Τρίτη, Φεβρουαρίου 21, 2017

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ... ΦΥΓΟΔΙΚΙΑΣ Ο ΑΧ. ΜΠΕΟΣ

Απέφυγε το δικαστήριο για λόγους ξαφνικού προβλήματος υγείας που παρουσιάστηκε την ημέρα που θα δικαζόταν. Ο λόγος για τον υπόδικο σε αργία δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος αναμενόταν να δικαστεί χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του δημοσιογράφου Γ. Καρεκλίδη.

Αντ’ αυτού εισήχθη το πρωί στα επείγοντα του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, του δόθηκε παραπεμπτικό για μαγνητική τομογραφία και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να νοσηλευτεί.

Η εκδίκαση της μήνυσης που έχει υποβάλει εναντίον του Αχ. Μπέου ο δημοσιογράφος Γιώργος Καρεκλίδης αναβλήθηκε για τις 26 Απριλίου.


Ο Μπέος κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμηση για τα όσα υποστήριξε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο δημαρχείο τον περασμένο Απρίλιο.

Τότε, με τη γνώριμη φρασεολογία που χρησιμοποιεί εναντίον οποιουδήποτε δημοσιογράφου τού ασκεί κριτική, δεν είχε διστάσει να χαρακτηρίσει τον Καρεκλίδη «απατεώνα», «εκβιαστή» και «ό,τι χειρότερο έχει βγάλει αυτή η πόλη».

Την ίδια μέρα ο Μπέος κατηγόρησε τον δημοσιογράφο για παράνομες συναλλαγές, λέγοντας ότι υπάρχει φάκελος εναντίον του που έχει κατατεθεί στην Εισαγγελία Βόλου.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου διέταξε τότε προκαταρκτική εξέταση και μετά από εξέταση των καταγγελιών Μπέου η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο.

Υπενθυμίζεται πως στις 15 Μαρτίου 2017 εκδικάζεται και η μήνυση που έχει υποβάλει η έμπειρη δημοσιογράφος Κατερίνα Τασσοπούλου εναντίον του Μπέου για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση («αυτή είναι τσούλα της δημοσιογραφίας» είχε πει μεταξύ άλλων σε τηλεοπτική εκπομπή).

Για τα προβλήματα υγείας του Α. Μπέου μίλησε χθες δημόσια στο δικαστήριο ο μάρτυρας υπεράσπισής του, Χ. Στεφόπουλος, που έκανε λόγο για τάσεις λιποθυμίας. 

Κώστας Ζαφειρόπουλος
http://www.efsyn.gr/ 

ΠΡΕΖΑ TV
21-2-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: