Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015

ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Δ.ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

Αντιπροσωπεία του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας δέχθηκε στον Περισσό ο γγ του ΚΚΕ. Σε δηλώσεις του, ο Δ.Κουτσούμπας κάλεσε τους εργαζόμενους να μην στηρίξουν «τα νέα αναχώματα που στήνονται, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ Νο2».

«Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα που του στήνουν προεκλογικά -σε συνεργασία- ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, για να περάσουν μετά τις εκλογές νέα βάρβαρα σκληρά μέτρα σε βάρος του, με το 3ο μνημόνιο και τα νέα μέτρα που θα έρθουν.


» Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να δώσει ψήφο σε νέα αναχώματα που στήνονται, όπως είναι το νέο κόμμα που προήλθε από την πρόσφατη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ Νο 2, δεν πρέπει να δοθεί καμιά εργατική-λαϊκή ψήφος, ιδιαίτερα από τις εργατογειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά, όλης της Ελλάδας, από την ελληνική αγροτιά, στη ναζιστική Χρυσή Αυγή» τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

Τάχθηκε στο πλευρό των εργαζομένων στα ναυπηγεία για την ικανοποίηση όλων των τρεχόντων αιτημάτων τους, όπως τα δεδουλευμένα μηνών.

«Το ΚΚΕ θεωρεί ότι μπορεί να υπάρξει οριστική και μόνιμη λύση μόνο στην πορεία της πάλης για έναν ενιαίο δημόσιο φορέα ναυπηγοεπισκευής, με πραγματική εργατική-λαϊκή εξουσία, με κοινωνικοποίηση του πλούτου, με αποδέσμευση από την ΕΕ» κατέληξε.  in.gr 

ΠΡΕΖΑ TV
31-8-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: