Τετάρτη, Απριλίου 19, 2017

FACEBOOK SPACES: ΈΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ VR ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Η εταιρεία Facebook παρουσίασε σήμερα το Facebοοk Spaces, μια νέα εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας, όπου μπορείτε να συνομιλήσετε με τους φίλους σε ένα διασκεδαστικό, διαδραστικό εικονικό περιβάλλον σαν να ήταν στο ίδιο δωμάτιο.
 Το Facebοοk Spaces είναι σε beta έκδοση και μπορείτε να το κατεβάσετε από το Oculus κατάστημα.
https://www.oculus.com/experiences/rift/1036793313023466/

Θα πρέπει να δημιουργήσετε μια ταυτότητα που να αντιπροσωπεύει εσάς, έτσι ώστε να σας αναγνωρίσουν οι φίλοι σας. Μπορείτε να επιλέξτε μία έτοιμη φωτογραφία από το Facebοοk και την επεξεργαστήτε με μία σειρά από επιλογές για την VR εμφάνιση σας. Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα των ματιών, το χτένισμα, τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, μέχρι και το βλέμμα σας, ώστε να ταιριάζει ταυτότητά σας.

Μόλις συνδεθείτε με κάποιον φίλο σας (φίλη σας) μπορείτε να σχεδιάσετε στον αέρα με ένα εικονικό δείκτη για να δημιουργήσετε οτιδήποτε σχέδιο μπορείτε να φανταστείτε.

Θα βρείτε επίσης την πλούσια ποικιλία χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων 360 μοιρών βίντεο και φωτογραφιών που μπορούν να σας μεταφέρουν σε νέες θέσεις. Μέσα από το Facebοοk Spaces, μπορείτε εσείς και οι φίλοι σας να ξαναζήσετε προσωπικές αναμνήσεις από το δικό σας χρονοδιάγραμμα στο Facebοοk, ή ακόμη και να παροτρύνετε τους φίλους σας να διερευνήσουν άτομα και σελίδες που σας ενδιαφέρουν.

Φυσικά το Facebook Spaces σας επιτρέπει να τηλεφωνήσετε σε έναν φίλο στον πραγματικό κόσμο με μία Messenger κλήση βίντεο.


https://secnews.gr/ 

ΠΡΕΖΑ TV
19-4-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: