Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ -VIDEO-

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ, Ο ΒΟΡΙΔΗΣ , Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ; ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ; 

ΠΡΕΖΑ TV
31-8-2015

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, εσύ την παλεύεις που προτρέπεις δημόσια τον κόσμο σε αποχή; Με την αποχή στηρίζουμε τα μνημόνια και τους κάνουμε το χατίρι να μην εκφραζόμαστε, να μην αντιστεκόμαστε, να συνεχίζουμε να δουλεύουμε απλήρωτοι για 586 ευρώ μεικτά το μήνα, με σχολεία και νοσοκομεία σε διάλυση.

Εκείνοι θέλουν αποχή, εμείς δεν πρέπει να τους κάνουμε το χατίρι.

Το κοινοβούλιο χρειάζεται ανανέωση με νέους ανθρώπους, άφθαρτους και έντιμους. Πρέπει να φύγουν οι παλιοί. Διάβασε ένα ένα τα προγράμματα των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων και αποφάσισε ποιο σε εκφράζει. Επικοινώνησε μαζί τους. Διέδωσε το πολιτικό τους μήνυμα. Μετά πάρε έναν έναν τους συγγενείς και φίλους σου και προσπάθησε να τους πείσεις. Με το να κάθεσαι μόνος στον καναπέ και να κλαψουρίζεις 'καμιά ελπίδα' δεν καταφέρνεις τίποτα.

Είτε αυτό είτε είσαι και εσύ κατώτερος των ιστορικών περιστάσεων. Και είναι ντροπή να μιλάς δημόσια για εξέγερση, εκτός κι αν είσαι διατεθειμένος να αιμοτοκυλίσεις τους συνανθρώπους σου, που δεν το βλέπω, απλά περιμένεις από τους άλλους να το κάνουν. Δεν υπάρχει άλλη λύση.