Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015

ΠΑΠΠΑΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ

«Αν αυτή τη στιγμή είχαμε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας οι πλειστηριασμοί θα είχαν ξεκινήσει. Εμείς έχουμε καταφέρει με την συνεννόηση που έχουμε κάνει με τις τράπεζες και τη νέα νομοθετική ρύθμιση την οποία θα προωθήσουμε να παγώσουμε το θέμα των πλειστηριασμών» τόνισε ο πρώην υπουργός Επικρατείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παπάς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, αναφορικά με τις μειώσεις στις συντάξεις ο κ. Παπάς σημείωσε: «Τον καιρό του μνημονίου ο λογαριασμός ο ετήσιος των συντάξεων μειώθηκε κατά 40%. Συνεπώς οι μειώσεις οι οποίες έχουν συμβεί από το 2010 μέχρι το 2014 ήταν ραγδαίες. Αυτή τη στιγμή το μόνο που είχαμε ήταν μια μικρή αύξηση της εισφοράς, η οποία είναι και πλήρως ανταποδοτική διότι είναι η εισφορά υγείας η οποία αυξάνεται».


Ο τέως υπουργός Επικρατείας υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τίμησε τη λαϊκή ψήφο. «Τιμήσαμε την ψήφο του λαού, την αξιοποιήσαμε, φέραμε μια συμφωνία η οποία δίνει πολλές δυνατότητες και τώρα χρειαζόμαστε μια καθαρή εντολή για να προχωρήσουμε παρακάτω. 

»Κλείνει ο κύκλος των εσωκομματικών  συζητήσεων και αναζητήσεων και μπαίνουμε στην τελική ευθεία της εκλογικής μάχης. Ο κόσμος πλέον, ο ελληνικός λαός γνωρίζει και καθώς περνάνε οι μέρες γίνεται όλο και πιο καθαρό ποια είναι τα διλήμματα της επερχόμενης κάλπης».

Ο κ. Παπάς σημειώνει: «Η κυβέρνηση της Αριστεράς ανετράπη εκ των έσω γι' αυτό πηγαίνει η χώρα σε εκλογές. 

»Νομίζω ότι κανένας αριστερός κανένας προοδευτικός άνθρωπος δεν θα ήθελε να δει την παλινόρθωση του παλιού καθεστώτος με ένα πρόσωπο σκληρής δεξιάς και πρόσωπα τα οποία είχανε με φανατισμό υποστηρίξει πολιτικές απάνθρωπες».   in.gr 

ΠΡΕΖΑ TV
31-8-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: