Παρασκευή, Μαΐου 20, 2016

ΤΡΑΓΙΚΟ:ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ-ΑΔΥΝΑΝΤΗ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΑ

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΏΣΟYN ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΙΑΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ".
Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ θα μείνει η Αθήνα όλο το Σαββατοκύριακο, λόγω απεργίας των εργαζομένων κόντρα στο πολυνομοσχέδιο. Την Κυριακή θα ακινητοποιηθούν επίσης τα λεωφορεία και τα τρόλει.

Κανονικά θα κινηθούν τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, άμεσα, επειδή οι επιβάτες έχουν, ήδη, προμηθευτεί εισιτήρια για ταξίδια το Σάββατο και την Κυριακή. 


Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΟΣ, Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, στόχος είναι να ελαχιστοποιήσουν την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού. Τις προσεχείς ημέρες θα συνεδριάσει η ΠΟΣ, προκειμένου να αποφασίσει εάν και πότε θα προχωρήσει σε απεργία.

Οι εργαζόμενοι στους τους συγκοινωνιακούς φορείς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή, στις 17:00, στο Σύνταγμα.  IN.GR

ΠΡΕΖΑ TV
20-5-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: