Σάββατο, Ιουλίου 23, 2016

ΞΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ FUNDS ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΑ FUNDS ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΧΡΕΟΥΣ!!!
Οπως αναφερει στο πρωτοσελιδο της η εφημεριδα Αγορα: Εχοντας αποκτήσει «συμμάχους» στους δανειστές και σε μεγάλα θεσμικά κέντρα στο εξωτερικό, τα ξένα funds απαιτούν να αποκτήσούν «εδώ και τώρα» τα «κόκκινα» δάνεια από τις τράπεζες. Θέλουν να αποκομίσούν υπερκέρδη, καθώς θα αγοράσούν τα δάνεια αυτά στο 10%-30% της αξίας τους. Παράλληλα, αποβλέπούν στον πλήρη έλεγχο των ελληνικών τραπεζών, με τη συμμετοχή τούς σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίού και mv κάλυψη των ζημιών πού πιστεύούν ότι θα δημιουργηθούν. 
Οι επικεφαλής των funds κατηγορούν τα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα ότι δεν αντιμετωπίζουν δραστικά τα «κόκκινα» δάνεια και ότι κρατούν «τεχνητά» στη ζωή μεγάλες επixειρήσεις που έχούν προβλήματα και σημαντική έκθεση στον τραπεζικό δανεισμό. Πιεστικό ρόλο διαδραματίζει ο SSM, ο οποίος θέτει τούς στόχους για τη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και έχει τον πρώτο λόγο στις αλλαγές των διοικήσεων των τραπεζών. 
ΠΡΕΖΑ TV
23-7-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: