Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2016

Λ. ΚΡΕΤΣΟΣ: ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ

"Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές αλλά όχι και σεβαστές" δήλωσε ο γενικός γραμματέας ενημέρωσης κ. Λευτέρης Κρέτσος μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0.

Όπως είπε, ο καθένας έχει δικαίωμα να κρίνει τις αποφάσεις όποιες και αν είναι, και επανέλαβε πως αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός τότε υποχρέωση της πολιτείας είναι να επιστρέψει στο σύνολό του τα χρήματα στους δικαιούχους.


Πρόσθεσε πάντως ότι η κυβέρνηση θα ακολουθήσει την όποια απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. "Θα συνεχίσουμε εντός συνταγματικού πλαισίου την προσπάθεια για να αλλάξει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο", επισήμανε.

"Θα λείψουν από άλλες δράσεις για την αντιμετώπιση των ανθρώπων που κινούνται στα όρια της φτώχειας, αλλά όμως η πολιτεία θα κάνει ότι νόμιμο προβλέπεται", ανέφερε ενώ σημείωσε πως μια κλειστεί ομάδα ολιγαρχών είχε στα χέρια της όλα τα προηγούμενα χρόνια ΜΜΕ, αφού Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ που δεν ρύθμισαν το τηλεοπτικό τοπίο χρωστούσαν στην διαπλοκή και δεν προχωρούσαν στον διαγωνισμό.  left.gr

ΠΡΕΖΑ TV
24-10-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: