Πέμπτη, Ιανουαρίου 05, 2017

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Η ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ,ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Του Μάκη Συνοδινού
Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής βρίσκεται από τα ξημερώματα η Πόλα Ρούπα, διωκόμενη με καταδικαστικές αποφάσεις ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» και σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη.
Η σύλληψη έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε διαμέρισμα, στην οδό Ζαΐμη, στην Ηλιούπολη. Η Ρούπα βρισκόταν στο διαμέρισμα με το ανήλικο παιδί της. Κατά τη σύλληψη δεν προέβαλε αντίσταση, ενώ στην τσάντα της βρέθηκε ένα όπλο.
Παράλληλα συνελήφθη και μία 25χρονη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με την ΕΛΑΣ υπέθαλπε τη Ρούπα. Η 25χρονη συνελήφθη σε διαμέρισμα στην οδό Αθανασίου Διάκου στον Άγιο Δημήτριο και ο ρόλος της ελέγχεται.

Οι δύο γυναίκες έχουν μεταφερθεί στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, στη ΓΑΔΑ, ενώ άντρες της ΕΛΑΣ κάνουν «φύλλο και φτερό» τα δύο διαμερίσματα για τυχόν στοιχεία.
Η Ρούπα καταζητείτο από το 2012, οπότε παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και διέφυγε με τον σύντροφο της Νίκο Μαζιώτη. Τον Ιούλιο του 2014 ο Μαζιώτης συνελήφθη μετά από συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας.
naftemporiki.gr
ΠΡΕΖΑ TV
5-1-2017

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΟΡΑΤΙΑΣ Η ΚΛΕΦΤΟΡΑΤΙΑΣ Η ΠΡΟΔΟΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΗΨΗ ΤΗΣ ΡΟΥΠΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
ΑΡΑΓΕ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΝΑ ΤΗ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΕΞΩ?