Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2015

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ- #xreokopia #dimopsifisma #greferendum #oxi2015

Το prezatv.blogspot.com επαναδημοσιευει σήμερα το "προφητικό" προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας, απο τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, που δείχνει το πως μέσα σε 6 μήνες  θα γίνονταν η εκτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα απο την εξουσία...επιχείρηση η οποία είναι σε εξέλιξη.

Όλα ήταν προσχεδιασμένα.
Ήξεραν από την αρχή βήμα βήμα το πως θα οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα στο απόλυτο αδιέξοδο με διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων.
Γνώριζαν εξ αρχής για τη δόση των 7,2 δις που θα χάνονταν,τις επιδοτήσεις που δεν θα δίνονταν,τα λουκέτα στα μαγαζιά που συνεχίζονταν και φυσικά είχαν προσχεδιασμένο όπως φαίνεται και στο  video τον φόβο για την περικοπή-κουρεμα των καταθέσεων όπως επίσης και το λουκέτο στις τράπεζες!

Το σχεδιο και η εντολη ηταν απο την αρχη μια και μοναδικη.
Να μην επιβιώσει και να μην πετύχει μια κυβέρνηση της Αριστεράς στην Ευρώπη,ώστε να μην αποτελέσει παράδειγμα για τις υπόλοιπες υπερχρεωμένες χώρες-κράτη μέλη της Ε.Ε.
Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ πετυχαινε όπως ήθελε έναν "έντιμο συμβιβασμό" και όχι ένα νέο σκληρό μνημόνιο, θα ήταν το φωτεινό παράδειγμα για τους λαούς της Ευρώπης ώστε να σηκώσουν κεφάλι και να πουν όχι στα μέτρα λιτότητας που επιβάλλει η Ε.Ε και οι δανειστές των χωρών, μαζί με τις κυβερνήσεις.

Το δόγμα του σοκ επιβραβεύτηκε για ακόμη μια φορά πετυχαινοντας εν μέρη τον σκοπό του,μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα βήμα πριν την εκτροπή του,παλεύοντας να επιβιώσει πολιτικά μέσα από το  δημοψήφισμα της Κυριακής.

Ένα από τα μεγάλα ερωτήματα που θα κληθεί να απαντήσει ο Ελληνικός λαός την Κυριακή, είναι το εάν έχει πιστέψει στις δυνάμεις του και έχει νικήσει τον φόβο μέσα του ή εάν θα εξακολουθήσει να ζει ως δούλος,υποκύπτοντας στην προπαγάνδα των ΜΜΕ και των trolls στα social media.

ΠΡΕΖΑ TV
3-7-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: