Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017

H ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ EUROGROUP ΣΤΟ ΧΩΝΙ - 6 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ: ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ!

Ο λαός άρχισε να καταλαβαίνει και να συνειδητοποιεί. Αφενός να καταλαβαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (κόντρα σε όλους τους εγχώριους αντιπάλους του) είναι το κόµµα που αγωνίζεται να αποκρούσει τη λιτότητα των δανειστών, αφετέρου να συνειδητοποιεί πλήρως το ρόλο της ΝΔ, που υπό τη νέα ηγεσία της έχει µετατραπεί σε κόµµα των δανειστών.

Αυτό είναι το πολιτικό συµπέρασµα που αβίαστα βγαίνει από τα ευρήµατα της νέας δηµοσκόπησης - µιντιακό ΣΟΚ, που δηµοσιεύει το Σάββατο - λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας - Το ΧΩΝΙ. 

Γιατί στη θεµελιώδη ερώτηση, που αναµφισβήτητα θα κρίνει τις εκλογές του 2019, οι πολίτες ήδη εµφανίζονται µε ξεκάθαρη θέση: «Με τον Κυριάκο στην εξουσία θα ήταν χειρότερα» λένε 6 στους 10 συµπολίτες µας και -προσέξτε- µε τη µιντιακή πλιατσικολογία να χτυπάει κόκκινο καθηµερινά! Φανταστείτε και να άκουγε την αλήθεια ο λαός…
Στη δημοσκόπηση της Bridging Europe για Το ΧΩΝΙ αποτυπώνεται η ΑΛΗΘΕΙΑ που επιμελώς το κόμμα των δανειστών και οι τηλεπροπαγανδιστές προσπαθούν να σας κρύψουν!


- 6 στους 10 Ελληνες θεωρούν ΝΙΚΗ της Ελλάδας τη συμφωνία του Εurogroup,
- 8 στους 10 Ελληνες βλέπουν νίκη της κυβέρνησης και στα εργασιακά,
- 7 στους 10 Ελληνες θεωρούν ότι οι δηλώσεις Μπακογιάννη... συμφέρουν τους δανειστές!

Και ακόμη στη δημοσκόπηση - ΣΟΚ της Bridging Europe για Το ΧΩΝΙ:

Ποιο είναι -στα σοβαρά- πρώτο κόμμα στην Ελλάδα; 
...............................

Μεγάλο οδοιροπικό στην Ελλάδα: Αυτήν την Κυριακή Το ΧΩΝΙ στα Ιωαννίνα!

α Ιωάννινα, η πόλη των εθνικών ευεργετών είναι η πρώτη στάση για το οδοιπορικό που θα κάνει Το ΧΩΝΙ σε όλη την Ελλάδα.

Η χώρα ετοιμάζεται να βγει από το σκοτεινό τούνελ των διοδίων και Το ΧΩΝΙ ξεκινάει ένα οδοιπορικό σε όλη τη χώρα για να καταγράψει τις πληγές που άφησε πίσω της η εφιαλτική επταετία που προηγήθηκε.

Πρώτος σταθμός αυτής της διαδρομής σε μια Ελλάδα που αντιστέκεται, είναι τα γραφικά Ιωάννινα της πανάρχαιας ιστορίας, των γραμμάτων και του εμπορίου και των μεγάλων εθνικών ευεργετών:

Η πανέμορφη πόλη που όμως ένιωσε βαριά την καταστροφική ανάσα των μνημονίων έχει ανθρώπους που πονάνε για το χθες, προβληματίζονται για το σήμερα αλλά δεν το βάζουν κάτω και ελπίζουν ότι έρχονται καλύτερες ημέρες. 

Και Το ΧΩΝΙ δίνει βήμα στα Ιωάννινα για να μιλήσουν!

Για όποιον δεν κατάλαβε… Ηταν ο Κυριάκος και µόλις τελείωσε!
Αν ο Κ. Μητσοτάκης χάσει τις εκλογές το 2019, προφανώς και δεν θα µπορέσει να παραµείνει αρχηγός της ΝΔ ούτε για 48 ώρες. Το αντιλαµβάνεται αυτό, σωστά;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επένδυσε στρατηγικά στην καταστροφολογία. Ολο το 2016 έλεγε στο λαό ότι η οικονοµία καταστρέφεται. Και την περασµένη Δευτέρα άκουγε live τον Μοσκοβισί και τον Ντάισελµπλουµ να τον διαψεύδουν οικτρά και να τον γελοιοποιούν -in his face- µε τον πιο επίσηµο τρόπο, δηλώνοντας έκπληκτοι µε τα επιτεύγµατα της ελληνικής οικονοµίας το 2016!
διαβάστε τη συνέχεια Στο ΧΩΝΙ

Καθαρή νίκη της Ελλάδας η απόφαση του Εurogroup
Το ΔΝΤ απαιτούσε 4,2 επιπλέον δισ. ευρώ από νέα µέτρα λιτότητας, γιατί αλλιώς δεν έβγαιναν οι στόχοι, αυτό µας έλεγε! Τελικά, όµως, δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ από νέα µέτρα λιτότητας. Ποιος κέρδισε, λοιπόν; Το ΔΝΤ;;;

Αλήθεια, αυτή είναι µια καλή ή µια κακή συµφωνία για την Ελλάδα; Είναι µια νίκη ή µια ήττα της χώρας; Και τελικά, ποιος κέρδισε; Το ΔΝΤ, που ήθελε επιπλέον δηµοσιονοµικό αίµα ή η ελληνική πλευρά, που έλεγε ότι δεν θα φέρει νέα λιτότητα;
δείτε την ανάλυση της συμφωνίας Στο ΧΩΝΙ

Το (τεράστιο) όφελος της Ελλάδας από τη διαπραγµάτευση Τσίπρα
Οι τηλε-«συνάδελφοι» κοιτούν σαν χαζοί! Εκεί που είχαν σίγουρα τα νέα µέτρα λιτότητας (επειδή έτσι τους έλεγε ο Κυριάκος, που µιλάει και µε τον Σόιµπλε)… ο Τσακαλώτος τούς έφερε φορο-ελαφρύνσεις και τώρα δεν ξέρουν τι να πουν!
Τουµπεκιάστηκαν, που λένε… Και τι κάνουν; Μα, σας είπαµε! Μένουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις σαν χαζοί!
διαβάστε τη συνέχεια Στο ΧΩΝΙ

Παππάς και Κρέτσος φέρνουν το… Χόλιγουντ στην Ελλάδα
Επιδότηση 25% ή ως 5 εκατ. ευρώ σε διεθνείς παραγωγές που θα επιλέξουν την Ελλάδα για τα γυρίσµατα των ταινιών τους. Πολλαπλά οφέλη για την οικονοµία και την κοινωνία

Τα θεµέλια του θεσµικού πλαισίου για την παροχή επενδυτικών κινήτρων, ώστε η Ελλάδα να καταστεί ελκυστική για κινηµατογραφικές παραγωγές και παραγωγές σύγχρονων οπτικοακουστικών µέσων, βάζει νοµοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενηµέρωσης, το οποίο βρίσκεται για διαβούλευση στον «αέρα» της Διαύγειας (ως την ερχόµενη Πέµπτη).
δείτε το ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ

Το καρναβάλι ανεβάζει τον τουρισµό!
Στα ύψη η πληρότητα στις πόλεις που γιορτάζουν τον Καρνάβαλο

Το τριήµερο της Καθαράς Δευτέρας έχει ήδη φτάσει και οι ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυµάτων τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση µιας και οι κρατήσεις, που έχουν γίνει, έχουν σπάσει ρεκόρ.

Από την Πάτρα, που κρατάει τον τίτλο του καρναβαλιού και της αποκριάτικης διασκέδασης, µέχρι το Ρέθυµνο την Κοζάνη και την Ξάνθη, οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ενοικιαζόµενων δωµατίων κάνουν «χρυσές» δουλειές αυτό το τριήµερο, αφού η πληρότητα σε κάποιες πόλεις έφθασε ακόµη και το 100%.

η συνέχεια Στο ΧΩΝΙ

http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/147498-h-proti-dimoskopisi-meta-to-eurogroup-sto-xoni-6-stous-10-ellines-ta-prag%C2%B5ata-tha-itan-xeirotera-%C2%B5e-ton-kiriako


ΠΡΕΖΑ TV
25-2-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: