Κυριακή, Αυγούστου 30, 2015

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΧΩΝΙ: «ΣΤΙΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΞΑΝΑΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!»

«Εµείς φωνάξαµε πρώτοι "φωτιά" όταν η χώρα καιγόταν. Την ίδια στιγµή, εκείνοι εκτελούσαν εντολές των ξένων δανειστών. Τώρα που η πατρίδα µας κάηκε και η φωτιά έφτασε στη θάλασσα, δεν υπάρχει λόγος να φωνάζουµε "φωτιά". Τώρα πρέπει να ξαναχτίσουµε την Ελλάδα», τονίζει Στο ΧΩΝΙ ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
 Με το βλέµµα στραµµένο στην εποµένη των εκλογών (όταν «θα ορκιστεί η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ µια κυβέρνηση εθνικής ανασυγκρότησης», όπως επισηµαίνει) βρίσκεται ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καµµένος. Οπως εξηγεί, µιλώντας Στο ΧΩΝΙ: Στις 21 Σεπτεµβρίου «θα είµαστε εδώ για να ελέγξουµε τα χρήµατα που µπαίνουν στη χώρα. Για να µην τα πάρουν οι διαπλεκόµενοι, που τα βγάζουν στο εξωτερικό, αλλά για να πέσουν στην αγορά και να ξανακερδίσουν οι µικροµεσαίες επιχειρήσεις, να ξανανοίξουν δουλειές». Και συνεχίζει δυναµικά και αισιόδοξα: «Από την 21η Σεπτεµβρίου αρχίζει µια νέα περίοδος, που θα ξαναφέρει το χαµόγελο στα χείλη των Ελλήνων. Ξεκινάµε µε µια κυβέρνηση που δεν θα εξαρτάται από την ψήφο διαπλεκόµενων κοµµάτων».


Ο Πάνος Καµµένος µιλά χωρίς φόβο για όλα. Για όσα έγιναν τα κρίσιµα βράδια των διαπραγµατεύσεων στις Βρυξέλλες. Για ό,τι έρχεται από εδώ και πέρα.

Ακούω τον πρόεδρο της Ν∆, Βαγγέλη Μεϊµαράκη, να λέει ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα µπουν στη Βουλή, στις ερχόµενες εκλογές. Μάλλον είναι ο µεγάλος του «νταλκάς». Τι σκέφτεστε εσείς όταν τον ακούτε;

Με την απόφαση του ελληνικού λαού να δώσει -µέσω δηµοψηφίσµατος- τέλος στη µεταπολίτευση, όπως και στην εποχή Σαµαρά και στη συνέχεια µε τις πρώτες δηλώσεις Μεϊµαράκη περί µεσαίου χώρου, θεώρησα ότι κάτι αλλάζει. Οτι η Νέα ∆ηµοκρατία θα απέβαλε τα ακραία στοιχεία που την είχαν µετατρέψει σε µια κακή συνιστώσα του ΛΑΟΣ. ∆υστυχώς, η τελευταία συνέντευξη του κ. Μεϊµαράκη απέδειξε ότι αντί ο νέος (µεταβατικός) πρόεδρος να πάρει στα χέρια του τη Ν∆ και να την επαναφέρει σε σωστές βάσεις, τελικά επικράτησε η λογική του Βορίδη, του Γεωργιάδη, του Πλεύρη.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή! Δείτε, ακόμη, Στο ΧΩΝΙ:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Παναγιώτης Κουρουμπλής: «Ο Τσίπρας μπορεί να πετύχει την αυτοδυναµία»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ανέτ Γκροτ: «Μόνον οι 'Ελληνες βοήθησαν τους πρόσφυγες!»

Επιτέλους, πληρώνουν φόρο και οι καναλάρχες!

Πώς να επιλέξετε ιδιωτικό παιδικό σταθµό!

Το «γαλάζιο» παραµύθι του mail Χαρδούβελη 

ΠΡΕΖΑ TV
30-8-2015

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kur preza eisai sxizofrenis?

prota psifizeis ton "antimnimoniako" tsiprantrea sou

meta vrizeis ton "antimnimoniako" tsiprantrea sou

k tora diafimizeis to "antimnimoniako" soufri

auto pou ipostirizei ton "antimnimoniako" tsiprantrea sou