Σάββατο, Απριλίου 23, 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΝΙ: ΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ -ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συγκλονιστικές ιστορίες από υπαλλήλους στα χλιδάτα γραφεία της Συγγρού. Είναι αυτό που λέει η παροιμία «απ' έξω κούκλα και από μέσα... μούχλα».
«Φόβος και πείνα». Αυτό επικρατούσε επί Σαµαρά στη Ν∆. «Κοροϊδία στην κοροϊδία. Κάποια στιγµή τα πράγµατα έφτασαν στο αµήν και οι εργαζόµενοι θέλησαν να µπουκάρουν στο γραφείο του Αντώνη Σαµαρά. Τους κράτησαν. Κακώς. Επρεπε να είχε γίνει το µεγάλο ντου».

Είναι πραγµατικά απίστευτα τα όσα καταγγέλλουν Στο ΧΩΝΙ οι –για µήνες απλήρωτοι- εργαζόµενοι της Ν∆. Ανθρωποι που βίωσαν απαράδεκτες καταστάσεις ανέχειας και προσωπικού ευτελισµού, τη στιγµή που εισέπρατταν αδιαφορία και απαξίωση από τους προϊσταµένους τους. Γιατί µισθό δεν εισέπρατταν. Παρότι έβλεπαν διαχρονικά τους «καινούριους» να τυγχάνουν πάντα ευνοικότερης µεταχείρισης.

Οπως συµβαίνει και σήµερα, επί Κυριάκου. «Τι περιµένατε από τον κ. Μητσοτάκη; Να είναι διαφορετικός; Αλίµονο σε όσους παραµένουν στο κόµµα. Σε ένα κόµµα "απ' έξω κούκλα και µέσα... µούχλα"»!

Αυτήν την κατάσταση περιγράφει ένας ακόµη απλήρωτος εργαζόµενος της Ν∆. Που επέλεξε Το ΧΩΝΙ για να εµπιστευθεί την καταγγελία του, µιας και γνωρίζει καλά ότι εδώ ένα τέτοιο θέµα δεν «κόβεται». Και πολύ καλά το σκέφτηκε.

Το ΧΩΝΙ έχει αποκαλύψει σε σειρά δηµοσιευµάτων το τι πραγµατικά συµβαίνει πίσω από τις διακηρύξεις των «γαλάζιων» στελεχών για αλλαγή στη χώρα και το «success story» της προηγούµενης διοίκησης (σσ: λέγε µε και Σαµαρά). Εχει γράψει για τους -εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια- απλήρωτους εργαζόµενους, τις άθλιες συνθήκες εργασίας στα γραφεία (χωρίς θέρµανση, µε απλήρωτα νοίκια και κοινόχρηστα), αλλά και τις πρακτικές της... κούτας, κατά τις οποίες τα χρήµατα της µισθοδοσίας (όποτε αυτή γινόταν) µεταφέρονταν µε το ΚΤΕΛ µέσα σε εκλογικό υλικό!

Μην χάσετε αυτήν την Κυριακή τις ΝΕΕΣ συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την αλήθεια στο κόμμα... μούχλα  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΔΩ
http://www.toxwni.gr/kosmos/item/105385

ΠΡΕΖΑ TV
23-4-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: