Κυριακή, Οκτωβρίου 04, 2015

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ... ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Συνωστισμός... προθύμων να επέμβουν στρατιωτικά από αέρος στη Συρία καταγράφεται το τελευταίο διάστημα, καθώς και ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον σκοπεύει να εντατικοποιήσει την προσπάθεια να αποσπάσει από τη Βουλή των Κοινοτήτων έγκριση για την ανάληψη στρατιωτικής δράσης στη Συρία, εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

Με δεδομένη τη στρατιωτική παρουσία ισχυρών και ανταγωνιζόμενων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, είναι φανερό ότι η περιοχή μετατρέπεται σε πυριτιδαποθήκη, όπου αρκεί μια σπίθα για να προκληθεί γενικευμένη έκρηξη.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Daily Telegraph», ο Κάμερον φέρεται να δήλωσε ότι οι επιθέσεις των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων στη Συρία «μπορεί κάλλιστα να καταστούν εφικτές», και ότι η ρωσική στρατιωτική ανάμιξη στον συριακό πόλεμο δεν θα έπρεπε να αποτρέψει την προσπάθεια της Βρετανίας να πλήξει το ΙΚ.

Μιλώντας λίγο πριν το συνέδριο του Συντηρητικού Κόμματος στο Μάντσεστερ, είπε ακόμα ότι η κυβέρνησή του θα προκρίνει την αγορά 20 νέων τηλεκατευθυνόμενων, μη επανδρωμένων αεροσκαφών Protector, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων εναντίον του ΙΚ.   
http://www.902.gr/


ΠΡΕΖΑ TV
4-10-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: