Τρίτη, Ιανουαρίου 10, 2017

ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΚΛΟΥΒΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ,ΕΝΩ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΑΓΝΩΣΤΟΙ...ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΟΥΒΑΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ.

-Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΧΤΙΖΟΥΝ" ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ.
-Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ "ΤΡΟΜΟ-ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΤΕΣ.

-Η ΥΠΟΘΕΣΗ...ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ...ΤΟΣΕΣ ΤΡΟΜΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ...
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Πυρ εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 50 άνοιξε τα ξημερώματα άγνωστος. 
Ήδη την υπόθεση ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης πυροβόλησε από μικρή απόσταση τρεις φορές, πιθανότητα με καλάσνικοφ. 
Στο στόχαστρό του μπήκε το λεωφορείο των ΜΑΤ, όπου επέβαινε η πρωινή διμοιρία που μόλις είχε αναλάβει υπηρεσία. 

Ο ένοπλος, που δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί αν έδρασε μόνος, πιθανότατα βγήκε από την οδό Αραχώβης και αφού πυροβόλησε τρεις φορές, διέφυγε προς την περιοχή των Εξαρχείων.
Δύο σφαίρες τρύπησαν το παρμπρίζ και μία τοίχο στο κτίριο των γραφείων του ΠΑΣΟΚ. Από τον τόπο της επίθεσης, που αποκλείστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις, έχουν περισυλλεγεί τρεις κάλυκες.
Ένας 33χρονος ειδικός φρουρός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, φέρει επιφανειακό τραύμα στον μηρό από βολίδα, καθώς και τραύμα στα πλευρά από θραύσματα. Η κατάστασή του, πάντως, δεν εμπνέει ανησυχία και πιθανόν να εξέλθει ακόμα και εντός της ημέρας από το νοσοκομείο. IN.GR

Για «δολοφονική απόπειρα εντός του “κράτους” των Εξαρχείων» κάνει λόγο το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΕΑ), αναφερόμενο στην ένοπλη επίθεση κατά διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, κατά την οποία τραυματίστηκε ελαφρά ένας ειδικός φρουρός.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η επίθεση επιβεβαίωσε τις αναφορές των ειδικών φρουρών «για μια περιοχή στο κέντρο της Αθήνας, η οποία μπορεί να αποτελεί ορμητήριο τρομοκρατών και χώρο διαφυγής και ασύλου μετά από κάθε τους εγκληματική ενέργεια».
«Η επιχειρησιακή δράση και δυνατότητα, ακόμη και για την αναζήτηση και σύλληψη των δραστών της τρομοκρατικής επίθεσης, ήταν αντίστοιχη της καθημερινής, υποτυπώδους αστυνόμευσης εντός των ορίων του κράτους του "Εξαρχιστάν"», καταγγέλλει το Σωματείο. 
«Παρά ταύτα, οι "κλούβες" των ΥΑΤ στολίζουν το χιονισμένο τοπίο της Αθήνας και όχι μόνο, ακίνητες - σταθερές, φρουρώντας στόχους , όντας εκείνες εύκολοι στόχοι στις επιθυμίες καθένα παρανοϊκού τρομοκράτη», καταλήγει.
http://www.naftemporiki.gr/
  

ΠΡΕΖΑ TV
10-1-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: