Πέμπτη, Μαρτίου 16, 2017

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Ο Β. Οικονόμου χαρακτήρισε «ρουσφέτια εκτός ΑΣΕΠ» τις προσλήψεις των εργολαβικών εργαζομένων, με ατομικές συμβάσεις στα νοσοκομεία, ή προσλήψεις που αφορούν τα 8μηνα προγράμματα του ΟΑΕΔ για μακροχρόνια ανέργους.
 «Καθαρίστριες, σεκιούριτι και τραπεζοκόμοι» στο στόχαστρο του τομεάρχη υγείας της Ν.Δ. Βασίλη Οικονόμου όπου όπως χθες στη Βουλή έτσι και σήμερα στον ΑΝΤ1 επανέλαβε απαντώντας σε ερώτηση για το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ, ότι θα απολυθούν πάραυτα, οι ανωτέρω εργαζόμενοι όταν θα έρθει και πάλι στην εξουσία η Ν.Δ.
Ο Β. Οικονόμου χαρακτήρισε «ρουσφέτια εκτός ΑΣΕΠ» τις προσλήψεις των εργολαβικών εργαζομένων, με ατομικές συμβάσεις στα νοσοκομεία, ή προσλήψεις που αφορούν τα 8μηνα προγράμματα του ΟΑΕΔ για μακροχρόνια ανέργους.


Πώς αλλιώς θα μπορούσε να αιτιολογήσει τις κατηγορίες για «το κομματικό κράτος» του ΣΥΡΙΖΑ στα υποστελεχωμένα νοσοκομεία, που όπως είπε «καταρρέουν». Την ίδια ώρα, όμως αυτοαναιρείται μιλώντας για «20.000 διορισμούς εκτός ΑΣΕΠ» που αν όμως είχαν στην πραγματικότητα γίνει, δεν θα υπήρχε η κατάρρευση στα νοσοκομεία που ισχυρίζεται.

Είναι σαφές ότι το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την υγεία,  όπως στο παρελθόν έχει εφαρμοστεί, επί υπουργίας Άδ. Γεωργιάδη και Μ. Βορίδη θα πρέπει να συνεχίσουν να καταρρέουν, τα νοσοκομεία, μέχρι τέλους, υπέρ των εργολάβων και της ιδιωτικής υγείας, έναντι της δημόσιας.

Με αγοραίο ύφος και άκρατο σεξισμό χαρακτηριστικό του ευτελισμού του πολιτικού λόγου απευθύνθηκε στην κ. Τελιορίδου λέγοντας: «Εσείς καθήστε στα αυγά σας».

Κατ. Μπρέγιαννη - ΑΥΓΗ

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις χθεσινές δηλώσεις Οικονόμου:

«Σήμερα (σ.σ.: την Τρίτη 15/3) ο κ. Β. Οικονόμου, βουλευτής και υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της ΝΔ, αποκάλυψε το πραγματικό πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Από το βήμα της Βουλής, δήλωσε ξεκάθαρα ότι, όχι μόνο οι σημερινοί διοικητές των νοσοκομείων, οι πρώτοι που τοποθετήθηκαν με αξιοκρατικά κριτήρια, αλλά και καθαρίστριες και εργαζόμενοι σε υπηρεσίας φύλαξης, θα απολυθούν, από ενδεχόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη. Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη: Ρεβανσισμός, απολύσεις εργαζομένων, άλωση του κράτους. Αυτό είναι το δίπτυχο της ΝΔ: απάνθρωπος νεοφιλελευθερισμός και πελατειακό κράτος». 


https://left.gr/ 


ΠΡΕΖΑ TV
16-3-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: