Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2016

ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΓΙΑ ΤΗ #ΝΕΑ_ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

Αλεξη,
Νεα Μεπολιτευση δεν μπορει να υπαρξει στην Ελλαδα του 2021,ουτε και σε καμια Ελλαδα που το πολιτευμα ειναι η Μνημονιοκρατια και οχι η Δημοκρατυια.

Νεα Μεταπολιτευση, δεν μπορει να υπαρξει οταν μια χωρα και ενας λαος ειναι αγκιστρωμενος στα Μνημονια και τις συμφωνιες των προηγουμενων ή των παροντων κυβερνησεων-συγκυβερνησεων.

Νεα Μεταπολιτευση δεν μπορει να υπαρξει, οσο τα λαθη της παλιας μεταπολιτευσης ειναι εδω και πρεπει να ξεπληρωθουν στο τωρα, ενω εκεινοι που τα δημιουργησαν, υποθηκευοντας το μελλον του λαου και της χωρας ειναι ελευθεροι και συνεχιζουνν ανενοχλητοι τα "Εργα" τους.

Νεα Μεταπολιτευση δεν μπορει να υπαρξει ,οσο οι δανειστες μας επιβαλλουν πολιτικες λιτοτητας,πεινας και ανέχειας.Οσο η εξαθλιωση,η πεινα και η γενικευμενη ανεργια θριαμβευουν με την απελπισια να πρωταγωνιστει μεσα στα σπιτια. 

Νεα Μεταπολιτευση δεν προκειται να υπαρξει,οσο οι πασης φυσης πολιτικες που επιβαλλονται στη χωρα, ερχονται απο τους δανειστες και τους λοιπους "εταιρους".

Καμια Νεα Ελλαδα,καμια Νεα Μεταπολιτευση,κανενος ειδους ΝΕΟΠΟΛΙΤΕΥΣΗ  δεν μπορει να πραγματωθει,οσο η Μεταπολιτευση και το συστημα της ειναι ζωντανο και εξακολουθει να παραγει καρκινωματα παντως ειδους.

Η Νεα Μεταπολιτευση θα γινει γεγονος,οταν σε αυτη τη χωρα,υπαρξει πραγματικη Δικαιοσυνη προς ολους και πραγματικη Δημοκρατια.

Νεα Μεταπολιτευση θα υπαρξει μονο οταν η Μεταπολιτευση πεθανει σε ολες της τις εκφανσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ #ΕΛΛΑΔΑ_2021 #ΝΕΑ_ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

ΠΡΕΖΑ TV
25-7-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: