιατρικά μηχανήματα και εργαλεία, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής διαπιστώθηκε ότι κι από το νοσοκομείο του Βόλου είχαν κλαπεί δύο γαστροσκόπια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο όλο το πρωί γινόταν καταμέτρηση για να διαπιστωθεί ο ιατρικός εξοπλισμός που λείπει και να υπολογιστεί η αξία του. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η αξία των μηχανημάτων που εκλάπησαν πάνω από 100.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι δράστες είχαν καλή πληροφόρηση τόσο για το σημείο όπου βρίσκονταν τα μηχανήματα, όσο και για τους τρόπους πρόσβασης στους χώρους.
in.gr

ΠΡΕΖΑ TV
22-5-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: