Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15, 2017

11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΣΕ...ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ...

ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΣΕ" ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 ΤΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ PARTIES ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ...ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ...ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ.
Ο 105,5 Στο Κόκκινο κλείνει φέτος 11 χρόνια και τα γιορτάζει με ένα μεγάλο party την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου. 

Για ενδέκατη χρονιά, συνεχίζουμε να δίνουμε δυναμικά το παρών, σε μια δύσκολη εποχή για τα ΜΜΕ, με γνώμονα τη δική μας αισθητική ματιά στην ενημέρωση, τη μουσική και τον πολιτισμό με το ίδιο πάντα πάθος και μεράκι που μας διακατέχουν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας. Στήριγμά μας αυτά τα έντεκα υπέροχα ραδιοφωνικά χρόνια δεν είναι άλλοι από τους ακροατές μας! 


Στο φετινό party μας, που γίνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, έχουμε σκοπό να καταλάβουμε την πόλη και τις γειτονιές της, ξεκινώντας, έτσι, τη δική μας, ιδιότυπη Επανάσταση! Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει 19 ξεχωριστά events σε 19 διαφορετικούς χώρους που περιλαμβάνουν lives, συζητήσεις, dj sets, θεατρικές παραστάσεις, αλλά και ένα «Κόκκινο burger» που θα ετοιμάσει για εμάς ο γνωστός σεφ, Βασίλης Καλλίδης! 
Μείνετε συντονισμένοι στις εκπομπές του 105,5 Στο Κόκκινο και κερδίστε προσκλήσεις για τα events.
https://www.facebook.com/events/1833096230287887/
ΠΡΕΖΑ TV
15-2-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: