Σάββατο, Αυγούστου 29, 2015

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ

«Η επτάμηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιμνημονιακή, και ποιους εφαρμοστικούς νόμους των προηγούμενων μνημονίων κατήργησαν;» διερωτάται, μιλώντας στα Νέα, ο γγ του ΚΚΕ και συμπληρώνει αναφερόμενος στη Λαϊκή Ενότητα: «Το ΚΚΕ δεν είναι πλυντήριο για να ξεπλένει αμαρτίες».

«Να μην ξαναζήσουμε το ίδιο έργο με τα δήθεν αντιμνημονιακό μέτωπα που οδήγησαν σε νέα μνημόνια» λέει ο Δημήτρης Κουτσούμπας αφήνοντας αιχμές για το κόμμα του κ. Λαφαζάνη και υπενθυμίζοντας ότι «το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που είπε στο λαό την αλήθεια.» 


Πολλά κόμματα κάνανε σημαία τους την κατάργηση των μνημονίων, αλλά μόνο το ΚΚΕ κατέθεσε πρόταση νόμου, που δεν ήρθε ποτέ για συζήτηση στη Βουλή, με ευθύνη σύσσωμης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της προέδρου της Βουλής, συμπλήρωσε.

Ο κ. Κουτσούμπας αποκαλεί εκ νέου το κόμμα Λαφαζάνη «ΣΥΡΙΖΑ Νο 2» και λεει ότι οι δημόσιες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Λαϊκής Ενόττας είναι το άλλοθι για τις τεράστιες και ιστορικές ευθύνες τους σε σχέση με το πού βρίσκεται ο λαός και το κίνημα.

* Το πρωί (10:00) της Κυριακής, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση τιμής και μνήμης από τα 71 χρόνια από το Μπλόκο της Κοκκινιάς.

Την εκδήλωση πραγματοποιεί η Κομματική Οργάνωση Πειραιά και το παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Κοκκινιάς.   in.gr


ΠΡΕΖΑ TV
29-8-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: