Δευτέρα, Μαΐου 15, 2017

Σε τροχιά σύγκρουσης εργαζόμενοι και διοίκηση στον ΟΑΣΘ

Την επ΄αόριστον επίσχεση εργασίας από τη Δευτέρα αποφάσισαν ομόφωνα στο έκτακτο ΔΣ οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Όπως είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρόεδρος Δ.Τσερμενίδης, «δεν έχουν καταβληθεί ακόμη τα δεδουλευμένα των μηνών Μαρτίου και Απριλίου και δεν έχουν εξοφληθεί το δώρο του Πάσχα, ποσό συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ».


Ο ίδιος είπε πάντως ότι οι εργαζόμενοι θα προσέλθουν στη συνάντηση της Τρίτης με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, «αλλά η κινητοποίησή μας αφορά τη μη καταβολή των δεδουλευμένων. Και αφού μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληρωθεί, εμμένουμε στην αρχική μας απόφαση».

Ασφαλιστικά μέτρα από τη διοίκηση

Ασφαλιστικά μέτρα θα καταθέσει η διοίκηση του ΟΑΣΘ αν επιμείνουν στην απόφασή τους οι εργαζόμενοι να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, «εφόσον επιμείνουν και προχωρήσουν σε επίσχεση, εμείς θα πάμε την ίδια ώρα να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα», επισημαίνοντας ότι οι εργαζόμενοι θα έπρεπε να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους εφόσον έχει προγραμματιστεί συνάντηση την Τρίτη με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη.  
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: