Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2015

ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 129 ΝΕΚΡΟΥΣ

-Το Ισλαμικο Χαλιφατο φερεται να "παιρνει εκδικηση" για τις επεμβασεις του Γαλλικου στρατου εναντιον των  Τζιχαντιστων στη Μεση Ανατολη.

-Απο τη αλλη Γαλλια,Ρωσια,Αμερικη βρισκουν προσφορο εδαφος και το απολυτο αλλοθι, για να ενισχύσουν τις επεκτατικες επιθεσεις τους στο Ισλαμικο κρατος.

-Μετα τα χτυπηματα της 13ης Νοεμβριου στο Παρισι, θα υπαρξουν Πανευρωπαικα, νεοι, ακομη πιο αυστηροι νομοι περι τρομοκρατιας,που σημαινει ακομη μεγαλυτερη απελευθερωση των παρακολουθησεων πολιτων απο κυβερνησεις και αρχες,με το προσχημα της διασφαλισης ειρηνης και της παταξης της τρομοκρατιας.

-Σταδιακα,υπο τον φοβο τρομοκρατικων χτυπηματων, ο στρατος θα κατεβει στους δρομους στα κρατη μελη της Ε.Ε, ωστε να ειναι ακομη ενας "προστατης" διπλα στους πολιτες...διασφαλιζοντας την "ειρηνη".

-ΚαλλιεργείταιΠανευρωπαϊκα απο τα ΜΜΕ κλιμα γενικευμενης ξενοφοβιας κατα των προσφυγων και των οικονομικων μεταναστων που φτανουν στην Ευρωπη αναζητωντας ενα καλυτερο μελλον,μιας και στις χωρες τους γινεται πολεμος.

-Καλλιεργείται και τονωνεται με ποικιλους τροπους ο Εθνικισμος και ο φασισμος στις χωρες μελη της Ε.Ε,με προσχημα τα τρομοκρατικα χτυπηματα...εξισώνοντας τους προσφυγες...με τους "τρομοκρατες-φασιστες-δολοφονους" των ISIS.

-Θα αυξηθουν σταδιακα οι ηδη αισχρες αντιμεταναστευτικες πολιτικες κατα των προσφυγων και των οικονομικων μεταναστων,με το προσχημα της παταξης της διεθνους τρομοκρατιας.

-Αποδεικνυεται για ακομη μια φορα πως οι "τρομοκρατικες" απειλες ειναι χρηματοδοτουμενες και υποκινουμενες απο την κυβερνηση και τις εταιρειες των ΗΠΑ για να επιτυγχάνονται οι κατα καιρους σκοποι τους.

ΠΡΕΖΑ TV
15-11-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: