Τετάρτη, Φεβρουαρίου 10, 2016

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ΜΟΝΟ 4 ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΕ 400 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ

Και νέα ανατροπή στο τηλεοπτικό τοπίο ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μεταξύ άλλων έκανε σαφές πως οι τηλεοπτικές άδειες θα είναι μόνο 4 ανεξαρτήτως περιεχομένου.

Μέχρι σήμερα όλοι γνώριζαν πως οι τηλεοπτικές άδειες θα είναι 4 γενικού περιεχομένου και θα μπορούν να υπάρχουν κι άλλα κανάλια ψυχαγωγικού χαρακτήρα ή άλλου ενδιαφέροντος. Ωστόσο, αυτό όπως όλα δείχνουν, δεν θα συμβεί και η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη νομοθετική ρύθμιση για 4 κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και τέρμα.


Στην ενημέρωσή του μάλιστα προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς δήλωσε πως οι τραπεζικοί κύκλοι δεν επιθυμούν περισσότερα από 4 κανάλια.

Σύμφωνα με το σχέδιο του αυτά τα 4 κανάλια θα έχουν 400 εργαζόμενους το ελάχιστο το καθένα και μοναδικό κριτήριο θα είναι η βιωσιμότητά τους.

Μάλιστα, ο κ. Παππάς φέρεται να ενημέρωσε πως η τιμή εκκίνησης για τις τηλεοπτικές άδειες θα είναι μόλις 3,5 εκατομμύρια, σημειώνοντας πως τα 8 εκατομμύρια που είχε πει αρχικά ήταν υψηλές προσδοκίες.

Τέλος, ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε πως επιθυμεί όλες οι διαδικασίες να γίνουν πολύ γρήγορα και η προκήρυξη να γίνει άμεσα.
http://www.newsit.gr/

ΠΡΕΖΑ TV
10-2-2016

1 σχόλιο:

Ασυμβίβαστη είπε...

Δεν διαφωνώ με τα παραπάνω αλλά ο κύριος Παππάς μήπως πρέπει να κλείσει πάλι την ΕΡΤ; Γιατί εκεί μέσα παραμένουν τα βολεμένα Πασοκάκια και Νεοδημοκράτες, τους στέλνουν τα λεφτάκια στο σπίτι και μάλιστα με πλαστά πτυχία. Παρενέβη ο εισαγγελέας αλλά δεν μας έχουν ενημερώσει και συνεχίζουμε να βλέπουμε σκατόφατσες που δεν ξέρουν καν να μιλήσουν Ελληνικά. Και το τραγικό είναι ότι τους πληρώνουμε οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες. 'Ελεος! Είστε τραγικοί,ακόμα και αυτοί που σταθήκατε στο πλευρό τους!