Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2016

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ-ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έστειλε το www.zoosos.gr το οπτικοακουστικό υλικό που ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ένας κυνηγός - πιθανότατα από την Ελασσόνα της Λάρισας - ο οποίος φαίνεται μαζί με ακόμα δύο άνδρες («οικολόγοι» κυνηγοί αυτοαποκαλούμενοι διαχειριστές της φύσης και αυτοί) να κακοποιούν άγρια ένα αγριογούρουνο.

Στο βίντεο οι κυνηγοί κλωτσούν πολλές φορές το τραυματισμένο ετοιμοθάνατο ζώο...


Το ζώο, που το έχουν πυροβολήσει, ο ένας βασανιστής το κρατάει από τα πόδια. Οι άλλοι δύο κυνηγοί ακούγονται να γελάνε στο βίντεο και χτυπούν το αιμόφυρτο θήραμα. Κλωτσούν δυνατά στο κεφάλι το ακινητοποιημένο ζώο εναλλάξ. Μάλιστα αυτός που κρατάει το κινητό τηλέφωνο, με το οποίο τραβάει το βίντεο, το δίνει και στους άλλους για να συμμετάσχει και αυτός στο μαρτύριο και στο ενθύμιο του μεγέθους της ανδρείας τους!



Όμως οι δράστες δεν αρκούνται ούτε σε αυτό. Ένας από αυτούς τους επικίνδυνους εγκληματίες - που δείχνουν τέτοιο μίσος σ’ αυτό το απροστάτευτο πλάσμα το οποίο πεθαίνει - πιάνει έναν ογκόλιθο και τον εκτοξεύει πάνω στο κεφάλι του ζώου, το οποίο σπαρταράει χωρίς να μπορεί να αμυνθεί.




Πηγή: https://www.zoosos.gr/kunigoi-klotsoun-epaneilimmena-traumatismeno-agriogourouno-basanizoun-petontas-ogkolitho-sto-kefali-tou-binteo/#ixzz4ROP3eiiK

ΠΡΕΖΑ TV
29-11-2016

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.