Σάββατο, Απριλίου 30, 2016

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ

Σε ένα σύντομο μήνυμά του, το πρωθυπουργικό γραφείο ασκεί σφοδρή κριτική στην "διαπλοκή" που όπως λέει, "παίζει τα ρέστα της. Στο ευχετήριο κείμενο για τις ευχές του Πάσχα, το γραφείο του πρωθυπουργού αναφέρεται σε "διαρκώς εντεινόμενη παραπληροφόρηση και κινδυνολογία από μεγάλη μερίδα εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ". Αν και όπως αναφέρει το κείμενο, η τακτική δεν είναι ξένη στην κυβέρνηση, σημειώνει πως "με ανυπόστατα δημοσιεύματα προσπαθούν, για άλλη μια φορά, να δημιουργήσουν κλίμα καταστροφής και διαφωνιών ανάμεσα στα στελέχη της κυβέρνησης".
Το κείμενο πάντως, κλείνει λέγοντας πως αντί απάντησης δίνει ευχές "στους εκδότες των συγκροτημάτων της διαπλοκής και στους κομιστές της κίτρινης δημοσιογραφίας" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Τέλος, το επιτελείο του πρωθυπουργού εύχεται καλό Πάσχα στον ελληνικό λαό για την Ανάσταση που όπως λέει "προσδοκά, που δικαιούται και, πράγματι έρχεται!".
 Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:


Τις τελευταίες μέρες και ενόσω μια δύσκολη και σύνθετη διαπραγμάτευση βρίσκεται στο πιο λεπτό σημείο της, γινόμαστε μάρτυρες μιας διαρκώς εντεινόμενης παραπληροφόρησης και κινδυνολογίας, από μεγάλη μερίδα εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Από το ότι η κυβέρνηση δέχθηκε τα πάντα και υπογράφει "στα τέσσερα", μέχρι ότι μας γυρνάνε στη δραχμή ή ότι δεν μιλούν μεταξύ τους οι βασικοί διαπραγματευτές.
Δεν μας είναι ξένη, ούτε πρωτόγνωρη αυτή η τακτική. Από το Γενάρη του 2015 μέχρι σήμερα η διαπλοκή έχει παίξει, αρκετές φορές, τα "ρέστα" της. Σήμερα, παρότι δεν τους έχει μείνει ούτε ίχνος αξιοπιστίας, επιμένουν πεισματικά. Αναμενόμενο. Δε τους έχει απομείνει άλλη ελπίδα. Με ανυπόστατα δημοσιεύματα προσπαθούν, για άλλη μια φορά, να δημιουργήσουν κλίμα καταστροφής και διαφωνιών ανάμεσα στα στελέχη της κυβέρνησης.
Σήμερα, λόγω της ημέρας, αντί άλλης απάντησης και αυτονόητων διαψεύσεων σε πρωτοσέλιδους τίτλους φθηνής προπαγάνδας, στέλνουμε στους εκδότες των συγκροτημάτων της διαπλοκής και στους κομιστές της κίτρινης δημοσιογραφίας, τις ευχές και τη κατανόηση μας. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Καλό Πάσχα σε όλους, μα πιο πολύ στον ελληνικό λαό για την Ανάσταση που προσδοκά, που δικαιούται και, πράγματι έρχεται! 
http://news247.gr/

 ΠΡΕΖΑ TV
30-4-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: