Κυριακή, Φεβρουαρίου 19, 2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΝΙ: «ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ. ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΜΕ»!

Αυτό είπε ουσιαστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Σόιµπλε. Δεν είναι ρεπορτάζ. Είναι πολιτική ανάλυση. Και ας πει κάποιος -µε το χέρι στην καρδιά- ότι δεν πιστεύει πως είναι αλήθεια.

Αυτά που συµβαίνουν στη χώρα είναι ανήκουστα. Η ΝΔ, το πάλαι ποτέ µεγάλο κραταιό κόµµα, υπό τη νέα του ηγεσία, έχει µεταµορφωθεί στο κόµµα των δανειστών, κανονικά! Κανονικά, όµως!

Στηρίζει τις παράλογα ακραίες απαιτήσεις των δανειστών, εκλιπαρώντας τους ταυτόχρονα να λάβουν υπόψιν τους ότι η ίδια είναι πρόθυµη… να ψηφίσει τα πάντα! 

Αυτό φωνάζουν τα γαλάζια στελέχη στα ελληνικά κανάλια (και αµέσως τρέχουν να τα µεταφράσουν στα γερµανικά, για να τα στείλουν στον Σόιµπλε, να τους θαυµάσει!). 

Αυτό είπε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Γερµανό υπουργό Οικονοµικών, κατά τη µεσοβδόµαδη συνάντησή τους. 

Γιατί αυτός είναι ο γαλάζιος στρατηγικός στόχος: Να µην κλείσει η αξιολόγηση, για να έρθει η ΝΔ στην εξουσία! Και όλο αυτό η ΝΔ το κάνει ΤΩΡΑ, που η ελληνική κυβέρνηση δίνει µια µεγάλη διαπραγµατευτική µάχη για τον ελληνικό λαό! Πόσο πιο αντεθνικά; Πόσο µεγαλύτερη (πολιτική και προσωπική) ξεφτίλα;

Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή!

ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΔΩ
Ωhttp://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/146534-%C2%ABprospathise-na-min-kleisei-i-aksiologisi,-bolfgkangk-se-ekliparoume%C2%BB

ΠΡΕΖΑ TV
19-2-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: